2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Liste güzel ama 1 ci sayfada olsaydı keske giren arkadaşlar daha rahat bulurdu

Ya bendeki bacak agrisi hep olumsuz düşündürüyor bi de benim yarin adet günüm sanki sabah kalkinca adet olucam bacaklarim fena sizliyor ve bacak agrisi benim belirtimdir....
Olumsuz düşünme bacak ağrından sebep adet belirtileri ni hamile arkadaşlarımız hala yaşıyor canım benimde yarın adet günüm benimde bünye şaştı.

Çok güzel ellerine sağlık :)

kızlar sizden gelenlerle ben bir liste yaptım.yalnız copy paste her seferinde sıkıntılı.site yönetimine mesaj atıcam.eğer oluyorsa ilk sayfaya ekleticem.olmazsa yeni topiğin ilk sayfasına koyarız.eklediğim örneğiydi.cevap yazanlar benim dosyada

Kızlar panik yok. Benim normalde yarın regl günüm ve bütün belirtiler mevcut.Benim transferden beri karnımda şişlik, kasıklarımda baskı ve bel ağrım var.Yarım saatte bir de wc'deyim.Herkeste belirtiler farklı oluyor bu belirtiler olup hamile kalmayanlar var.En güzeli stressiz beklemek.Olacaksa hiçbirşey önüne geçemez birazcık sabır...

aslanhome
Canimm cok guzel olmus ellerine saglikk ama bencee yeni topik daha iyibir fikirr

Ben de sürekli wcdeyim çok kaeın agrım ve kasın agrım var gögüslerim yanıyor acıyor inşalalah hamilelik belirtileridir

Super canim ellerine saglik.. Yonetime atalim mesaj mumkunse admin yetkisi versin sana da ya da herhangi birimize de, ilk sayfaya aliriz boylece
Merhabalar,
Ben de eylul sonu tedavime baslayacagim. Tabiki de sıkca buraya girip haberlerinizi okuyorum guzel biseyler olsun da moralleri yukseltelim diye:)
Mumkun oldugunca eski msjlariniza bakip nerede tedavi oldugunuzu anlamaya calisiyorum ama ya tum msjlara bakmadim ya da belirtilmemis.
Mumkunse kizlar tedavinizi nerde oldugunuzu soyler misiniz?
Biliyosunuz doktor ve merkez secimi de ayrica stresli
Insallah onumuzdeki ay bende sizin gibi mujdeli haberler verebilirim
Insallah sorunsuz hamilelikler gecirir ve saglikla bebislernizi kucaklariniza alirsiniz kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…