- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #4.701
istanbul eşittir tırafik bi bayrama giderken izmite 9 saatta gittikOyyyy kuzucukkk.. Kiyamaaaammmm.. Forum yogunlasti onlar kuruculardanbi zamanlar @yardm i unutuyodum senide onun gibi kaziyorum beynime sen nasilsin canimsin? Ne var ne yok? Hangi asamadasin..
. Ay bu trafik benide öldürüyor canim.. Bende suan metrobüsdeyim
Bana doktorum transferden sonra vermişti jeli canımCrinone jel de progestoron içeriyor gebelik oluşursa 3. Ayına kadar devam ettiriyor doktor , hangi hastaneydi senin ?
Bendede aynısı oldu. Hiç sıkıntı yapma canım hatta ben yumurtalarım erken mi çatladı acaba falan diye endişe ettim ama herşey normaldi.
canım yumurtalar salgılanan sıvı korkmakizlar ya benimde bugün ignelerin 6.gunu iki üç gündür yumurta aki kivaminda akinti oluyor. kasiklarimda ağrı oluyor. bu durum normal mi?
canım yumurtalar salgılanan sıvı korkma
bende o yuzden endişe ediyorum. bu ilk tüp bebek insallah son olur da.. bilmeyince insan endiseleniyor işte
Bana öyle verdiler opum olduktan sonracrinone jel kullanıyorum ben şimdilik canım transfere kadar devam edicekmişim. sonra iğne mi veriyolar
Galiba kişiye göre değişiyor ilaclarBna hic igne vermedi opudan sonra ve transferden sonra progestan fitil verdi sanirim kisiden kisiye farkli ilaclar
korkma canım yumurtaların büyüdüğünü gösteriyor tam aksine benim de 6. günüm bugün:)bende o yuzden endişe ediyorum. bu ilk tüp bebek insallah son olur da.. bilmeyince insan endiseleniyor işte
Benimde 6 ci günüm belirtiler varmı sizdekorkma canım yumurtaların büyüdüğünü gösteriyor tam aksine benim de 6. günüm bugün:)
Eşim azospermi yani normal yoldan olma ihtimali yok o yüzden malesefDaha 1 yıl olmuş niye hemen tup bebek yaptirdin
Eşim azospermi normal yoldan olma şansı yok o yüzden tüp bebek yaptikNiye acele ettin peki. Sorun ne. Kusura bakma böyle soruyorum diye.
Hayirlisi olur insallah..Eşim azospermi normal yoldan olma şansı yok o yüzden tüp bebek yaptik
korkma canım yumurtaların büyüdüğünü gösteriyor tam aksine benim de 6. günüm bugün:)
Hmm rabbim yüzünü güldürsün canımEşim azospermi yani normal yoldan olma ihtimali yok o yüzden malesef
Walla benim ki tablettt sabah oglen aksammm 2ser taneee vajinal tablettSiz progeston kaç ampul vuruyorsunuz transfer den önce sabah akşam vuruyordum transferden sonra günde bir kere 2 ampul kullanıyorum kullanan arkadaşlar yaza bilirlermi
ben benimkini pazar diye tahmin ediyorum. cuma kontrolün var bakalım:)sayenizde korkmuyorum olduğum durumdan teşekkürler :) seninle aynı gidiyoruz.yumurtaların ne zaman toplanacak belli mi ortalama zamanın? bana cumatesi karar verecek şimdilik büyüyor yumurtalar sıkıntıyok ama bakalım sorun olmaz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?