- 15 Aralık 2014
- 485
- 193
- 83
- 34
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #36.961
aynen anneminki kadar oldu . 80 ken ne iyidi.95 i geçti sanırım.benimde patladı patlıcak((
Recete.combayanlar bana internetten güvenilir" lierac "alabileceğim 2 adres verenler olmustu terkrar yazabilrmi kaybettmde
teşekkürlerRecete.com
Ben burdan aliyrm hep
Canim benimde oglum var ama siradaki kiz. Ben ayri oda yapicam ama senle ayni durumda olsam ayni odayi kullanirdim. Neden diceksin. Kardesler abi ve ablalarini taklit ederler. Oglunun yatagini ayirdiginda yaninda abisini gormek onu rahatlatabilir. Kiskancliklar olucak tabiki ama zamanla duzelir gibi geliyor.Kızlar günlerdir araştırıyorum ama bir sonuca varamıyorum.Bir oğlum var 2.oğlum yolda...Aralarında tam 4 yaş olacak..Aynı oda da mı kalmalılar yoksa odalarını ayırmalımıyım?Oğlum çok düzenli uyku saati şaşmaz doğduğundan beri uykuya düşkün...Çok düzenli bir çocuk,acaba kardeşi ile aynı odada kalması düzenini bozar mı?Eylülde kreşe vermeyi düşünüyorum.Kafam bir milyon olmuş durumda gerçekten düşüncelerinizi merak ediyorum.Ben kardeşlerimle aynı odayı paylaştım öyle ayrı oda yapma lüksü yoktu ailemin.Şimdi zaman değişti imkanlar elverdikçe yapmak istiyorum birşeyler.Ne önerirsiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim.Allah tüm bebeklerini bekleyen anneleri bir avazda kurtarsın inşallah..Sağlıkla kalın...
canim benim oglumda agustosta 4 yasinda olucak. Niyetim kardesine alisana kadar ikisine birlikte bakmak sonrada anaokulu yada krese gondermek. diger turlu cocuk psikolojisi icin iyi olmaz. cocuga dislanmis hissi uyandiriyormus.Kızlar günlerdir araştırıyorum ama bir sonuca varamıyorum.Bir oğlum var 2.oğlum yolda...Aralarında tam 4 yaş olacak..Aynı oda da mı kalmalılar yoksa odalarını ayırmalımıyım?Oğlum çok düzenli uyku saati şaşmaz doğduğundan beri uykuya düşkün...Çok düzenli bir çocuk,acaba kardeşi ile aynı odada kalması düzenini bozar mı?Eylülde kreşe vermeyi düşünüyorum.Kafam bir milyon olmuş durumda gerçekten düşüncelerinizi merak ediyorum.Ben kardeşlerimle aynı odayı paylaştım öyle ayrı oda yapma lüksü yoktu ailemin.Şimdi zaman değişti imkanlar elverdikçe yapmak istiyorum birşeyler.Ne önerirsiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim.Allah tüm bebeklerini bekleyen anneleri bir avazda kurtarsın inşallah..Sağlıkla kalın...
canim benden de kimse sut beklemezdi. 1 sene ek gida bile vermedim sutum fazla geldi. :)Buyukluguyle hic alakasi yok benim sezeryandi dogumdan hemen sonra geldi 75 bedenle
İlk gebelikte benimde oldu çatlak ne sürdüysem fayda etmedi.. Bunda olmadı henüz...benim karnımın üstü baya baya yırtıldı küçücüktü şimddi baya armış 4 5 iki taraflıoff karısık yağ sürmekten bebek kızartma olacak nerdeyse avuc avuc sürüyorm nasıl yırtılıyorr ( cok moralim bozuldu daha 12 hafta varrr
Var vallahi benim sütyenlerim olmuyor artık be giyeceğimi şaşırdım :)kızlar göğüslerinde büyüme olan var mı benimkinde hiç bi değişiklik yokkk
Günaydın hayırdır niye üzgünsün?Gunaydin Herkese:-(
bence paylaşmayı kardeşliği birlikte aynı odada olarak daha iyi öğrenirler.Peki sonra abisiyle aynı oda mı yoksa ayrımı olsun? Çok teşekkür ederim gerçekten yorumlar iyi geldi bana..
bumu olmuş halin vay be. ozaman ben normal değilim arkadaş ya senin karnın benden küçükÇITIRA GELLLLL
KIZ 110 KG OLDUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?