- 11 Ocak 2015
- 735
- 626
- 103
- 39
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #6.721
Evet var ama bana yapmadı doktorum yaptıran arkadaşlar varsa onlar yazar herhaldeSagolasin canım.ya traslama diye diye bi yöntem varmış.duydum mu? Tutunmayı kolaylastiriyomus.
Cnm bnm üzülme demek yersiz biliyorum ama lütfen güçlü ol bak ben bebeklerimi kaybettim 9 ay önce allahım bana sabır güç verdi şimdi tekrar deniyorum iyi şeyler sabırdan sonra gelirBilmem orasini duyamadim 0.78 mi dedi ne dedi.
aynen canım dinlendirmen lazım rahmi bizim rahimler biraz ince nazik galibaAllahim bizimde yüzümüzü guldursun.benimde transferin 7. Günü kanamam başlamıştı bende test yaptirmaya bile gerek duymadım. 9 Gun boyunca kanamam oldu.aradan 7 gun geçtikten sonra yine kanamam başladı bugün 7. Gun hala kanamam az da olsa devam ediyor. Demem o ki rahmin hala kendine gelemedi. Eşim yine mi geçmedi hala mi oluyor diye sorup duruyor:) ilk denememdi. Herkeste mi böyle olur bilmiyorum tabi.. İnsallah bu sonucun yüzünü guldurur insallah.
merhaba kızlar ikinci iğnemi de vuruldum.
ya liste yapıcam ben.bana aşağıdaki bilgilerle dönüş yapar mısınız burdan.çünkü çok karışıklık oldu.toparlamış oluruz.
nick:
kaçıncı deneme:
merkez-doktor:
kaç yum toplandı:
kaç transfer,kaçıncı gün,dondurulmuş sayısı:
sonuç:
Gönderdim cnm bendeburaya eklerim listeyi.yalnız akşamları güncellemeleri yapabilirim çalışıyorum çünkü.
Biride ben 10. Günüm o kadar gerginim ki eşim ikna edemedim iğne ye giderken eve döndüğümde de tamam hadi gidelim deyip sonra vazgeçip günü akşam ettikO testi yapamayanlar dan biride benim herhalde de transfer günü ile bugün 11 gunum
Yolladim canim ben de. Istersen bir de beta degerlerimiz hangi gun kac cikti onu da ekleyelim o da iyi bir database olur..buraya eklerim listeyi.yalnız akşamları güncellemeleri yapabilirim çalışıyorum çünkü.
Geç olsun güç olmasın diyelim canım yarına heyecanlı bir gün olacak bizlerde sevinelim insaAllahben yarin vericem ama sabahtan veremem.. yasadigim yer kücük bir ilce ve gebelikbtestleri iki sonra ogreniyorsun. il merkezine gidip verip ogrenene kadar aksami bulurum muhtemelen
Rekora kosuyorsunuz kizlar yaBiride ben 10. Günüm o kadar gerginim ki eşim ikna edemedim iğne ye giderken eve döndüğümde de tamam hadi gidelim deyip sonra vazgeçip günü akşam ettik
Benimde 11.günüm yarın bende yapmadım tahlil hiç. Benim belim ağrıyor bugün birde akinti şeklindeki ıslaklık devam ediyor ben akşam eşim gelince gideriz diye düşünüyorum hayırlısı cumlemiz hakkindaEvet ben sabahtan gidip vericem...11. Gunum hic tahlil yapmadim belirtilerin var mi ben adet belirtilerim klasik bacaklarim agrir su anda agriyor...
Benim için rekor salı sabahi asıl test tarihim canım ama bi gece daha bekleyemeyecegim sanırımRekora kosuyorsunuz kizlar ya
Gönderdim canimburaya eklerim listeyi.yalnız akşamları güncellemeleri yapabilirim çalışıyorum çünkü.
Ya bendeki bacak agrisi hep olumsuz düşündürüyor bi de benim yarin adet günüm sanki sabah kalkinca adet olucam bacaklarim fena sizliyor ve bacak agrisi benim belirtimdir....Benimde 11.günüm yarın bende yapmadım tahlil hiç. Benim belim ağrıyor bugün birde akinti şeklindeki ıslaklık devam ediyor ben akşam eşim gelince gideriz diye düşünüyorum hayırlısı cumlemiz hakkinda
Yarın iğneye gittigimde test mi alıp yapsam yada salı gününü mu bekliyim öf ya bilemedim şimdi bide benim hiç belirtim yok yaBiride ben 10. Günüm o kadar gerginim ki eşim ikna edemedim iğne ye giderken eve döndüğümde de tamam hadi gidelim deyip sonra vazgeçip günü akşam ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?