- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #4.681
Oldu transferim bugun 4.gun goguslerim ve belim agriyo adet olcakmis gibiyim teste 8 gun var heyecan dorukta :)
ne kadar güzel canım maşallah bana da aynısı oldu 8 tane den 1 sağlıksızdı oda iptal olmuş 7 tane kalmıştı hakkında hayırlısı olsun canım
Oldu transferim bugun 4.gun goguslerim ve belim agriyo adet olcakmis gibiyim teste 8 gun var heyecan dorukta :)İnşallah canım benim sen ne durumdasın
INsallah cnmmm bnm :)güzel haberlerini bekliyoruz canım :))
Ooo sen daha bebesin..kaç yıllık evlisin ki..Benim ilk denemem yaş da 22 cik
Insallah cnmm tutunmuslardir ilk denememiz bakalim hayirlisi olsunAaa çok sevindim inşallah tutunmuşlardır bebeişlerin
Hepimizin inşallah güzel güzel tutunsunlar
Hic uzulme canim yaaa dun 18i dollendi dedilerr bana bugun aradi drumm 12 si ii gidiyomus yarin bolunmelerine bakcaklarmisss duruma gore ya cuma yada pazar transfer yapcaklarrsevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Sevinçliyim yaa. Halaa benimle yola devam eden 7 tane embryom var
Benim maalesef olmadı. Kan testi yaptirmiycam bile. Parça parça halinde sürekli kanamam var 7. Gün başladı 10. Gün bugün artarak devam ediyor. Çok üzgünüm. Hiç böyle düşünmemiştim.Kasık ağrım vardı o da gecti canım hiç birşey düşünemiyorum artık açıkcası moral falan kalmadı bu bekleyiş yordu beni, sen nasilsin
1 yıl bile değilOoo sen daha bebesin..kaç yıllık evlisin ki..
Daha 1 yıl olmuş niye hemen tup bebek yaptirdin1 yıl bile değil
Siz progeston kaç ampul vuruyorsunuz transfer den önce sabah akşam vuruyordum transferden sonra günde bir kere 2 ampul kullanıyorum kullanan arkadaşlar yaza bilirlermi
Canım bana hastaneden verdikleri yazıda kanamanız olsa bile testi yaptırım yazıyor sen bilirsin yine de ama soyle dusun biz elimizden geleni yaptık Rabbim ol diyecek ki olsunBenim maalesef olmadı. Kan testi yaptirmiycam bile. Parça parça halinde sürekli kanamam var 7. Gün başladı 10. Gün bugün artarak devam ediyor. Çok üzgünüm. Hiç böyle düşünmemiştim.
Crinone jel de progestoron içeriyor gebelik oluşursa 3. Ayına kadar devam ettiriyor doktor , hangi hastaneydi senin ?crinone jel kullanıyorum ben şimdilik canım transfere kadar devam edicekmişim. sonra iğne mi veriyolar
Bna hic igne vermedi opudan sonra ve transferden sonra progestan fitil verdi sanirim kisiden kisiye farkli ilaclarSiz progeston kaç ampul vuruyorsunuz transfer den önce sabah akşam vuruyordum transferden sonra günde bir kere 2 ampul kullanıyorum kullanan arkadaşlar yaza bilirlermi
Crinone jel de progestoron içeriyor gebelik oluşursa 3. Ayına kadar devam ettiriyor doktor , hangi hastaneydi senin ?
Niye acele ettin peki. Sorun ne. Kusura bakma böyle soruyorum diye.1 yıl bile değil
10.gun idrar testi yaptım negatif. Ümidim yok tekrar uzulecek gucum yok oyuzden kan tahlili yaptirmiycam.Canım bana hastaneden verdikleri yazıda kanamanız olsa bile testi yaptırım yazıyor sen bilirsin yine de ama soyle dusun biz elimizden geleni yaptık Rabbim ol diyecek ki olsun
kizlar ya benimde bugün ignelerin 6.gunu iki üç gündür yumurta aki kivaminda akinti oluyor. kasiklarimda ağrı oluyor. bu durum normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?