- 19 Temmuz 2011
- 1.074
- 959
- 133
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #4.741
Insallahbelirti olacak diye bir şart yok ki canım erken olsun. belki sende hiç belirti olmayacaktır. pozitif ol güven bebeğine konuş onunla sımsıkı tut. inşallah hiç ayrılmazsınız...
Arkadaşlar progesteron iğne kullanan var mı aranızda
Selam bende trNsferden önce 1 trans.sonra 2 tane aynı anda vuruluyorum cts günü yapıldı transferim.sende kahve rengi akıntı oldu muSiz progeston kaç ampul vuruyorsunuz transfer den önce sabah akşam vuruyordum transferden sonra günde bir kere 2 ampul kullanıyorum kullanan arkadaşlar yaza bilirlermi
Çok yavaş vursun hemşire ve aynı yerlere vurmasınBen dun başladım canım progestan iğneye 1iğneye 2ampul transfer gunume kadar iğne olucam yanlız popomu hissetmiyorum acıyor otururken
Çok yavaş vursun hemşire ve aynı yerlere vurmasın
Yok olmuyorSelam bende trNsferden önce 1 trans.sonra 2 tane aynı anda vuruluyorum cts günü yapıldı transferim.sende kahve rengi akıntı oldu mu
Cts transferim oldu benim hiç böyle lekelenmem olmamıştı iğneden olmaz dedi doktor çoğu kişi de yerleşme kanaması demiş ama bilemiyorum iğne kullananlara sormak istedimYok olmuyor
Bende hiç lekelenme olmadı benimde cuma günü transferim olmuştu bugün 7 ci günümCts transferim oldu benim hiç böyle lekelenmem olmamıştı iğneden olmaz dedi doktor çoğu kişi de yerleşme kanaması demiş ama bilemiyorum iğne kullananlara sormak istedim
Yarın test gunüm bayanlar bi duanızı alırım
İnsallah pozitif tır dualarımız seninleYarın test gunüm bayanlar bi duanızı alırım
Arkadaşlar, bugün Crınone vajinal jel'e başladım da uyguladıktan sonra 15 dk. Yürümem istendi sizlerden de istedilermi acaba?
İnşallah bebişin i saglicakla kucağına alirsinYarın test gunüm bayanlar bi duanızı alırım
En zor süreç beklemek hergün parmak hesabı yapıyordum defalarca yaşamayan bilemez canlar..Benim de 7. Gunüm bu kaç gün öncesine kadar ağrılarım yogundu fakat dünden beri yok denecek kadr az beklemek zor son iki gun benim
Akşamları kolanyali pamukla ovmak gerekiyor Dağılsin diye yağlı bir iğne olduğu için bezelye oluşuyor test gününe kadar istemişti merkez hergün vurdurmami..Bu iğne transferden sonradamı vurulacak owww ben totomu hissetmiyorum bu iğne ne işe yarıyor arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?