- 19 Temmuz 2011
- 1.074
- 959
- 133
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #6.761
İsmi nisan masiy anneleri olmasın başka birşey buluruz yeterki siz rahat olun
İsmi nisan masiy anneleri olmasın başka birşey buluruz yeterki siz rahat olun
Bilgilerim 674 var bakabilirsin
Tamam canim sagolBilgilerim 674 var bakabilirsin
Canim benim akintida devam ediyor inşallah bebek işaretidir. .Bel ağrım dün başladı 11. Günde. .ve bugün evde test yaptım çıktı. .telefonla eklemeyi bilmiyorum yoksa eklerdimBenimde 11.günüm yarın bende yapmadım tahlil hiç. Benim belim ağrıyor bugün birde akinti şeklindeki ıslaklık devam ediyor ben akşam eşim gelince gideriz diye düşünüyorum hayırlısı cumlemiz hakkinda
Sagolasin canım.ya traslama diye diye bi yöntem varmış.duydum mu? Tutunmayı kolaylastiriyomus.
benim de bacaklarım çok ağrıdı sanki romatizma olmuş gibiYa bendeki bacak agrisi hep olumsuz düşündürüyor bi de benim yarin adet günüm sanki sabah kalkinca adet olucam bacaklarim fena sizliyor ve bacak agrisi benim belirtimdir....
Canım bende ekim ayında transfer olacağım inşallah hemen hemen aynı gidiyoruz sen 10 gün kadar öndesin sanırım inşallah olumlu sonuç alırız.esma73 ekimde dondurulmuş transferi olcam inşallah.
LİSTE İÇİN ŞU BİLGİLERLE BANA ÖZELDEN DÖNÜŞ YAPAR MISINIZ
nick:
kaçıncı deneme:
merkez-doktor:
kaç yum toplandı:
kaç transfer,kaçıncı gün,dondurulmuş sayısı:
sonuç:
Canim benim akintida devam ediyor inşallah bebek işaretidir. .Bel ağrım dün başladı 11. Günde. .ve bugün evde test yaptım çıktı. .telefonla eklemeyi bilmiyorum yoksa eklerdim
Ins ben de pozitif gorurum senin gibi canimmbenim de bacaklarım çok ağrıdı sanki romatizma olmuş gibi
Üzüldüm canım gerçekten ama inşallah diğer tedavide hatta gerek bile kalmadan Çifter Çifter versin allahımKizlar aradim sonuc negatif allah hepinize hayirli sonuclar nasip etsin..
Kanda olduğunu öğrenince test yaptım canımne guzel canim testin pozitif cikmis. kanda da cikat merek etme bende yarin kan tahlili verecegim. cok heyecanliyim simdiden. belim iki gundur rahat degil. bugun daha iyiyim. su gibi akintim oluyor arada. jelden oluyor diye dusunuyorum vr bacaklarim adet olucakmisim gibi agriyorbugun bas agrim var o korkutuyor beni cunku benim adet zamanimda migrenim tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?