- 11 Haziran 2012
- 2.114
- 1.409
- 198
- Konu Sahibi ayse1234512
-
Doktordan geldim kan tahlili yaptı vitamin falan yazdı bol bol öğüt verdi sunu yap bunu yapma gibisinden konuştu. Bhcg degerim 3000 küsür çıktı.. vee ultrasona aldı iki tane sağlıklı kese var dedi ve bana gösterdi. Ikiz Annesi olcakmisim hala şaka geliyoo ben bunu hiç planlamamistim. Değişik duygular içindeyim. Ama acil doktor bulmam lazım adam çok soğuk geldi bana sinmedi içime.
ayyyyyyyyy canım benimmmm tebrikler çok sevindim senin adınaaa rabbim sağlıkla kulağına almayı nasip etsin inşallah. şimdi benim bildiğim kadarıyla zorunlu değil ama ikiz gebeliklerde perinatolog öneriyorlar. çünkü ikiz gebelik normal gebelikten daha önem isteyen bir durum. nerde yaşıyorsun benim doktorum çok tatlı bi adamdır önerebilirimDoktordan geldim kan tahlili yaptı vitamin falan yazdı bol bol öğüt verdi sunu yap bunu yapma gibisinden konuştu. Bhcg degerim 3000 küsür çıktı.. vee ultrasona aldı iki tane sağlıklı kese var dedi ve bana gösterdi. Ikiz Annesi olcakmisim hala şaka geliyoo ben bunu hiç planlamamistim. Değişik duygular içindeyim. Ama acil doktor bulmam lazım adam çok soğuk geldi bana sinmedi içime.
geçen ay benim de öyle olmuştu lütfen üzülme rabbim en hayırlı zaman ne zaman ise o zaman verecek bebeklerimizibenim kırmızılar göründü malesef iki gün erken geldi
geçen ay benim de öyle olmuştu lütfen üzülme rabbim en hayırlı zaman ne zaman ise o zaman verecek bebeklerimizi
kızlaaar ben de az önce kan verdim.. 40-45 dk sonra alacağım sonucu çok tırsıyorummmm
Hadi hayırlısı canımkızlaaar ben de az önce kan verdim.. 40-45 dk sonra alacağım sonucu çok tırsıyorummmm
uzme kendini canım zamanı vardır inşallah rabbim fazla bekletmezbenim kırmızılar göründü malesef iki gün erken geldi
benim de negatifmiş.. sağlık olsun kızlar inşallah herşey sizin için yolunda gider
hayırlı haberlerle gelirsin inş. cnm
benim de negatifmiş.. sağlık olsun kızlar inşallah herşey sizin için yolunda gider
+yumurtaSu aklıma bile gelmz normal evde otururkene. Yanıma bi cam şişe alayım aklıma geldikçe dikeyim kafaya bari haklısın..
Yoksa günlerce susuz yaşama özlliğine sahibm ben
Sen kan testi yaptirdin mi?Hadi hayırlısı canım
uzme kendini canım zamanı vardır inşallah rabbim fazla bekletmez
Hayirlisi olsun tatlım MaasallahDoktordan geldim kan tahlili yaptı vitamin falan yazdı bol bol öğüt verdi sunu yap bunu yapma gibisinden konuştu. Bhcg degerim 3000 küsür çıktı.. vee ultrasona aldı iki tane sağlıklı kese var dedi ve bana gösterdi. Ikiz Annesi olcakmisim hala şaka geliyoo ben bunu hiç planlamamistim. Değişik duygular içindeyim. Ama acil doktor bulmam lazım adam çok soğuk geldi bana sinmedi içime.
cnm gecen ay bende de ole oldu onumuzdeki aya hamilesin insallah vücut hazirlaniyor gebeligebenim kırmızılar göründü malesef iki gün erken geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?