- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
Yollayalım nişanlı beylereçok çok iyi ya kaydettim pc ye![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yollayalım nişanlı beylereçok çok iyi ya kaydettim pc ye![]()
Bana 1 yıl yok dediklerinden beri ben ben değilim
Ay çok güldümBi de imzalamayalım diyorlar
![]()
Haha yek ya nereye ben makyaj yapmaya gitmiştimHerkes işe koyuldu galiba, hadi ben de döneyim madem![]()
Hahah ay bayılıyorum buna çok iyi yaaa
Bu saate mi kaldı makyajHaha yek ya nereye ben makyaj yapmaya gitmiştim![]()
![]()
Imm bi de 1 lira daha pahlı :d Belki ucuzdur diye koştum ama hahaKızlar fenn istanbul diye bi amrka var aynı secdus tabakları gibi hangisi hangisinden çaldı acaba fikri![]()
Bana da öyle geldi. Ayrıca hala bi secdus değil ve onda daha çok çeşit varImm bi de 1 lira daha pahlı :d Belki ucuzdur diye koştum ama haha
Bence bu secdus dan çalmış net!![]()
Ay yapmıyorum ki pek işyerinde. Bıraktım yaniBu saate mi kaldı makyajAy ben de gidemedim zaten anarşik ruhum çıktı ortaya
![]()
Kesinlikle öyle! Çeşit çok az, dikkat de çekmiyor. Asla bir secdus değil. 1 lira fark ne diye acabaBana da öyle geldi. Ayrıca hala bi secdus değil ve onda daha çok çeşit var![]()
Amanınn ben de işte yapıyorum sabah sabah evden çıkarken zor ama düzleştirici ayrı bi olaymışAy yapmıyorum ki pek işyerinde. Bıraktım yaniİşte yanımda işe getiriyorum canım isterse yapıyorum. Bu günde o günlerden biri idi
Düzleştiricim bile yanımda
![]()
Haha işte salınca yavaş yavaş onu da burda halletmeye başladımAmanınn ben de işte yapıyorum sabah sabah evden çıkarken zor ama düzleştirici ayrı bi olaymış![]()
Bi secdus krizi yaşandı evetAmma kaynatmışsınız :) bugünkü gündem secdus heralde![]()
Evet farkeddimBi secdus krizi yaşandı evetAma duruldu şimdi ..
![]()
Bu sefer de fazla durgunlaştı değil mi hahaEvet farkeddim![]()
İvit yaa kayboldular ama yine buradayıııımKızzlarrr kayboldunuz yine![]()
HeheYemeğe gidip de, aç kalan ben geldim![]()