2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Keşke listemiz olsaydı kızlar ne kadar güzel bir liste olurdu. herkese Moral olur bu topikk yeni basliycaklara ozellikle
cunku inaniyorum ki buraya girdikce hep pozitif haberi aldik hergun bu da bize moral oldu bizi pozitif tuttu. en azindan ben buraya baktikca hep mutlu oldum
inşallah hepimiz devamını da sorunsuz sağlıklı bir şekilde atlatiriz :)

Insallah canimbu arada gecen hafta bu saatlerde transferimi bekliyodum heyecanla..ne ilginc bir surectir buuuu
Ayy vallahi içim içime sığmıyor tedavi gören arkadaşlarım pozitif olun gerçekten ben hala inanamiyorum 8 yıllık evliyim ben bir kere pozitif değer görmedim bugüné kadar ve transfer yapılan ilk tedavim benjm bu öncekinde embriyo kalitesi iyi olmadı transfer yapılmadı.
İçinizi ferah tutun moral en önemlisi :)

Bunu okuyunca daha da mutlu oldum adına...bundan sonra yüzünüz hep gülsün ins...hak etmissiniz sonuna kadar..

Bende 8 yıla girdim dediğin gibi bir kere pozitif görmedim ilk 3 tedavimde aynı bu tedavimde acaba bu oldumu yoksa aynı tedavi diğerlerinde ne sonuç aldiysan buda aynı umut etme diyor içimdeki ses çok gerginim 1 eylül test tarihim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…