2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Onun yanında günde 2kere sabah akşam estrofem ,tetradox ve günde 1adet olmak üzere coraspin kullanıyorum folik asite tedavim başladığı gün başladım

Siz progeston kaç ampul vuruyorsunuz transfer den önce sabah akşam vuruyordum transferden sonra günde bir kere 2 ampul kullanıyorum kullanan arkadaşlar yaza bilirlermi
Selam bende trNsferden önce 1 trans.sonra 2 tane aynı anda vuruluyorum cts günü yapıldı transferim.sende kahve rengi akıntı oldu mu

Cts transferim oldu benim hiç böyle lekelenmem olmamıştı iğneden olmaz dedi doktor çoğu kişi de yerleşme kanaması demiş ama bilemiyorum iğne kullananlara sormak istedim
Bende hiç lekelenme olmadı benimde cuma günü transferim olmuştu bugün 7 ci günüm

Amin insallah hepimizin yüzü güler iğneler ilaçlar maddi manevi çokuyoruz resmen bu donemde

Benim de 7. Gunüm bu kaç gün öncesine kadar ağrılarım yogundu fakat dünden beri yok denecek kadr az beklemek zor son iki gun benim
En zor süreç beklemek hergün parmak hesabı yapıyordum defalarca yaşamayan bilemez canlar..
Benimde kasik, bacak, bel ağrısı çektiğim çok oldu eski tedaviler imde transfer sonrası progestan iğne ye bağlıyor dum nedenini..
Kismetse haftaya 4.tedavimin transferi olacak bu topikde ki tüm arkadaşlarım hepimiz hamilelik sürecine dahil oluruz insaAllah

Bu iğne transferden sonradamı vurulacak owww ben totomu hissetmiyorum bu iğne ne işe yarıyor arkadaşlar?
Akşamları kolanyali pamukla ovmak gerekiyor Dağılsin diye yağlı bir iğne olduğu için bezelye oluşuyor test gününe kadar istemişti merkez hergün vurdurmami..
Eğer bebek tutunmussa düşük olmasın için veriliyor progestan ignesi cnm

Kızlar hastane laboratuvarından aradılar, embıryoların gelişimi iyiymiş öyle dediler sadece, kısmetse cumartesi yada pazartesi transfer olucak kesin belli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…