- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #37.301
Aynen canim ya benim de karnim bazen sivrilesiyor bebegin durusuyla ilgili olamaz mi sivriliyibu yorumlardan çok sıkıldım
benim karnım sivri bana kız değildir erkektir karnın sivri diyorlar
hepsi sussun diye doğurasım var.
OLUR benim başından beri sivri ondan öyle diyorlarAynen canim ya benim de karnim bazen sivrilesiyor bebegin durusuyla ilgili olamaz mi sivriliyi
benim ilki de bu da kız ikisinde de karnım hep sivriOLUR benim başından beri sivri ondan öyle diyorlar
aman saglikli olsunlar da en önemlisi oOLUR benim başından beri sivri ondan öyle diyorlar
Allah bilir :)Arkadaslar ultrason yalnis yapar mi acaba
Dun annem bisey söyledi dunden beri onu dusunuyorum
Diyor ki bi kadin hamileymis bebek dogana kadar kiz dediler erkek cikti
Kiz erkek farketmez ama ben herseyi pembe aldim kiz bebek icin kiyafetler aldim erkek olursa onlari mi giydirecrgm onu dusunuyorum
Ben isvecte yasiyorum canim burda sık sık ultrason yapamiyorum 5.ayda yaptirdim iki kez ikisi de kiz dedi bize de gösterdiler ondan sonra bi kac kez gitmek istedim ama doktorum göndermedi benden olsa ultrason aletinin yaninda kalirim 24 saatAllah bilir :)
böyle olaylar var yalan değil ama teknoloji çok ilerledi
nadiren oluyor böyle vakalar.. ben yine de heray soruyorum doktoruma kız değil mi diye
ultrasonla bakılmadan mı muayene olunuyorBen isvecte yasiyorum canim burda sık sık ultrason yapamiyorum 5.ayda yaptirdim iki kez ikisi de kiz dedi bize de gösterdiler ondan sonra bi kac kez gitmek istedim ama doktorum göndermedi benden olsa ultrason aletinin yaninda kalirim 24 saat
Evet canim ya doktor bi sorun buldugunda gonderiyorultrasonla bakılmadan mı muayene olunuyor
o nasıl oluyor ki?
DEMEKKİ zararlı dimi neden bakılmasın yoksa anam bizde her ay baktırıyoruz.Evet canim ya doktor bi sorun buldugunda gonderiyor
Ama kendin gitmek istersen cok pahali 2000 kron
O yuzden doktoruma soyledim gecenlerde
Bisey uydur beni ultrasona yaz diye tamam dedi insaAllah gonderir ya gormek istiyorum kizimi
valla bilmiyom kuzum bende anlamadım bir paket bezi 45 tl idi benmi yanlış gördüm anlamadım :)hakkaten mi kız, o kadar neymiş öyle
Ben onu da sordum ama zararli degilmis ee niye bakmiyorlar dedimDEMEKKİ zararlı dimi neden bakılmasın yoksa anam bizde her ay baktırıyoruz.
cnm sıkmak göğüsleri uyarmak doğumu başlatabiliyor sıkma elleme bence.slm kızlar günaydın bişi sorucam bnm göğüslerimden sıktırdığımda kan gibi bişi geliyor normal mi bu korktum biras
DEMEKKİ zararlı dimi neden bakılmasın yoksa anam bizde her ay baktırıyoruz.
Doktor zararsiz dedicanım 3 boyutlu ultrason bıle zararlı imiş.
geçen gittiğimde doktora sorduk 3 boyutlu goremıyormuyuz diye doktor dedi benim cihazım malesef göstermiyor fakat önermiyoruz zaten dedi ısı yaydığı için bebeğe zarar veriyormuş onun ıcın tum hamılelık boyunca en fazla 2 kez bakılabılır dıyor
herkes bişey diyoDoktor zararsiz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?