- 22 Ağustos 2015
- 637
- 809
- 53
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #6.341
Canim benim insallah senin guzel haberlerini de alcazTebrikler çok sevindim...ne kadar cok kişi hamile kaldı burada herkese ne mutlu...
Selam kizlar kan verdin 2 saat sonra sonuç çıkacak inşallah. . Çok heyecanlıyım dua edin nolur
Ayy hadi hayirli Olsunnnnn çok sevindimKizlar gunaydin ben de sabahtan kan verdim, gecen cumartesi olmustu transferim, degerim 69 cikmisumarim devam eder dualarim hepimizle
Hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :)Selam kizlar kan verdin 2 saat sonra sonuç çıkacak inşallah. . Çok heyecanlıyım dua edin nolur
Insallah canimAyy hadi hayirli Olsunnnnn çok sevindimallah devamını versin ınsallaj hepimize
Ayy vallahi içim içime sığmıyor tedavi gören arkadaşlarım pozitif olun gerçekten ben hala inanamiyorum 8 yıllık evliyim ben bir kere pozitif değer görmedim bugüné kadar ve transfer yapılan ilk tedavim benjm bu öncekinde embriyo kalitesi iyi olmadı transfer yapılmadı.Insallah canimbu arada gecen hafta bu saatlerde transferimi bekliyodum heyecanla..ne ilginc bir surectir buuuu
Bunu okuyunca daha da mutlu oldum adına...bundan sonra yüzünüz hep gülsün ins...hak etmissiniz sonuna kadar..Ayy vallahi içim içime sığmıyor tedavi gören arkadaşlarım pozitif olun gerçekten ben hala inanamiyorum 8 yıllık evliyim ben bir kere pozitif değer görmedim bugüné kadar ve transfer yapılan ilk tedavim benjm bu öncekinde embriyo kalitesi iyi olmadı transfer yapılmadı.
İçinizi ferah tutun moral en önemlisi :)
Bende 8 yıla girdim dediğin gibi bir kere pozitif görmedim ilk 3 tedavimde aynı bu tedavimde acaba bu oldumu yoksa aynı tedavi diğerlerinde ne sonuç aldiysan buda aynı umut etme diyor içimdeki ses çok gerginim 1 eylül test tarihimAyy vallahi içim içime sığmıyor tedavi gören arkadaşlarım pozitif olun gerçekten ben hala inanamiyorum 8 yıllık evliyim ben bir kere pozitif değer görmedim bugüné kadar ve transfer yapılan ilk tedavim benjm bu öncekinde embriyo kalitesi iyi olmadı transfer yapılmadı.
İçinizi ferah tutun moral en önemlisi :)
Cok sagol canim umarim artar degerlerim, darisi hepimize..yumurta toplama gunu sayilmiyor canim, ertesi gun 1.gun oluyorhayırlı olsun tekrardanHappinessss . Ben de embryolarımdan haber bekliyorum, bugün 3. günleri inşallah. (Toplama günü de sayılıyor değil mi?)
harikaaa maşallahKızlar hastanenin merdivenlerinde oturmuş hüngür hüngür agliyorum çok şükür Allahim a pozitiff
Ohhh cok sukur canim, degerin nasil?Kızlar hastanenin merdivenlerinde oturmuş hüngür hüngür agliyorum çok şükür Allahim a pozitiff
Gözlerim doldu yazdıklarına tebrik ederimKızlar hastanenin merdivenlerinde oturmuş hüngür hüngür agliyorum çok şükür Allahim a pozitiff
Rabbim hayrla saglikla kollarina gelmesini nasip etsin. Ne gbi belirtiler yaşadn lütfen yazarmisn.Kızlar hastanenin merdivenlerinde oturmuş hüngür hüngür agliyorum çok şükür Allahim a pozitiff
Maşallah canım ya çok duygulandım hayırlı olsun degerin kaç? Inşallah katlansin kaçıncı denemeydi?Kızlar hastanenin merdivenlerinde oturmuş hüngür hüngür agliyorum çok şükür Allahim a pozitiff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?