- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #4.721
Gel hoş gelirsin evine dönerkende hamile olorak dönersin inşallahkıslar yarın istanbula gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin allahaısmarladık
Hangi hastane karar verdinizmikıslar yarın istanbula gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin allahaısmarladık
Allah yardımcınız olsunSelam arkadaslar bu sayfayo takip ediyorum ama cogu ismi veya yazistigim kisiyi unutuyorum...bugun kontrolum vardi,7 yumrtam iyi gelismis toplamda hepsi 15 17 18 19 mm civarlarinda doktorum iyi dedi...cuma günü toplama opu var...ayin 4 u basladik tedaviye 10. Gün toplama yapiliyor ins iyi olur muhtemeln salı günü de transfer olacak ilk deneme ins olur....
inşallah canım sadece yumiş verip gelicem embriyom dondurulacak eğer kaliteli çıkarsaGel hoş gelirsin evine dönerkende hamile olorak dönersin inşallah
evet canım çoktan zaten tedavideyim kaç aydır halit fırat erdene gidiyorumHangi hastane karar verdinizmi
Benim de 7. Gunüm bu kaç gün öncesine kadar ağrılarım yogundu fakat dünden beri yok denecek kadr az beklemek zor son iki gun benimKizlar karin ve bel agrim vardi adet olcakmis gbi kayboldular simdi ii mi kotu mu bugun 4.gunum
aynen cok zormus beklemek hadi hayirli haberler olsunBenim de 7. Gunüm bu kaç gün öncesine kadar ağrılarım yogundu fakat dünden beri yok denecek kadr az beklemek zor son iki gun benim
hosgeldin aramiza canimMerhaba arkadaşlar ağustos ayında adana acıbadem hastanesinde Prof.Dr.Volkan Noyan hocamın sayesinde tedavim başladı gonal f iğnelerimi oldum pazartesi gün ovitrelle çatlatma iğnemi oldum ve bugün opu (yumurta toplama )işlemim gerçekleşti 13 tane yumurta toplanmış ve allahın izniyle transfer bekliyorum muhtemele yarın arayıp bilgi vericekler..benide listeye eklerseniz sevinirim
Hayırlısı hoşgeldinMerhaba arkadaşlar ağustos ayında adana acıbadem hastanesinde Prof.Dr.Volkan Noyan hocamın sayesinde tedavim başladı gonal f iğnelerimi oldum pazartesi gün ovitrelle çatlatma iğnemi oldum ve bugün opu (yumurta toplama )işlemim gerçekleşti 13 tane yumurta toplanmış ve allahın izniyle transfer bekliyorum muhtemele yarın arayıp bilgi vericekler..benide listeye eklerseniz sevinirim
Bendede aynısı oldu. Hiç sıkıntı yapma canım hatta ben yumurtalarım erken mi çatladı acaba falan diye endişe ettim ama herşey normaldi.
Hayirli olur insallah. Benimde ilk denememdi ama kanamam oldu sonuç negatif. Nerde başladınızSelam arkadaslar bu sayfayo takip ediyorum ama cogu ismi veya yazistigim kisiyi unutuyorum...bugun kontrolum vardi,7 yumrtam iyi gelismis toplamda hepsi 15 17 18 19 mm civarlarinda doktorum iyi dedi...cuma günü toplama opu var...ayin 4 u basladik tedaviye 10. Gün toplama yapiliyor ins iyi olur muhtemeln salı günü de transfer olacak ilk deneme ins olur....
Evet cnm uyguladiktan sonra yürümek gerek içerde Dağılsin diye yoksa tortu seklinde geri geliyorArkadaşlar, bugün Crınone vajinal jel'e başladım da uyguladıktan sonra 15 dk. Yürümem istendi sizlerden de istedilermi acaba?
Hayırlısı inşallah bu sefer yüzün gülerSlm kizlar maşşallah tedavilerde çok ilerleyenler var inş bu sayfada gebelik patlaması olur
Salı günü histeroskopimi oldum yapışıklık varmış yine ve o şekilde bana 3 tüp bebek yaptılarumutlarımla oynadılar psj imi bozdular ve defalarca söylemiştim bu durumu hakkımı helal etmiyorum o Dr lara
Çarşamba günü kontrolum var iğnelerin verilecek galiba inş güzel olacak hersey
Nasil yani.Slm kizlar maşşallah tedavilerde çok ilerleyenler var inş bu sayfada gebelik patlaması olur
Salı günü histeroskopimi oldum yapışıklık varmış yine ve o şekilde bana 3 tüp bebek yaptılarumutlarımla oynadılar psj imi bozdular ve defalarca söylemiştim bu durumu hakkımı helal etmiyorum o Dr lara
Çarşamba günü kontrolum var iğnelerin verilecek galiba inş güzel olacak hersey
Arkadaşlar, bugün Crınone vajinal jel'e başladım da uyguladıktan sonra 15 dk. Yürümem istendi sizlerden de istedilermi acaba?
belirti olacak diye bir şart yok ki canım erken olsun. belki sende hiç belirti olmayacaktır. pozitif ol güven bebeğine konuş onunla sımsıkı tut. inşallah hiç ayrılmazsınız...Benim bugün 7 ci günüm hiç belirti yok erkenmi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?