- 27 Kasım 2014
- 367
- 468
- 303
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #4.601
Inss canimm inssssmaşallah cnm..inş.hepsi döllenirler..inş. sonu çok çok güzel olur..
Çok üzgünüm gerçekten. Her şey iyi gitti 1. Kalite denildi..ama rabbim ol demeden olmuyor istehakkında yayırlısı demekten başka bişey gelmiyo aklıma biz ne dersek boş içinde fırtınalar kopuyor anlıyorum seni bende o duyguyu 3 kez yaşadım
Doktorla görüştüm ne diycek ki düşük olma olasılığı yüksek dedi. Proluton iğne yaptir dedi. Farklı sehirlerdeyiz zaten. Çok üzgünüm cokCanim ya ne dicem bilmiyorum... :-(
Doktorunla bi görüstün mü? Muayene ettiler mi seni?
Daha ümidini kesme Allahtan..
hep beraber pozitifi de görürüz inşallah :) bu iğne yakıyor ama..dün bana hastanede yaptılar dün geldim çok fena ishal oldum..yan etkilerine baktım ohss yan etkisi olabilirmiş..bugün olsaydı tekrar dr u arayacaktım..neyseki bugün iyiyim..benim açlık şekerim biraz sınırda olunca dr hap yazdı..tüm gebelik belirtilerini şimdiden yaşıyorum :)ben de bugün ilk cetroditemi yapacağım birlikte yola devam:)
canım benimde şuan 9 tane gonal f e devam ediyorum..bana da az geldi dr a sordum o da gayet iyi dedi önemli olan çok olması değil kaliteli olması..Cok sagol cnm bugun iyiyim soyledi zaten doktor ben icmek istemedim ilac içmeyi hic sevmem midemi bulandirir içerken ondan icmedim sadece 9 folikul dedi bugun arayip bilgilendircekler bekliyorum inşallah gepsi iyidir hepsi dollenmistir dua edin kizlar
kan testi yaptın mı canımÇok üzgünüm gerçekten. Her şey iyi gitti 1. Kalite denildi..ama rabbim ol demeden olmuyor iste
Hayır yaptirmadikkan testi yaptın mı canım
bencede benim 28 tane çıkıyoda noluyo kaliteli değillercanım 9 hiç az değil sayı çoğaldıkça kalite azalıyor gayet güzel hem bir tane olsun seni olsun di mi
aynen öyle canımÇok üzgünüm gerçekten. Her şey iyi gitti 1. Kalite denildi..ama rabbim ol demeden olmuyor iste
Bana yazdin sanirim.canim benim 18 taneydiiiÇok şükür. Hadi hayirlisi olsun cnm.kaç taneydi?
çok güzel bir haber bu çok sevindim..inş.tranferden sonrada sende kalır sıkı skı tutunurlar cnm..Kizlarr yumurtalarimin hepsi kaliteliymis hepsi dollenmisnsimdilik
Tebrik ederim inşallah sonuna kadar iyi gider ve bebislerin sana tutunurlarKizlarr yumurtalarimin hepsi kaliteliymis hepsi dollenmisnsimdilik
Aminn canimmm ins yaaaçok güzel bir haber bu çok sevindim..inş.tranferden sonrada sende kalır sıkı skı tutunurlar cnm..
Tedavin hayırlı olsun canım insallah hayırlı sonuçlar alırsın benim de 5. Günüm bugün 18 test günümMerhaba kizlar, ben katildim araniza herkese surecinde basarilar diliyorum transferim oldu bugun 3.gun sizde durumlar nasil ?? Allahim hepimizin yardimcisi olsun 20 sinde testim var dua edin
Sanada hayirli olsun tatlimmm belirti fln var mi bnm sol kasik ve bel agrim var vede adet olcakmis gibiyim huhhhh :)Tedavin hayırlı olsun canım insallah hayırlı sonuçlar alırsın benim de 5. Günüm bugün 18 test günüm
Aynı swyler bendede var ilave olarak idrar yaparken yanma varSanada hayirli olsun tatlimmm belirti fln var mi bnm sol kasik ve bel agrim var vede adet olcakmis gibiyim huhhhh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?