- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #4.621
Sonda takilip su vermislerdi bana bnmki ondan iki gun yandi ve sukur kurtuldum :) incir ve aripolenisutu yiyorum tutmasini artiriyo dediler bi istahim acildi ki ne bu daha 3 gun oldu bnde patlama var :)Aynı swyler bendede var ilave olarak idrar yaparken yanma var
Bulantı varmi sendeMerhaba kizlar, ben katildim araniza herkese surecinde basarilar diliyorum transferim oldu bugun 3.gun sizde durumlar nasil ?? Allahim hepimizin yardimcisi olsun 20 sinde testim var dua edin
Cok şükür iyiler canim 5 olgun 3 gelismekte olan ve bir kucuk toplamislar küçük olani atmislar 8 ine işlem yapmislarcanım benimde şuan 9 tane gonal f e devam ediyorum..bana da az geldi dr a sordum o da gayet iyi dedi önemli olan çok olması değil kaliteli olması..
Evet canim benm doktorda fena değil demisti az gibi gelmisti dedigin gibi bi tane olsun benm olsun inşallah :)canım 9 hiç az değil sayı çoğaldıkça kalite azalıyor gayet güzel hem bir tane olsun seni olsun di mi
Bahar senin ilk denemen mi yaş kac. İnsallah guzel sonucunu duyarız.Aynı swyler bendede var ilave olarak idrar yaparken yanma var
Nasilsin. Sende durumlar nedir. İyi olur insallahBence
bence yine de umudunu yitirme hersey olacağına varıyor ama daha test gunüne var dur bakalim
Yok cnm henuzBulantı varmi sende
Benim ilk denemem yaş da 22 cikBahar senin ilk denemen mi yaş kac. İnsallah guzel sonucunu duyarız.
Cok sagol cnm bugun iyiyim soyledi zaten doktor ben icmek istemedim ilac içmeyi hic sevmem midemi bulandirir içerken ondan icmedim sadece 9 folikul dedi bugun arayip bilgilendircekler bekliyorum inşallah gepsi iyidir hepsi dollenmistir dua edin kizlar
Walla hanginara uyudum anlamadimm en son hatrladigim bana iyi uykular dedilerr ilk uyandigimdada ben hatirlamiyorum.ama kactane yilumurta toplandindiye sormusumm:))) toplamda yaklasik yarim saat uyudumm vee 2 saat snra ciktim hastanedemln ciktigimda ilk bir saat agrim yoktu ama simdilerde kasiklarima agrilar giriyorrr
Doktorla görüştüm ne diycek ki düşük olma olasılığı yüksek dedi. Proluton iğne yaptir dedi. Farklı sehirlerdeyiz zaten. Çok üzgünüm cok
Kizlarr yumurtalarimin hepsi kaliteliymis hepsi dollenmisnsimdilik
iyi aksamlar arkadaslar.bende bu ayin 20sinde tup bebek tedavisine baslicam allah nasip ederse.pko hastasiyim sadece 4 tane yumrtam var .drum olumlu konustu.insallah bennde bu ay gebe kalirim yoruldum artik.rabim isteyen herkeze nasip etisn insallah
Merhaba kizlar, ben katildim araniza herkese surecinde basarilar diliyorum transferim oldu bugun 3.gun sizde durumlar nasil ?? Allahim hepimizin yardimcisi olsun 20 sinde testim var dua edin
devit ampul verdi doktorum.ekmegin uzerine yag surdum.onun ustune ampulu bosalttim yedim.ikinci ampul 15 gun sonra.
Cok şükür iyiler canim 5 olgun 3 gelismekte olan ve bir kucuk toplamislar küçük olani atmislar 8 ine işlem yapmislar
Gunaydin kizlar karin agrisi gitti ve bel agrisi geldi acaba tuttu mu tutmadi mi ilgili bilgili biri yazsin drmu arayama korkuyorum olumsuz birsey soyler die ...
VGunaydin kizlar karin agrisi gitti ve bel agrisi geldi acaba tuttu mu tutmadi mi ilgili bilgili biri yazsin drmu arayama korkuyorum olumsuz birsey soyler die ...
Korkma aynı adet belirtilerini hamileykende hissediyorsun teste gittigim gün belim çok agrıyordu hiç ümidim yoktu rabbim ol deyince oluyorGunaydin kizlar karin agrisi gitti ve bel agrisi geldi acaba tuttu mu tutmadi mi ilgili bilgili biri yazsin drmu arayama korkuyorum olumsuz birsey soyler die ...
Herkese günaydın canlar her şey gönlünüzce olsun
Bacim sen ne durumdasin başladın miHerkese günaydın canlar her şey gönlünüzce olsun
Biz buralardayım Bacim sen Nerelerdesin nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?