- 14 Haziran 2015
- 1.000
- 1.418
- 48
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #4.581
Yok guzelm benim.esimdeydi problemmm
Insallah guzellce dollernip.tutunurlar hergurln embriyologlar arayip bilgi vereceklermisss beklicez bakalm hangi gun olcak transferimizçok iyi toplanmış canım ya maşallah
demekki rabbim bu ay nasip etmicek..biliyorum çok zor bir durum..ben çok ağlamışdım..ama elimizden gelen bişey yok malesef..canımm inş. bidahi tedavinde pozitif olur..Dün akşamdan beri çok yoğun kanamam var.. Olmadı maalesef
Ins canimm insss hayirlisii...senin nasil gdiyor tedavinnVaaav masallah o zaman canim. Hadi hayirlisi olsun..
Ins canimm insss hayirlisii...senin nasil gdiyor tedavinn
Canimmoralini bozma desemde ister istemez insan üzülüyor.. Ama herseyde bi hayir oldugunu sen biliyorsun.. Degerin insallah düzelir ve diger ayda hersey muhtesem bi sekilde baslarsin. Pürüzlü baslayip negatifi almaktansa 1 ay daha ertelenmesi daha hayirli olur insallah.. Rabbim kalbine gönlüne göre versin ve sana saglicakli yavrucuklar nasip etsin..
Canimsin. Üzülme demicem... Cünkü bekliyordun baslamayi simdi yine 1 ay atiyor.. Ama fazla yipratma kendini olur mu? Ilacla tedavi olabilcek bisey cok sükür ya öyle bisey olmasaydi? O yüzden moralini yüksek tut. Yaradan bizden cokca daha iyi biliyor hayirli olani. Insallah 1 ay icinde düzelir fsh degerin..
Ah bu stres yok m
Hadi hayirlisi canim adina sevindim cok. Bakalim bende neler olucak. Rabbim hayirli sonuclar almayi nasip etsin.
Canimmoralini bozma desemde ister istemez insan üzülüyor.. Ama herseyde bi hayir oldugunu sen biliyorsun.. Degerin insallah düzelir ve diger ayda hersey muhtesem bi sekilde baslarsin. Pürüzlü baslayip negatifi almaktansa 1 ay daha ertelenmesi daha hayirli olur insallah.. Rabbim kalbine gönlüne göre versin ve sana saglicakli yavrucuklar nasip etsin..
Canimsin. Üzülme demicem... Cünkü bekliyordun baslamayi simdi yine 1 ay atiyor.. Ama fazla yipratma kendini olur mu? Ilacla tedavi olabilcek bisey cok sükür ya öyle bisey olmasaydi? O yüzden moralini yüksek tut. Yaradan bizden cokca daha iyi biliyor hayirli olani. Insallah 1 ay icinde düzelir fsh degerin..
Bendede sinirda cikti hatta altinda. Doktorum hemen ilac kullanmami söyledi. Depoyu bir an önce doldurmak icin. Sende dahiliye ile görüs ve ilac yazdir canim onlar sana dozaji söyliceklerdir.. Bende her gün hap kullaniyorum birden yüklenilende yüksek dozaj var ama onu tavsiye etmedi eczaci her gün azar azar depoyu doldurman daha iyi dedi..
Ah bu stres yok mu canimmm..temmuz adetinde Bendede öyle oldu 6-7 gün gecikti. Zamanimda kisitli oldugu icin yasemin hapini kullandimki vaktinde gelmesi icin.
Hadi hayirlisi canim adina sevindim cok. Bakalim bende neler olucak. Rabbim hayirli sonuclar almayi nasip etsin.
maşallah cnm..inş.hepsi döllenirler..inş. sonu çok çok güzel olur..Kizlarr 18 tanee yumurta toplandi bendeennn....cok sukur heraey yolundaaa ve guzel ins sonuda guzel olurrr
canım pko: polikistikover over demek yani yumurtalıklarda kist oluyorKızlar pko nedir?
polikistik over sendromu yumurtalıklarda oluşan bir kist türü bir kadın normalde her ay bir tane yumurtlaması gerekirken pkolular çok daha fazla yumurtluyor fakat kalitesizKızlar pko nedir?
Hadi hayırlı olsun en zor islemi atlattın bu geçen daha zor acaba kactanesi döllendi. Kac tane yumurta toplandı
Cok sagolun kizlar biraz zordu ama bugun daha iyiyim 9 folikul dedi bana çok gelmedi sizce iyi miigeçmiş olsun cnm..kaç yumurta toplandı ? inş.embiriyo oluşur..
hadi hayırlısı canım ben de 2. cetrodite iğnemi yaptımBen cetrodite uc gun oldu benim tahmin cumartesi opu olacak carsamba da transfer buradan okuduklarimdan tahmin ediyorum
Cok sagol cnm bugun iyiyim soyledi zaten doktor ben icmek istemedim ilac içmeyi hic sevmem midemi bulandirir içerken ondan icmedim sadece 9 folikul dedi bugun arayip bilgilendircekler bekliyorum inşallah gepsi iyidir hepsi dollenmistir dua edin kizlarhayallergercekolsa canim
Nasil oldun? Agrilarina karsi parol icebilirmisin? SorsaYdin doktoruna...
Kac yumurta toplanildi? Sende üzülüyordun.. Insallah güzel kaliteleli yumoslarindir.. Döllenirler bu gece insalllaaahhh hepsi
ben de bugün ilk cetroditemi yapacağım birlikte yola devam:)hadi hayırlısı canım ben de 2. cetrodite iğnemi yaptım
Ne güzel allah tamamına erdirsin....Kizlarr 18 tanee yumurta toplandi bendeennn....cok sukur heraey yolundaaa ve guzel ins sonuda guzel olurrr
canım 9 hiç az değil sayı çoğaldıkça kalite azalıyor gayet güzel hem bir tane olsun seni olsun di miCok sagolun kizlar biraz zordu ama bugun daha iyiyim 9 folikul dedi bana çok gelmedi sizce iyi mii
Walla hanginara uyudum anlamadimm en son hatrladigim bana iyi uykular dedilerr ilk uyandigimdada ben hatirlamiyorum.ama kactane yilumurta toplandindiye sormusumm:))) toplamda yaklasik yarim saat uyudumm vee 2 saat snra ciktim hastanedemln ciktigimda ilk bir saat agrim yoktu ama simdilerde kasiklarima agrilar giriyorrrBende ignelere devam canim. Beklemedeyim
Islem nasil gecti sende? Agrin falan oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?