• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
ben bursadayım ama bence aynıdır yıllar önce arkadaşım istanbuldakınde görev yapıyordu o anlatırdı o zamanlar aynı şeyleri şehirden şehire değişeceğini sanmam
Şu an hem özelde devam ediyorum hem devlette bakalım hakkımda hayırlısı olsun. Devlette arkadaşım doğumuma girecek diye hem manevi hem maddi çok iyi olacak benim için. Diğer yandan da yıllardır doktorum acıbademde birde siz böyle söyleyince doğum sonrası aklıma geliyor devlette servisler nasıl diye inşallah ankaradan birileri çıkarda biraz fikir verir bana .

Şu an hem özelde devam ediyorum hem devlette bakalım hakkımda hayırlısı olsun. Devlette arkadaşım doğumuma girecek diye hem manevi hem maddi çok iyi olacak benim için. Diğer yandan da yıllardır doktorum acıbademde birde siz böyle söyleyince doğum sonrası aklıma geliyor devlette servisler nasıl diye inşallah ankaradan birileri çıkarda biraz fikir verir bana .
Tüm şubelerde var diye biliyorum bu hizmetlerin.
Ben de istanbuldayım. Altunizade de yapacağım. Anadolu yakasında en çok onu önerdiler şube olarak. Doğum ekibi ve doktoru da araştırıp öyle karar verdim. Şubeden şubeye fiyatlar çok değişiyor.
Fiyatlarını öğrenin bence sizi zorlamayacaksa doktorunuzda ordaymış tercih edersiniz. Diğer türlü de arkadaşınız varmış devlette onun da diğer seçeneğiniz olması güzel

arkadaşınızın doğumunuza girecek olması gerçekten büyük bir rahatlık. özendiğiniz şeyleri kendiniz yaparsınız yine bence bir de şu var acıbadem de olsa böyle hayaller kuruyoruz ama hepsi kısmet allah nasip etsin devlet acıbadem farketmez hepsınde yapılır yanı imkanlar dahilinde her şey

Dualarınızla daha iyiyim çok teşekkür ederim,elbette içimdeki endişe geçmiyor ama bebeğimin sağlıklı olduğuna inanıyorum 🤍🤍
Dün başka bir doktora gittim detaylı ultrason değildi ama detaylıca organlara vs herşeye baktı bi sıkıntı görünmüyor bebeğin gayet sağlıklı perinatolojiden randevu al daha detaylı bakılsın için rahat eder dedi ama eğer aldırma gibi bir düşüncen varsa yada test sonuçlarından emin olmak istiyorsan amniyosentez yaptır dedi
Bende bebeğinizin sağlıklı olduğuna inanıyorum. ❤️ Zaten bu tarz rahatsızlıklar çok nadir, Allah kimseyi de sınamasın. Sevindim doktorun dediklerine🙏🏻

Dualarınızla daha iyiyim çok teşekkür ederim,elbette içimdeki endişe geçmiyor ama bebeğimin sağlıklı olduğuna inanıyorum 🤍🤍
Dün başka bir doktora gittim detaylı ultrason değildi ama detaylıca organlara vs herşeye baktı bi sıkıntı görünmüyor bebeğin gayet sağlıklı perinatolojiden randevu al daha detaylı bakılsın için rahat eder dedi ama eğer aldırma gibi bir düşüncen varsa yada test sonuçlarından emin olmak istiyorsan amniyosentez yaptır dedi
Çok geçmiş olsun ben yeni farkettim bu durumu pek takip edemedim . İçinizi ferah tutun Rabbim in izniyle önemli birşey çıkmayacak Allah sağ salim kucagina almayı nasip etsin inşallah 🤲 Dualarım sizinle 🌸🙏

arkadaşınızın doğumunuza girecek olması gerçekten büyük bir rahatlık. özendiğiniz şeyleri kendiniz yaparsınız yine bence bir de şu var acıbadem de olsa böyle hayaller kuruyoruz ama hepsi kısmet allah nasip etsin devlet acıbadem farketmez hepsınde yapılır yanı imkanlar dahilinde her şey
Açıkçası süsleme vs çok da istediğim bir şey değil altını değiştirme felan konusu hoşuma gitti. Yardım etmeleri sürekli gelip gitmeleri bunlar iyi şeylermiş.

ben annenin hislerine çok inanıyorum bence bir şey olsa hissederdiniz

Açıkçası süsleme vs çok da istediğim bir şey değil altını değiştirme felan konusu hoşuma gitti. Yardım etmeleri sürekli gelip gitmeleri bunlar iyi şeylermiş.
evet o konuda gerçekten prensesler gibi geçirdi hastanedeki sürecini. ben de açıkçası hastanede yanımda sadece eşimin kalmasını istiyorum. annemlerinde çok içine sineceğini düşünüyorum ortamı görünce bu da beni rahatlatıyor açıkçası

Merhaba 😊 ben sadece pıhtılaşma ve genetik testi yaptırdım. Pıhtılaşmayı zaten biliyorsunuzdur. 6 tane gen inceleniyor (pai, mthfr gibi) Genetik olarak da eşime ve bana bakıldı. 46xx, 46xy diye bir sonuç çıktı. Her şeyin normal olduğu söylendi. Başka ayrıntılı bir sonuç çıkmadı. Galiba sizin söyledikleriniz daha ayrıntılı incelemeler gerektiriyor.

Eklentiler

• IMG-20250901-WA0006.webp
    IMG-20250901-WA0006.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 37
Çok sevindim, iyi olman, sağlıklı olduğunu düşünmen çok güzel.
Doktor da bir şey görememiş ne güzel.
Randevu aldın mı peki ?

Ben bebeğinizin çok sağlıklı olduğunu düşünüyorum ya içime öyle doğuyor. Umarımda öyledir. Allah hiçbirimizi evladıyla sınamasın 🙏🏻🙏🏻

Bende bebeğinizin sağlıklı olduğuna inanıyorum. ❤️ Zaten bu tarz rahatsızlıklar çok nadir, Allah kimseyi de sınamasın. Sevindim doktorun dediklerine🙏🏻

Çok geçmiş olsun ben yeni farkettim bu durumu pek takip edemedim . İçinizi ferah tutun Rabbim in izniyle önemli birşey çıkmayacak Allah sağ salim kucagina almayı nasip etsin inşallah 🤲 Dualarım sizinle 🌸🙏

ben annenin hislerine çok inanıyorum bence bir şey olsa hissederdiniz
Çok teşekkür ederim kızlar güzel günler bizi bekliyor inşallah evet 21.haftaya randevu aldım

Ben 2.çocuk için oldukça heyecanlıyım ve kapı süsü, kolonya ve çikolata kutusu sipariş ettim şimdiden.😅 hediyelik yaptırmayı düşünmüyorum şu an.

Çikolata kutusunu da boş istedim. Çünkü genelde melodi marka madlen çikolata ile hazırlanıyor ve kalitesini hiç beğenmiyorum. Kutunun içini kendi seçtiğim çikolatalar ve drajelerle doldurcağım.

İnşallah sağlıkla doğar. Bu testlerde illa ki yanılma payı var. Cinsiyeti dahi yanlış gösterenler varmış. Aldırma gibi düşünceniz yoksa amniyosenteze gerek yok tabii ki.
Benim görümcelerim yaptırmış. İkisi de 50ye merdiven dayamış kadınlar. Yani fetal dna yokken çok yaygın yapılan bir şeymiş. Yaptırıp da sorun yaşayan duymadım çevremde.
Fetal sorunlu ama amniyosentez temiz çıkan çok var. Belki içinizi rahat ettirmek için yaptırılabilir.

Kızlar selam, 16+5 im suan, gecen ay da bu ayda 21 çıktı crp, gecen ay doktor apsedendir dedi ama bu ay hicbir belirtim yok yine yüksek.
Benzer durum yaşayan var mi?

Dut cayi yapma dedi doktorum dut da seker orani fazla imis bosver dedi
DAha testin tekrarini persembe yapcam durumum ii gibi
DUn 4 lt su ictim o biraz sanki rahatlatti gibi beni ama kesin sonucu test verir
Evet dut çok şekerli bir şey diyecektim aslında da panikletmiyim dedim
Canan karatay da pek önermiyor
C vitamininden zengin beslenmek idrarı asidik yaparmış, bakteriye uygun ortam vermezmiş

Back
X