2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Olası bir durum amaa senbilirsin tabi canım yine de:-) Hangi kürü uyguluyorsunn ?
Kuzu hızlı uzattığına dair çok fazla yorum gördüm ama aslı var mı göriciğiz.
sinameki , bemiks ampül(b vitamini) bir de tatlı badem yağıyla yapılan bi kür.
6-7 yaprak sinamekiyi yarım çay bardağı suyla kaynatıyosun soğuyunca içine bir kapak badem yağı bi ampul de b vitamini kırıyosun. Karıştırıp saça srüyosun. Sonra bekleyebildiğin kadar bekliceksin. en az 2-3 saat. Bekletebiliyosan biraz daha fazla.
Haftada bir yapılıyo. 8 hafta sonunda 2 hafta ara vermek gerekiyormuş. Ben 2 kez yaptım. Kıpırtı var sankii :KK70:

Kuzu hızlı uzattığına dair çok fazla yorum gördüm ama aslı var mı göriciğiz.
sinameki , bemiks ampül(b vitamini) bir de tatlı badem yağıyla yapılan bi kür.
6-7 yaprak sinamekiyi yarım çay bardağı suyla kaynatıyosun soğuyunca içine bir kapak badem yağı bi ampul de b vitamini kırıyosun. Karıştırıp saça srüyosun. Sonra bekleyebildiğin kadar bekliceksin. en az 2-3 saat. Bekletebiliyosan biraz daha fazla.
Haftada bir yapılıyo. 8 hafta sonunda 2 hafta ara vermek gerekiyormuş. Ben 2 kez yaptım. Kıpırtı var sankii :KK70:
Duymuştum bunu forumda daha önce benim uzamasında sıkıntı yok aslında ama çabuk kırılmasa daha iyi işte.
Aslında senin saçlarında uzun baya nereye kadar uzatıcaksın :KK70:

Duymuştum bunu forumda daha önce benim uzamasında sıkıntı yok aslında ama çabuk kırılmasa daha iyi işte.
Aslında senin saçlarında uzun baya nereye kadar uzatıcaksın :KK70:
Yok bebiş hiçde uzun değil şuann göğüs ortalarında , belki orada bile değil yani.
Uzaması şart :(

Ben aslında hiç boyatmak istemiyorum, çok yıprattı boya saçımı..sarı olan kısımlar uçlara yaklaştı ama çok kötü bir renk oldu..diplere dokunmadan uçları kendi doğal rengine boyattım..yine açıldı,eski halini aldı. o yüzden ne yapsam bilmiyorum
doğal hali herzaman daha güzel oluyor canım.
rahat 1000 lira gidiyo heralde ayy içim sıkılıyo düşündükçe
biz şantiyede çalışıyoruz canım. nişanlım birini bulmuş 350 tl ye boyarım demiş boyalar bizden.ev zaten küçük fazlada boya gitmez heralde. tamam desekmi

doğal hali herzaman daha güzel oluyor canım.

biz şantiyede çalışıyoruz canım. nişanlım birini bulmuş 350 tl ye boyarım demiş boyalar bizden.ev zaten küçük fazlada boya gitmez heralde. tamam desekmi
Bence diyin burda o fiyata ben kimseyi görmedim çünkü tek renk boyarsan dahada uygun olur boyayı yettiği kadar alırsın

İnşallah kuzucuum 3 ay sonra rapunzel etkisi bekliyorum :KK70:
Sen yinede o kadar heveslenme üzülürsün sonra :-):-)
Aslında saçım daha hızlı uzasın isterim :KK70: ama iste saç boyası ev boyası derken ev boyasına odaklanmışım tamamen :KK70:

Fedakar gelin işte :-)

Kızlar birşey sorucam size kına dağıtmak için bu keseler nasıl olur sizce ? Kırmızı çiçeklerle ağız kısmını süslesem falan ?

Eklentiler

• 3389-thickbox_default.webp
    3389-thickbox_default.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 53
kızlarr günaydın :)
bana bi yardım ediverin yaaa o_O

düğün için giriş müziği ve pasta müziği bulmam lazım 11 günüm kaldı ve ben bulamadım hala :KK43:

Bence diyin burda o fiyata ben kimseyi görmedim çünkü tek renk boyarsan dahada uygun olur boyayı yettiği kadar alırsın
tek renk düşünüyorum canım. şuan olan renginin aynısını düşünüyorum.kapandı derdide olmasın. tv ünitesinin gelecek yerede duvar kağıdı düşünyorum bakalım artık

Back
X