- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #6.321
Tşk ederimTebrikler çok sevindim...
Tesekkur ederim.Tebrikler çok sevindim...
7 tane donduranı duymuştum ben. Sen hangi aşamadasın?kıslar hastaneler en fazla kaç embriyo dondurmaya izin veriyo biliyomusunuz merak ettimde
pazartesi opu oldum embriyolarım gelişiyor pko hastasıyım yumurtam çok çıkıyor ama kalitesiz oluyor transferim 2 ay sonra felan olacak cgh genetik araştırma yapılıcak7 tane donduranı duymuştum ben. Sen hangi aşamadasın?
ÇokKKK belirgin zaten Canim hayırlı olsun :))))))Kızlar günaydın testimi yaptım.Bir de siz bakın :))Eki Görüntüle 1618607 Eki Görüntüle 1618607
İnşallah canim :)Harikasın çoooook sevindim adına rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bu topikte herkes hamile kalıcak herkes pozitif bakıp pozitifleri görecek inşallah:)
Git mutlaka ama 3.aydan sonra daha erken başlama sakın.
Selam kizlar kan verdin 2 saat sonra sonuç çıkacak inşallah. . Çok heyecanlıyım dua edin nolur
Hadi inşallah heyecanla bekliyoruz.Selam kizlar kan verdin 2 saat sonra sonuç çıkacak inşallah. . Çok heyecanlıyım dua edin nolur
Bu ilaçlar daha ne kadar kullanılacak hamilede kalsak bitmiyormu yaAz önce doktorum aradı tebrik etti pazartesi günü tekrar tahlili yenilememi istedi ilaçlara ve iğneye aynen devam dedi bebişim ve ben şuan uzanıp müzik dinliyoruz :)
Bak dedim sanaaa, tebrikler kuzucumKızlar günaydın testimi yaptım.Bir de siz bakın :))Eki Görüntüle 1618607 Eki Görüntüle 1618607
Tebrikler çok sevindim...ne kadar cok kişi hamile kaldı burada herkese ne mutlu...Kizlar gunaydin ben de sabahtan kan verdim, gecen cumartesi olmustu transferim, degerim 69 cikmisumarim devam eder dualarim hepimizle
Bende nerde kaldı bu kız diyordum )))) şimdilik teşekkürler )Bak dedim sanaaa, tebrikler kuzucum
Kizlar gunaydin ben de sabahtan kan verdim, gecen cumartesi olmustu transferim, degerim 69 cikmisumarim devam eder dualarim hepimizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?