2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aa hadi gözün aydın bize gösterdiklerinimi aldın canım ? B.esya ne aldıın ?

Hayırlı olsun canım neler aldınız :)

çok az kaldı hemdee zaman çok çabuk geçiyo durduramıyorum :KK17:

garip bi duygu canım hala şaka gibi geliyo bana sanki gerçek değilmiş gibi :KK45:

koltuklarım geldi :KK200: cumartesi günü alışverişe çıktık kına alışverişi bohça alışverişi hepsini hallettik halılarımıda seçtim bugün gelcek onlarda çok şükür halloluyo herşey :KK51:

kızlar dün akrabamızın düğününe gittim gelinle damat içeri girdi tam sahneye çıkarken gelin bi düştü :KK43: içim okadar kötü oldu ki çok kötü bi durum hiç birimizin başına gelmesin sanki kendim düşmüşüm gibi oldum ağlicaktım nerdeyse gelinde etkisinden baya kurtulamadı çok üzüldüm yaa:KK43:
hayırlı olsun canım koltuklarında :)
hayırlı uğurlu olsun canım güzel günlerde huzurla kullanmayı nasip etsin rabbim :KK68:

Oooh hayırlı olsun kuzuu süper haber. Güle güle kullanın . Neredeleeeer ? :KK70:

Günaydın kızlaaar. Bugün size yeni iş yerimden yazıyorum. :KK45:
Yeni işin hayırlı olsun canım huzur getirsin inş.
Haftasonu cocodan çerçeve aldım ki :)
güle güle kullan canım çok şirin :)

kızlar hepiciğinize teşekkür ederim. daha önce gösterdiğim mobilyaları aldık. hepsinin fotosunu koyuyorum şimdi albime ve sanırım çok şanslıyız. bugün için zam geleceğini söylemişlerdi inanmadık ama alalım aradan çıksın dedik.veee mobilya ya toplamda 200tl beyaz eşyayada toplamda 200 tl zam gelmiş bugün :)

Kizlarr merhaba herkese tek tek alinti yapamadim telefondan, hastanedeyim simdi nisanlimi bekliyorum kesip biciyorlar simdi onu :KK17:

kızlar hepiciğinize teşekkür ederim. daha önce gösterdiğim mobilyaları aldık. hepsinin fotosunu koyuyorum şimdi albime ve sanırım çok şanslıyız. bugün için zam geleceğini söylemişlerdi inanmadık ama alalım aradan çıksın dedik.veee mobilya ya toplamda 200tl beyaz eşyayada toplamda 200 tl zam gelmiş bugün :)

Aman ne güzel çok şanslısınız ozaman hep böyle devam eder inşallah şansınız :)) Bekliyoruz resimlerii
Bende beğenmiştim :) karabağlarda gördüğümü bulamadım ama :)
Aslında her yerde var ama fiyatlar çok farklı 400 lira da zigona vermek çok saçma geliyor bana açıkcası :-)

Süper ya cidden şanslıymışsınız kuzuu :)
Fotoları heyecanla bekliyoruz :)

Aman ne güzel çok şanslısınız ozaman hep böyle devam eder inşallah şansınız :)) Bekliyoruz resimlerii

Aslında her yerde var ama fiyatlar çok farklı 400 lira da zigona vermek çok saçma geliyor bana açıkcası :-)
Uygundu aslında o kadar değildi ya :)

hayırlı olsun canım benim güle güle aşkla kullan inşaAllahh

Sagolun kizlar. Burun ameliyati nefes problemi vardi burnundan hic nefes alamiyo. cok rahatsizliga yol aciyodu simdi onu duzelticekler.bakalim 1 saat oldu 1-1,5 saate cikacak insallah

canım onu arkadaşımın tanıdığı bir yer varmış o bastıracak ve sanırım o ödeyecek şuan için fiyat bilmiyorum yani. öğrendiğim zaman haber veririm.
Oh oh süpermiş bu :KK70:
Tamam canım ben bi yandan araştırıyorum da karşılaştırma yaparım, öğrenirsen haber et :)

Merhaba kızlar :)

curlygirl curlygirl mobilyaların ve beyaz eşyaların hayırlı olsun canım, :21: bir rahatlama gelmiştir şimdi sana :KK59:

H happy__ çok geçmiş olsun canım..en kısa sürede toparlanır inşallah

Hey siz mademe coco canavarları sizde güle güle kullanın aldıklarınızı :KK49:

Back
X