- 30 Eylül 2012
- 2.144
- 1.433
- 108
- Konu Sahibi ayse1234512
-
Ben de ancak birkaç gün daha dayanabilirim büyük ihtimal :) yorgunluk ve halsizlik gebeliğin en belirgin belirtilerinden zaten tatlım, ohhh miss keyfini çıkar yat dinlen :)O zman şans var demektirr :) ama bekle biraz daha bencede çıkmaz idrarda boşa moralin bozulmuş olur.
Gerçi böyle diyorum ama bende 4-5 gün önceden yapmıştım testi
Zaten daha yeni uyandım 1 saat oluyor. Eşim kahvaltıyı bile hazırlamış uyanmamı beklemiş. kendime şaşıyorm hala uykum varIlk zamanlar cok uyukluyor insan
Coooook uykun oluyor
Yat dinlen bol bol uyu
Şimdiden tembellik yapmaya başlamışım öyle diyor kociş banaBen de ancak birkaç gün daha dayanabilirim büyük ihtimal :) yorgunluk ve halsizlik gebeliğin en belirgin belirtilerinden zaten tatlım, ohhh miss keyfini çıkar yat dinlen :)
Erken gebelik testlerini kimse önermiyor ya...gerekirse beklerim birkaç gün daha :) ben bu ay ovulasyon testi yaptım,çok şükür 2 gün bayağı koyu ikinci çizgiyi gördüm ve işin ilginç tarafı normalde beklenen günden 5 gün önceydi yumurtlama günüm ve bayağı şaşırdım...neyse bu ay ümitliyim bakalım hayirlisi :)
5gun once cikiyor sanirim silik milikO zman şans var demektirr :) ama bekle biraz daha bencede çıkmaz idrarda boşa moralin bozulmuş olur.
Gerçi böyle diyorum ama bende 4-5 gün önceden yapmıştım testi
İiiinşallahh 3 aydr deniyoruz,istiyoruz artik...:)Şimdiden tembellik yapmaya başlamışım öyle diyor kociş banaAy hadi hamilesindir inşş bak hamilelerin duası kabul olur derler
Çok güzel bir haber bu aslındaaYa var ya yaklaşık son 5 gündür sabah uyanamıyorum aaaaaa bak şimdi geldi aklima... Hatta bugün 10 da uyandım ona rağmen uyukladm tekrar
Ay çok tatlısın aynı bende öyle hissettim hele kalkıp dans edesim gelmişti silik çizgiyi görünce.5gun once cikiyor sanirim silik milik
Gerci dogru mu bilmiyorum kendi adima hemen moda girmek istemiyorum ne olur ne olmaz uzulmeyeyim diye
Ama icim icime de sigmiyor evde su hareketi yapasim var
o sütyenin yanina bir de külot taktın mı tamamdır 5gun once cikiyor sanirim silik milik
Gerci dogru mu bilmiyorum kendi adima hemen moda girmek istemiyorum ne olur ne olmaz uzulmeyeyim diye
Ama icim icime de sigmiyor evde su hareketi yapasim var
Benimde 2 ayımda tuttu 4 aylık evliyim taze gelinimİiiinşallahh 3 aydr deniyoruz,istiyoruz artik...:)
Olmusken tam takim olsun demi :))))o sütyenin yanina bir de külot taktın mı tamamdır 
Tam 4haftalik mi senin acaba?dr son adet tarihini baz alarak gebelik haftasi hesaplar.yani adet bitmis sen hemen o gun hamile kalmissin gibi.resmiyette boyle olmak zorunda. kese buyuklugune gore hamile kaldigin zaman tam belli oluyor. yumurtlama gunu hamile kaldigin gun olur genelde.4+3lerde kese gorunuyorÇok güzel bir haber bu aslındaa
Ay çok tatlısın aynı bende öyle hissettim hele kalkıp dans edesim gelmişti silik çizgiyi görünce.ki ben öyle dans etmeyi seven bi tip değilim Yarın kontrolm var kese gözükür mü sizce?
Valla tam zamanını bende bilmiyorum gün aşırı oldu yakınlaşma. Neyse yarın doktor aydınlatır beniTam 4haftalik mi senin acaba?dr son adet tarihini baz alarak gebelik haftasi hesaplar.yani adet bitmis sen hemen o gun hamile kalmissin gibi.resmiyette boyle olmak zorunda. kese buyuklugune gore hamile kaldigin zaman tam belli oluyor. yumurtlama gunu hamile kaldigin gun olur genelde.4+3lerde kese gorunuyor
Amaniinnnn kuzu en daha yeniymişsnn:) ben 3 yillik evliyimn:) ama yeni başlaadık bebiş düşünmeyeBenimde 2 ayımda tuttu 4 aylık evliyim taze gelinimSiz ne kadarlık evlisinz?
Hadi insallah gorursun keseyiValla tam zamanını bende bilmiyorum gün aşırı oldu yakınlaşma. Neyse yarın doktor aydınlatır beni
Benimde eylül ayında adetim gecikince istediğimizi anladık hevese geldik yaniAmaniinnnn kuzu en daha yeniymişsnn:) ben 3 yillik evliyimn:) ama yeni başlaadık bebiş düşünmeye
Sağol yavru inşallah yaHadi insallah gorursun keseyi
Tatlim doğacağı güne göre temmuz annesi gibi görünüyorsun :)kizlar merhaba bat 28 ekim temmuz sonu mu agustos annesimiyim
Benimde 26 ekim sat idi. Ağustos annesi oluyorsun sanırım tabi tam hamile kaldığın günü bilmiyosann :)kizlar merhaba bat 28 ekim temmuz sonu mu agustos annesimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?