- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #38.381
maşallah size toparlanmış paşamız he :)herkese merhaba umarım herkes iyidir
artık oğlumu günde 2 kez görüyorum kuvözden beşiğe geçti çok şükür bende emzirmeye başladım genelde uyuduğundan anca akan sütleri yalıyor arada da çekiyor :) yavaş yavaş büyüyoruz işte hepinizi öptük
SlnAks çok geçmiş olsun ağlayıp da kendini ve bebişini üzme Dr un dediklerini yap Allah'ın izniyle vaktinde gelir kuzucuğunAllah kolaylık versin canm neyseki şurda 7 hafta kaldı bizim en az 4-5 hafta yatmamız lazm sayılı günler çabuk geçer:) izlemediğim dizileri izlemeye başlarım artk bi şeklde zamanı geçirmemiz lazm. Kendine çok dikkat et
Çok sağol canm şimdi daha iyiyim artk dr dediğinden asla çıkmam koltuğa yapışmış durumdaym :)wc haricinde kalmıyorm allahın izniyle4-5 hatta6 hafta tutucam içerde:))SlnAks çok geçmiş olsun ağlayıp da kendini ve bebişini üzme Dr un dediklerini yap Allah'ın izniyle vaktinde gelir kuzucuğun
Tmm cnm sagolCanım ilk temizliğinde karbonatlı suyla silmek gerekiyormuş bi yerde okumuştum ben de kıyafetlerini yıkıyorum tekrar silicem bu sefer karbonatı denicem sen de bi dene istersen
Çok yorma kendini canım dikkat et kendine. Ahh ahh Hangi kayınvalide ediyor ki canım hamile oldum olalı hiç gelmedi benimki beni görmeye sen düşün artık gerisiniIyi aksamlar kizlar
Sabahtan beri temizlik yapiyorum bi bitmedi canim cikti yorgunluktan ama hala devam ediyor kvde yardim etmiyor
Biz kv'lerle oturuyoruz canimÇok yorma kendini canım dikkat et kendine. Ahh ahh Hangi kayınvalide ediyor ki canım hamile oldum olalı hiç gelmedi benimki beni görmeye sen düşün artık gerisini
Biz beraber oturmuyoruz canım ama benimkide dağıtır dağıtır ben gidip toplayayım ister ama ne dağıtmak.9 yıllık evliyim 1 kez bile bir tane tozu bile almamıştır evimden.bense gider dip köşe temizlerim ama hamile kalınca ki 9 yıl sonra oldu bebeğim o da tüp bebekle ama benim kv yerinde yeller esiyor kadın yok ortada.ama ya anne şunu al şuraya koy falan dersem de mi ne gerek var gelip bi işe yaramaya.eşim geçen gün anne artık sünnetine gelirsin bundan sonra gelme gerek yok dedi ama ha duvar ha oBiz kv'lerle oturuyoruz canim
Bana yardim edecegine kendisi evi pisliyor cekirdeklerin kabuklarin dagitiyor
Hele bide ev cok daginik diyor sanki ben dagitiyorum herseyi
Canım sakin ol.bende bugünlerde aşağıda baskı hissediyorum ama artık baya büyüdüler ondan her hareketleri daha sert oluyor.sen yat güzelce dinlen canımkızlar aksamüstünden beribebegim cok asagıya vuruyor cıkısa 2 parmak var resmen ve cok acı veriyor korku ve stresten agladım.az panik yapmıstm etkisi var mı ki ters dönmüş bebek nasıl o kadar baskı yapabiliyor
Canım sakin ol.bende bugünlerde aşağıda baskı hissediyorum ama artık baya büyüdüler ondan her hareketleri daha sert oluyor.sen yat güzelce dinlen
canım sol tarafıma yatıyorum ama yok cıkmıyor yukarı hep böyle devam etmez insallah kontrlm haftaya.benimki tam baskıda degil sanki eliyle oyuyor orayı
Bu kaynanalar neden böyle acabaBiz beraber oturmuyoruz canım ama benimkide dağıtır dağıtır ben gidip toplayayım ister ama ne dağıtmak.9 yıllık evliyim 1 kez bile bir tane tozu bile almamıştır evimden.bense gider dip köşe temizlerim ama hamile kalınca ki 9 yıl sonra oldu bebeğim o da tüp bebekle ama benim kv yerinde yeller esiyor kadın yok ortada.ama ya anne şunu al şuraya koy falan dersem de mi ne gerek var gelip bi işe yaramaya.eşim geçen gün anne artık sünnetine gelirsin bundan sonra gelme gerek yok dedi ama ha duvar ha o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?