2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

canım benimde şuan 9 tane gonal f e devam ediyorum..bana da az geldi dr a sordum o da gayet iyi dedi önemli olan çok olması değil kaliteli olması..
Cok şükür iyiler canim 5 olgun 3 gelismekte olan ve bir kucuk toplamislar küçük olani atmislar 8 ine işlem yapmislar

Kizlar progestan igne kullaninca totosunuz ne hale geliyor ben oturamiyorum ustune dogru dürüst

Gunaydin kizlar karin agrisi gitti ve bel agrisi geldi acaba tuttu mu tutmadi mi ilgili bilgili biri yazsin drmu arayama korkuyorum olumsuz birsey soyler die ...

Insallah hepsi döllenmistir canim. Rabbim kalbine gönlüne göre versin canimsin. Sende bizler icin dua et olur mu...

narkoz feci bisii yaaaa.. Hayirlisi olsun canim masallah 18 de döllensin insallah.

Doktorla görüştüm ne diycek ki düşük olma olasılığı yüksek dedi. Proluton iğne yaptir dedi. Farklı sehirlerdeyiz zaten. Çok üzgünüm cok

Canim Herseyin hayirlisi... Rabbim kalbine ferahlik versin...

Kizlarr yumurtalarimin hepsi kaliteliymis hepsi dollenmisnsimdilik

Insallah insallah canimsin.

iyi aksamlar arkadaslar.bende bu ayin 20sinde tup bebek tedavisine baslicam allah nasip ederse.pko hastasiyim sadece 4 tane yumrtam var .drum olumlu konustu.insallah bennde bu ay gebe kalirim yoruldum artik.rabim isteyen herkeze nasip etisn insallah

Aramiza hosgeldin canim. Insallah hayirli haberler alirsin.

Merhaba kizlar, ben katildim araniza herkese surecinde basarilar diliyorum transferim oldu bugun 3.gun sizde durumlar nasil ?? Allahim hepimizin yardimcisi olsun 20 sinde testim var dua edin

Aramiza hosgeldin canim. Insallah pozitif sonuclar alirsin..

devit ampul verdi doktorum.ekmegin uzerine yag surdum.onun ustune ampulu bosalttim yedim.ikinci ampul 15 gun sonra.

Iyi oldu takviyeye basladin canim. Insallah depolarin saglicakla dolar..

Cok şükür iyiler canim 5 olgun 3 gelismekte olan ve bir kucuk toplamislar küçük olani atmislar 8 ine işlem yapmislar

Bizide haberdar et canim gelismelerden..

Gunaydin kizlar karin agrisi gitti ve bel agrisi geldi acaba tuttu mu tutmadi mi ilgili bilgili biri yazsin drmu arayama korkuyorum olumsuz birsey soyler die ...

Insallah tutmustur canim. Biseyler oluyor demekki icerde sen kalbini ferah tut.. Dua et bol bol ve kafani azda olsa dagitmaya calis .. Pozitif düsün

Jj
V
Korkma aynı adet belirtilerini hamileykende hissediyorsun teste gittigim gün belim çok agrıyordu hiç ümidim yoktu rabbim ol deyince oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…