- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi ayse1234512
-
Aynen benimkide oğlu olacak diye çalışanlara tatlı dağıtmıştı hehe kızımız olacağını duyduğunda yüzündeki ifadeyi unutamam :)Arkadasima dr 4-5.ay %95 kiz demisti.esi 1ay kustu karisina, erkek adamin erkek oglu olur diye.adam tam Alisti erkek adamin erkek damadi olur derkeeeen 8.ay dr "ooo oglanin rahati super" demis.ikisi de sokta :) oglan miiiiii die.
Sonuc olarak oglan oldu
Simdi esinde bir havalar tabi oglum oldu diye
Erkekler ne komikler yaw
KiyamammmmmmBizimde bi yakınımızın 2-3lü testi kötü çıkıyor. Ankaralara gitmeler gelmeler falan derken cinsiyet hiç akıllarına gelmiyor..
İlk haftalardada erkeğe benzetmiş doktor. Bunlar erkek sanıyor hala.. Neyse bunlar bigün gidiyor hastaneye ama 8-9. aydalar herşeyi alınmış mavi mavi yatağına kadr.. Doktor kızımızın keyfi yerinde diye bi cümle kuruyor. Sonuç mavi eşyalarla büyüyen bir kız çocuğu :)
Öyle işte o kadar telaş ettiler şimdi kızları 14 aylık sapasağlam, hala yürümemiş dişi bile çıkmamış onu dert ediyolar :)Kiyamammmmmm
Bizimkiler bisey almamisti Allahtan
ben işyrime oğlumun okuluna, kursuna filan kek dağıttım Allah kabul etsin hamileliğimi duyunca
7 aydır olmayınca korkmaya başlamıştım
teşekkürler canımAllah kabul etsin canim
merhaba aramıza hoşgeldin hiç düşük değil bence maşşallah benim 3 gün geçikmede 443 çıkmıştı değer kişiden kişiye değişebiliyor kalbini ferah tutkızlar hepinizin hayırlı olsun benimde üç gün gecikme sonucu (dün) kan verdim 667 çıktı yrn tekrar vericem çünkü daha önce dış gebelik geçirmiştim takipli gidiyor doktorum sizce düşük bir değer mi 667? birde bel ağrım var akıntım var çok korkuyorum
kızlar hepinizin hayırlı olsun benimde üç gün gecikme sonucu (dün) kan verdim 667 çıktı yrn tekrar vericem çünkü daha önce dış gebelik geçirmiştim takipli gidiyor doktorum sizce düşük bir değer mi 667? birde bel ağrım var akıntım var çok korkuyorum
Bu arada
Herkese benden sut
Ooooooh afiyet olsun yarasin
benimki sek olsun
bu arada sütü nasıl içiyorsunuz açık mı paketli mi
Benimde annem akıntın varsa korkma der hep iyiye işaretmiş ama saydam özür dilerim uzayan cinsteni iyi korkma diyo bana hep. Bendede var çünkü. İçin ferah olsun kan ver anlaşılır cnaım :) hayırlı olsun diyorum şimdiden.kızlar hepinizin hayırlı olsun benimde üç gün gecikme sonucu (dün) kan verdim 667 çıktı yrn tekrar vericem çünkü daha önce dış gebelik geçirmiştim takipli gidiyor doktorum sizce düşük bir değer mi 667? birde bel ağrım var akıntım var çok korkuyorum
bende bazen içemiyorum açık sütBen inek sütü içemiyorum yoğurt yapmak için alıyorum ama kokuyo balla falan içemiyorum yinede.
Günlük süt içiyorum birkaç gündr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?