2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

evde birsürü danteller var kumaşlara geçilecek normal danteller falan. zamanında annemde bende örmüştüm. şimdi annem kuamaşa geçiyim diyor aman boşver diyorum :D siz birsürü para vereip alacaksınız iyimiş :D

canım günlükte mutlaka 12 al. düşünsene akşam yemek yedin sonrasında başka birşey daha yiyeceksiin kaşıklar kirlide :) mecbur elinde yıkaman gerekecek. ozman bulaşık makinasının anlamı kalmayacak

Evet canım haklısın, ama bende günlük için renkli olsun diyordum :) 6 kişilik yetmez tabi ..bunu alıp , birde 6 kişilik renkli alırım..renkli olanlarda makinede yıkanmıyor işte :KK53:

Öyle di mi?
E alınır ki bu :KK70: Sırf arada değişik olsun diye bile alınır yani :KK70: :KK70:
Alınırrr kesinliklee renkleri de çok tatlı :21:
oturrup örün kızlar bunlara bukaadar para verlmez :KK70:

Heh işte bunun gibi bişeyy :-)

M013269_large.webp

Evet canım haklısın, ama bende günlük için renkli olsun diyordum :) 6 kişilik yetmez tabi ..bunu alıp , birde 6 kişilik renkli alırım..renkli olanlarda makinede yıkanmıyor işte :KK53:
canım ben günlük içinde 12 li aldım. normalde kullanırım diye. sonrada senin dediğin renklilerden almak istiyorum ama 6lı. hani böyle renkli renkli sofra kurmak istediğimde onları kullanırımki yıkama derdide olmasın dedim. bence sende öyle yap.

Eki Görüntüle 1548442

heh ben anlamıştım seni bu çok güzel iştee
cocoda var bölye danteller canım ama ben beğenmiyorum ordakileri. birde buna dantel değilde tül desek daha doğru olur sanırım haha :D

heh ben anlamıştım seni bu çok güzel iştee

canım ben günlük içinde 12 li aldım. normalde kullanırım diye. sonrada senin dediğin renklilerden almak istiyorum ama 6lı. hani böyle renkli renkli sofra kurmak istediğimde onları kullanırımki yıkama derdide olmasın dedim. bence sende öyle yap.

cocoda var bölye danteller canım ama ben beğenmiyorum ordakileri. birde buna dantel değilde tül desek daha doğru olur sanırım haha :KK70:

Hahah evet bu birazz tül :KK70: :KK70:

Hahh işte tül yaaa ay sabahtan beri adını düşnüyorum şaşkına döndüm burda :KK70::KK70:

renkli olanlardan bende istiyorum kahvaltı için güzel oluyo.ama renkliler çelikler kadar kullanışlı olmuyo.fiyatı uygunmuş bence bunu 12 kişilik al evlendikten sonra renklilerden 6 kişilik alırsın.ben öyle planlıyorum.annem çok olması iyi olur diyo.

evet kahvaltılarda çok güzel oluyor, çelik kadar olmaz tabi ama olsun hevesimizi alırız :KK30:
Bundan iki takım almak saçma olur o zaman , direkt 12 kişilik bakmak lazım...ay onlarda 500 falan ya :KK51:

Eki Görüntüle 1548442

ay bu english homeda vardı.runnerını alcaktım 3 tane bi tanesini kadının biri çaktırmadan kapmış almış.iki saat mağazada aradık bulamadık en sonunda kasanın orda bi kadının elinde görmüş ablam.sinirlendim çıktım.:KK70:

ay bu english homeda vardı.runnerını alcaktım 3 tane bi tanesini kadının biri çaktırmadan kapmış almış.iki saat mağazada aradık bulamadık en sonunda kasanın orda bi kadının elinde görmüş ablam.sinirlendim çıktım.:KK70:
Evet english homedan canımm bunun pudrasını istiyorum işte.
Ay şaka gibi kadına bak sinsii :KK12:

evet kahvaltılarda çok güzel oluyor, çelik kadar olmaz tabi ama olsun hevesimizi alırız :KK30:
Bundan iki takım almak saçma olur o zaman , direkt 12 kişilik bakmak lazım...ay onlarda 500 falan ya :KK51:

aynen heves ettim en azından tatlı çatalını kaşığını alıcam.bence bundan iki tane al dediğin gibi 500 çok pahalı.ben tek tek seçip almıştım 200 küsüre gelmişti.sonradan bakmıştım 200 ve altında tek parça halinde de varmış :110:

Orasıda doğru :KK70: şimdi benim renklere kesin takabilirler zaten mavi perdemi olur diye :KK70:

Perde dedin de aklıma geldi, dün bende annemle konuştum nasıl alayım perdeyi diye, o da senin gibi tarif etti iki parça şeklinde almam daha iyi olurmuş..:KK53::KK53: anneme soracaklarımı sana sorucam artık :rolleyes:

Back
X