2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Oldu transferim bugun 4.gun goguslerim ve belim agriyo adet olcakmis gibiyim teste 8 gun var heyecan dorukta :)

Aaa çok sevindim inşallah tutunmuşlardır bebeişlerin

ne kadar güzel canım maşallah bana da aynısı oldu 8 tane den 1 sağlıksızdı oda iptal olmuş 7 tane kalmıştı hakkında hayırlısı olsun canım

Hepimizin inşallah güzel güzel tutunsunlar

Kasık ağrım vardı o da gecti canım hiç birşey düşünemiyorum artık açıkcası moral falan kalmadı bu bekleyiş yordu beni, sen nasilsin
Benim maalesef olmadı. Kan testi yaptirmiycam bile. Parça parça halinde sürekli kanamam var 7. Gün başladı 10. Gün bugün artarak devam ediyor. Çok üzgünüm. Hiç böyle düşünmemiştim.

Siz progeston kaç ampul vuruyorsunuz transfer den önce sabah akşam vuruyordum transferden sonra günde bir kere 2 ampul kullanıyorum kullanan arkadaşlar yaza bilirlermi

Benim maalesef olmadı. Kan testi yaptirmiycam bile. Parça parça halinde sürekli kanamam var 7. Gün başladı 10. Gün bugün artarak devam ediyor. Çok üzgünüm. Hiç böyle düşünmemiştim.
Canım bana hastaneden verdikleri yazıda kanamanız olsa bile testi yaptırım yazıyor sen bilirsin yine de ama soyle dusun biz elimizden geleni yaptık Rabbim ol diyecek ki olsun

1
Canım bana hastaneden verdikleri yazıda kanamanız olsa bile testi yaptırım yazıyor sen bilirsin yine de ama soyle dusun biz elimizden geleni yaptık Rabbim ol diyecek ki olsun
10.gun idrar testi yaptım negatif. Ümidim yok tekrar uzulecek gucum yok oyuzden kan tahlili yaptirmiycam.

kizlar ya benimde bugün ignelerin 6.gunu iki üç gündür yumurta aki kivaminda akinti oluyor. kasiklarimda ağrı oluyor. bu durum normal mi?

kizlar ya benimde bugün ignelerin 6.gunu iki üç gündür yumurta aki kivaminda akinti oluyor. kasiklarimda ağrı oluyor. bu durum normal mi?

Bendede aynısı oldu. Hiç sıkıntı yapma canım hatta ben yumurtalarım erken mi çatladı acaba falan diye endişe ettim ama herşey normaldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…