- 12 Mart 2015
- 567
- 500
- 48
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #37.261
Benimde aynı hatta arada bi popişini bi çıkarıyor bende seviyorum:)canımcım . ben de yeni anlıyorum. eskiden olsa anlamazdım. bak 3. çocukta tecrube ettim artık.
uzmanlaştım.
ama aşağıda başı . tam kuşuma yakın yerde . seninki de öyledir büyük ihtimal. dönüyorlar belli bi haftadan sonra.
Aynı günmüşüz canım. Ben de 10 hatta 11 kilo aldım. 15 ile bitirirsem iyibende 10 kilo aldım
cnm bazen bende hissetmiyorum döndüğünü ama bu sefer çk net hissttim.sende hissedersin merak etmeya kuzum herkez döndü demiş ben dönüş hissetmedim annemde döndüğünü hissetcen dedi
acaba dönmedimi benimki ya ama hep aşağı iniyo elimle hafif kaldırıyorum
ben ilk baştan beri 15 günde 1 gidiyorumkızlar doktora gitme sıklığı kaçıncı haftada 15 güne düşüyor ?
yok öğretmen değilim devlet hava meydanlarında memurum havaalanındacanım öğretmen misin sende?
inş öyledir cnm 1 ay çok uzun geliyo artık deli gibi özledm bebişi daha 10 gün var görmeme çk uzun geldi bu aykızlar 32 den sonramı 15 günde bir gidicez
Ne kadar zamanda ulaştı?kızlarrrrr goo.n dan 2 adet bebek bezi numunem geldi :)
NEDEN CNM?ben ilk baştan beri 15 günde 1 gidiyorum
bilmiyorumki öyle çağırıyo doktorNEDEN CNM?
bnde yazmıştım ikizlerim olacak diye 4 tane göndermişler :)kızlarrrrr goo.n dan 2 adet bebek bezi numunem geldi :)
Evet cnm.. Nst ye de giriceksin.. Sanırım onada 34. Haftada fAlankızlar 32 den sonramı 15 günde bir gidicez
2 hafta ancak olmuştur herhaldeNe kadar zamanda ulaştı?
bende mi ikiz deseydim acababnde yazmıştım ikizlerim olacak diye 4 tane göndermişler :)
nasıl emzircez kuzumuzukuzum aynen ölüyorum acılarından el değmiyor. 2 aydır benimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?