2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Hamd olsun canim. Bugün insallah kontrolüm var dua edin bakalim yumoslar napmis..

Sen nasil hissediyorsun kendini? Vaktini nasil geciriyorsun canim? Zaman gecmek bilmiyordur sana simdi...
Aynen öyle geçmiyor zaman yer yer acayip bel ağrısı kasık ağrısı idrarda yanma bulantı bütün beden değişti bende kadın bölgemde lekelenmeler oluştu onu da bugün hastaneyi arayip soracağım.

İnşallah kontrolün iyi gecer yumurtalar güzel gelişmiştir az olsun iyi olsun senin olsun yavrucaklar

Nasill sayisi canimm ilk denemenizminsizindee

Sayısı en son testte 420 Milyonda %4 İleri hareketliydi. Evet İlk deneme.

Kizlarr 18 tanee yumurta toplandi bendeennn....cok sukur heraey yolundaaa ve guzel ins sonuda guzel olurrr

Bendende 14 Tane toplandı Dün.

Canım bende aynı senin gibi anestezi uzmanı ile sohbet ederken uyumuşum. Kendime gelirken de çok mutluyum diyip gülmüşüm sürekli Hastanede toplamyarım saat falan uzandım kahvaltı getirdiler. Doktorum geldi görüştük embiryolog hemşireler ile görüşüp çıktk. Çok hafif ağrım vardı. Abartılacak kadar yok şuanda. Hafif hafif kasıklarda batma oluyor o kadar. Hiç korktuğum gibi olmadı.

İnşallah güzel güzel döllenirler. Bugün telefon bekliyorum embiryologdan.

günaydın cnm..ben ishal olmuşum karnım çok ağrıyor..ilaçmı yapıyor bilemedim...
sen nasılsın ? bugün kontrolün varmış..hadi yumuşlar tatlı tatlı büyüyorlardr..

aramıza yeni gelenler hoşgeldiniz..tedaviniz hayırlı olsun..inş.olumlu sonuçla sonuçlanır..
hayallergercekolsa cnm o iğneyi ilk yaptrdığım zamanlar rahat oturamıyordum ,yürüyemiyordum rahatca..ama ben kendimi çok kasıyordum iğne olurken..ne kadar rahat bırakırsan o kadarda iyi oluyr sonrası..sonra sonra azda olsa rahat olmaya çalışmıştım artık rahat yürüyüp,oturabiliyordum yani :)

maşallah cnm seninde iyi yumurtaların sayısı..inş. hepside döllenirler..inş. herşey yolunda gider...

Canim insallah suanda annesine yerlesiyorlardir.. Sende hamilelik belirtileri baslamis sanki insallahhh simsIki tutunur bebislerin annesine..

Amin canim insallah. Ilac yapiyor olabilir canim. Doktoruna danis istersen icin rahat olmasi acisindan..

İnşallah canım kalitelerinin iyi olup güzel güzel döllenmesi lazım. Artık Transferi bekliyoruz.

Oh masallah canim.insallah hepsi saglicakla döllenir..

Kasık ağrım vardı o da gecti canım hiç birşey düşünemiyorum artık açıkcası moral falan kalmadı bu bekleyiş yordu beni, sen nasilsin
Canim öyle hemen negatif düsünmen yok
Bebislerinide üzme.. Insallah seninledirler cokca dua et.. Moralini yüksek tut o bile etken cünkü.. Allah herseyi gönlüne göre hayirlisiyla versin..

Cok sagolun kizlar insallah pozitifi bulurum

Sen hangii hastnede tedavi oluyosun canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…