2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Allah yardımcınız olsun

Merhaba arkadaşlar ağustos ayında adana acıbadem hastanesinde Prof.Dr.Volkan Noyan hocamın sayesinde tedavim başladı gonal f iğnelerimi oldum pazartesi gün ovitrelle çatlatma iğnemi oldum ve bugün opu (yumurta toplama )işlemim gerçekleşti 13 tane yumurta toplanmış ve allahın izniyle transfer bekliyorum muhtemele yarın arayıp bilgi vericekler..benide listeye eklerseniz sevinirim

Hosgeldin a
hosgeldin aramiza canim

Hayırlısı hoşgeldin

Hayirli olur insallah. Benimde ilk denememdi ama kanamam oldu sonuç negatif. Nerde başladınız

Slm kizlar maşşallah tedavilerde çok ilerleyenler var inş bu sayfada gebelik patlaması olur

Salı günü histeroskopimi oldum yapışıklık varmış yine ve o şekilde bana 3 tüp bebek yaptılar umutlarımla oynadılar psj imi bozdular ve defalarca söylemiştim bu durumu hakkımı helal etmiyorum o Dr lara

Çarşamba günü kontrolum var iğnelerin verilecek galiba inş güzel olacak hersey

Hayırlısı inşallah bu sefer yüzün güler

Nasil yani. Sen söylediğin halde mi. Canımızı, hayallerimizi emanet ediyoruz resmen ellerine. Vicdanlarına kaldık yaa. Ne desen haklısın canım. Yapışıklik hakkında bilgim yok insallah kolay tedavisi olan biseydir. Ve iyi bi doktorla bu tedaviyle bebis(ler)ine kavusursun

Arkadaşlar, bugün Crınone vajinal jel'e başladım da uyguladıktan sonra 15 dk. Yürümem istendi sizlerden de istedilermi acaba?

canım ben kullanır kullanmaz hemen kalkıyorum ayağa ve 2 saate yakın hiç oturmuyorum çünki uyguladıktan sonra hazırlanıp işe gelmek için çıkıyorum hiç geri gelmiyor hatta ben acaba sıkamıyorum mu diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…