- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #4.641
Aynen öyle geçmiyor zaman yer yer acayip bel ağrısı kasık ağrısı idrarda yanma bulantı bütün beden değişti bende kadın bölgemde lekelenmeler oluştu onu da bugün hastaneyi arayip soracağım.Hamd olsun canim. Bugün insallah kontrolüm var dua edin bakalim yumoslar napmis..
Sen nasil hissediyorsun kendini? Vaktini nasil geciriyorsun canim? Zaman gecmek bilmiyordur sana simdi...
Nasill sayisi canimm ilk denemenizminsizindee
Kizlarr 18 tanee yumurta toplandi bendeennn....cok sukur heraey yolundaaa ve guzel ins sonuda guzel olurrr
Walla hanginara uyudum anlamadimm en son hatrladigim bana iyi uykular dedilerr ilk uyandigimdada ben hatirlamiyorum.ama kactane yilumurta toplandindiye sormusumm:))) toplamda yaklasik yarim saat uyudumm vee 2 saat snra ciktim hastanedemln ciktigimda ilk bir saat agrim yoktu ama simdilerde kasiklarima agrilar giriyorrr
günaydın cnm..ben ishal olmuşum karnım çok ağrıyor..ilaçmı yapıyor bilemedim...benim kizcelerim nasillar?
yardm @prensess38 @annemsu
@yade87 @ecrin87 @sefam2016 @Serpil2630 B Bahar4234
aslanhome @azee13
Napiyorsunuz canlar?
maşallah cnm seninde iyi yumurtaların sayısı..inş. hepside döllenirler..inş. herşey yolunda gider...Sayısı en son testte 420 Milyonda %4 İleri hareketliydi. Evet İlk deneme.
Bendende 14 Tane toplandı Dün.
Canım bende aynı senin gibi anestezi uzmanı ile sohbet ederken uyumuşum. Kendime gelirken de çok mutluyum diyip gülmüşüm sürekliHastanede toplamyarım saat falan uzandım kahvaltı getirdiler. Doktorum geldi görüştük embiryolog hemşireler ile görüşüp çıktk. Çok hafif ağrım vardı. Abartılacak kadar yok şuanda. Hafif hafif kasıklarda batma oluyor o kadar. Hiç korktuğum gibi olmadı.
İnşallah güzel güzel döllenirler. Bugün telefon bekliyorum embiryologdan.
maşallah cnm seninde iyi yumurtaların sayısı..inş. hepside döllenirler..inş. herşey yolunda gider...
Aynen öyle geçmiyor zaman yer yer acayip bel ağrısı kasık ağrısı idrarda yanma bulantı bütün beden değişti bende kadın bölgemde lekelenmeler oluştu onu da bugün hastaneyi arayip soracağım.
İnşallah kontrolün iyi gecer yumurtalar güzel gelişmiştir az olsun iyi olsun senin olsun yavrucaklar
günaydın cnm..ben ishal olmuşum karnım çok ağrıyor..ilaçmı yapıyor bilemedim...
sen nasılsın ? bugün kontrolün varmış..hadi yumuşlar tatlı tatlı büyüyorlardr..
aramıza yeni gelenler hoşgeldiniz..tedaviniz hayırlı olsun..inş.olumlu sonuçla sonuçlanır..
hayallergercekolsa cnm o iğneyi ilk yaptrdığım zamanlar rahat oturamıyordum ,yürüyemiyordum rahatca..ama ben kendimi çok kasıyordum iğne olurken..ne kadar rahat bırakırsan o kadarda iyi oluyr sonrası..sonra sonra azda olsa rahat olmaya çalışmıştım artık rahat yürüyüp,oturabiliyordum yani :)
İnşallah canım kalitelerinin iyi olup güzel güzel döllenmesi lazım. Artık Transferi bekliyoruz.
Kasık ağrım vardı o da gecti canım hiç birşey düşünemiyorum artık açıkcası moral falan kalmadı bu bekleyiş yordu beni, sen nasilsinNasilsin. Sende durumlar nedir. İyi olur insallah
Canim öyle hemen negatif düsünmen yokKasık ağrım vardı o da gecti canım hiç birşey düşünemiyorum artık açıkcası moral falan kalmadı bu bekleyiş yordu beni, sen nasilsin
Canim öyle hemen negatif düsünmen yok
Bebislerinide üzme.. Insallah seninledirler cokca dua et.. Moralini yüksek tut o bile etken cünkü.. Allah herseyi gönlüne göre hayirlisiyla versin..[/QUOT
Sanki diğer denememde kasık ağrılarım hep devam etmişti ve tutmuştu ama bugun 7. Gunüm ve agri falan kalmadı sıkıldım gece gündüz kendimi dinlemekten göğüslerimde de hassasiyet falan yok
Kızlar 11.30 da opum var.dua edin lutfen..
Cok sagolun kizlar insallah pozitifi bulurumInsallah hepsi döllenmistir canim. Rabbim kalbine gönlüne göre versin canimsin. Sende bizler icin dua et olur mu...
narkoz feci bisii yaaaa.. Hayirlisi olsun canim masallah 18 de döllensin insallah.
Canim Herseyin hayirlisi... Rabbim kalbine ferahlik versin...
Insallah insallah canimsin.
Aramiza hosgeldin canim. Insallah hayirli haberler alirsin.
Aramiza hosgeldin canim. Insallah pozitif sonuclar alirsin..
Iyi oldu takviyeye basladin canim. Insallah depolarin saglicakla dolar..
Bizide haberdar et canim gelismelerden..
inş.herşey yolunda gider cnm..Allah yardımcın olsun,kolaylık versin..Kızlar 11.30 da opum var.dua edin lutfen..
Karnim gurul gurul ediyo neler oluyosa artk icerde insallah tutunmustur bol bol elisi yapiyorum oyun oynuyorumInsallah tutmustur canim. Biseyler oluyor demekki icerdesen kalbini ferah tut.. Dua et bol bol ve kafani azda olsa dagitmaya calis .. Pozitif düsün
Aralarinda ben yokum kustumbenim kizcelerim nasillar?
aslanhome @azee13
Napiyorsunuz canlar?
Ins canimm benimmm ins hepimizzzz bebislere kavusurzaslanhome maşallah maşallah.inşallah hepsi 5.güne gider canım.
Gunaydinnn canimmmm ben suan malum.istanbul trafiginde ortakoyden bwylikduzune gtmeye calisiyorummmbenim kizcelerim nasillar?
aslanhome @azee13
Napiyorsunuz canlar?
Sen hangii hastnede tedavi oluyosun canimmmSayısı en son testte 420 Milyonda %4 İleri hareketliydi. Evet İlk deneme.
Bendende 14 Tane toplandı Dün.
Canım bende aynı senin gibi anestezi uzmanı ile sohbet ederken uyumuşum. Kendime gelirken de çok mutluyum diyip gülmüşüm sürekliHastanede toplamyarım saat falan uzandım kahvaltı getirdiler. Doktorum geldi görüştük embiryolog hemşireler ile görüşüp çıktk. Çok hafif ağrım vardı. Abartılacak kadar yok şuanda. Hafif hafif kasıklarda batma oluyor o kadar. Hiç korktuğum gibi olmadı.
İnşallah güzel güzel döllenirler. Bugün telefon bekliyorum embiryologdan.
Sen hangii hastnede tedavi oluyosun canimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?