2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

yeşil canım gözlerim :) bi aksilik olmazsa yarın boyatıcam bakalım nasıl olacak :)

hıııı evet yeşildi dimi :KK23: sonucu merak ediyorum ..Bende dün kırıklarını aldırdım saçımın, uzasın diye dokunamıyorum..ama benimde boyatmam lazım saçımda üç renk falan var ? ne yapsam bilemedim

yeşil canım gözlerim :) bi aksilik olmazsa yarın boyatıcam bakalım nasıl olacak :)
Ay sonucu görmek istiyoruuuz :)
hıııı evet yeşildi dimi :KK23: sonucu merak ediyorum ..Bende dün kırıklarını aldırdım saçımın, uzasın diye dokunamıyorum..ama benimde boyatmam lazım saçımda üç renk falan var ? ne yapsam bilemedim

Benim de kırıklarım çok fenaa ama kesemiyorum da yine aynı olacak biliyorum kısalmasım madem diye.
Ayrıca rengi de son 3 hatta belki de 4 senedir aynıı , ondan da sıkıldım. Boyamak istiyorum ama kararsızlıktan hiçbişey yapamıyorum :D

canım ben hiç boyatmadım bir sürü beyazlarım çıkınca nişandan hemen önce boyattım ilk. ondan beride boyatmıyorum.şimdi düğüne hazırlık olsun diye düşündüm bir boyatayımki düğüne yakın bir daha boyarım anca oturur. bu rengide gelinlikle çok yakıştırıyorum ama inş yakışır. ve dediğin gibi şuan bendede beyazlarla birlikte 4 renk var hihih :D kırıkları benimde aldırmam gerekiyor ama inş çok kısa olmaz. sen ne renk düşünüyorsun aklında bişiler varmı

Resimleri bekliyoruz tabi kiii :-)

Düğüne yakın boyat canım bence benimde uçlarda ombre var ama ellemicem topuzda gözükmeyecek nasılsa:-)

Benim de kırıklarım çok fenaa ama kesemiyorum da yine aynı olacak biliyorum kısalmasım madem diye.
Ayrıca rengi de son 3 hatta belki de 4 senedir aynıı , ondan da sıkıldım. Boyamak istiyorum ama kararsızlıktan hiçbişey yapamıyorum :KK70:

Benim saçlarımda çok çabuk kırılıyor kuru kuru taradığım için 3 ayda bir kestirmeye çalışıyorum ama yine aynı hale dönüyor 2 haftaya:KK12:

Benim saçlarımda çok çabuk kırılıyor kuru kuru taradığım için 3 ayda bir kestirmeye çalışıyorum ama yine aynı hale dönüyor 2 haftaya:KK12:
Aynı dert işte çok sinir oluyorum ya, dediğin gini 2 hafta sonra hop aynı görüntü. Kestirmenin de manası kalmıyo bu durumda.
Ay ben de 2 gün önce bi saç rengi görüp bayıldım resmen. Most kuaförde .. Sordum kendi saçımın şuanki halini gönderip pigmentasyon ve ombre için 400-500 dedi. :(
Ama o dip rengini de kimse tutturamıyo napiciim ben

Ayrıca rengi de son 3 hatta belki de 4 senedir aynıı , ondan da sıkıldım. Boyamak istiyorum ama kararsızlıktan hiçbişey yapamıyorum :KK70:
hepimizin ortak yarasına basmışım meğer :D

Aynı dert işte çok sinir oluyorum ya, dediğin gini 2 hafta sonra hop aynı görüntü. Kestirmenin de manası kalmıyo bu durumda.
Ay ben de 2 gün önce bi saç rengi görüp bayıldım resmen. Most kuaförde .. Sordum kendi saçımın şuanki halini gönderip pigmentasyon ve ombre için 400-500 dedi. :KK43:
Ama o dip rengini de kimse tutturamıyo napiciim ben

400-500 müüü yok ya bunlar çok abartı fiyatlar bence elbet bulabilirsin iyi ve daha uyguna yapacak

Back
X