- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben anlaşmayacağım canım çok pahalılarKizlar kinada organizasyonla anlasan veya dj tutacak olan var mi? Sabah yaziverin![]()
Günaydın :)Günaydınn :)
Nasılsın canımGünaydın gençlik :)
ben anlaşmayacağım canım çok pahalılar
Günaydın :)
Canım ben organizasyondan değil ama dj ile anlaştım .Kizlar kinada organizasyonla anlasan veya dj tutacak olan var mi? Sabah yaziverin![]()
iyyiim çok şükür canım :) sen nasılsın.Nasılsın canım
yeşil canım gözlerim :) bi aksilik olmazsa yarın boyatıcam bakalım nasıl olacak :)curlygirl senin gözlerin ela dimi? çok yakışır bu renk sana
Şükür iyi diyelim canım :)iyyiim çok şükür canım :) sen nasılsın.
yeşil canım gözlerim :) bi aksilik olmazsa yarın boyatıcam bakalım nasıl olacak :)
Ay sonucu görmek istiyoruuuz :)yeşil canım gözlerim :) bi aksilik olmazsa yarın boyatıcam bakalım nasıl olacak :)
hıııı evet yeşildi dimisonucu merak ediyorum ..Bende dün kırıklarını aldırdım saçımın, uzasın diye dokunamıyorum..ama benimde boyatmam lazım saçımda üç renk falan var ? ne yapsam bilemedim
canım ben hiç boyatmadım bir sürü beyazlarım çıkınca nişandan hemen önce boyattım ilk. ondan beride boyatmıyorum.şimdi düğüne hazırlık olsun diye düşündüm bir boyatayımki düğüne yakın bir daha boyarım anca oturur. bu rengide gelinlikle çok yakıştırıyorum ama inş yakışır. ve dediğin gibi şuan bendede beyazlarla birlikte 4 renk var hihihhıııı evet yeşildi dimisonucu merak ediyorum ..Bende dün kırıklarını aldırdım saçımın, uzasın diye dokunamıyorum..ama benimde boyatmam lazım saçımda üç renk falan var ? ne yapsam bilemedim
Resimleri bekliyoruz tabi kiiiyeşil canım gözlerim :) bi aksilik olmazsa yarın boyatıcam bakalım nasıl olacak :)
hıııı evet yeşildi dimisonucu merak ediyorum ..Bende dün kırıklarını aldırdım saçımın, uzasın diye dokunamıyorum..ama benimde boyatmam lazım saçımda üç renk falan var ? ne yapsam bilemedim
Ay sonucu görmek istiyoruuuz :)
Benim de kırıklarım çok fenaa ama kesemiyorum da yine aynı olacak biliyorum kısalmasım madem diye.
Ayrıca rengi de son 3 hatta belki de 4 senedir aynıı , ondan da sıkıldım. Boyamak istiyorum ama kararsızlıktan hiçbişey yapamıyorum![]()
Aynı dert işte çok sinir oluyorum ya, dediğin gini 2 hafta sonra hop aynı görüntü. Kestirmenin de manası kalmıyo bu durumda.Benim saçlarımda çok çabuk kırılıyor kuru kuru taradığım için 3 ayda bir kestirmeye çalışıyorum ama yine aynı hale dönüyor 2 haftaya![]()
hepimizin ortak yarasına basmışım meğerAy sonucu görmek istiyoruuuz :)
Benim de kırıklarım çok fenaa ama kesemiyorum da yine aynı olacak biliyorum kısalmasım madem diye.
Ayrıca rengi de son 3 hatta belki de 4 senedir aynıı , ondan da sıkıldım. Boyamak istiyorum ama kararsızlıktan hiçbişey yapamıyorum![]()
Haha sorma kuzu resmen öyle olmuş, baya da gündemimdeydi bu konu 1 -2 haftadırhepimizin ortak yarasına basmışım meğer![]()
benimde ya sürekli yelteniyorum kuaföre gitmeye bişi çıkıyor :) inş yarın bi aksilik çıkmazHaha sorma kuzu resmen öyle olmuş, baya da gündemimdeydi bu konu 1 -2 haftadır![]()
![]()
Hadi sen şeytanın bacağını kırda biz de peşinden gelelim madembenimde ya sürekli yelteniyorum kuaföre gitmeye bişi çıkıyor :) inş yarın bi aksilik çıkmaz
Aynı dert işte çok sinir oluyorum ya, dediğin gini 2 hafta sonra hop aynı görüntü. Kestirmenin de manası kalmıyo bu durumda.
Ay ben de 2 gün önce bi saç rengi görüp bayıldım resmen. Most kuaförde .. Sordum kendi saçımın şuanki halini gönderip pigmentasyon ve ombre için 400-500 dedi.
Ama o dip rengini de kimse tutturamıyo napiciim ben