2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

aynen canım dinlendirmen lazım rahmi bizim rahimler biraz ince nazik galiba
hayırlısı olsun inşallah olur canım

merhaba kızlar ikinci iğnemi de vuruldum.

ya liste yapıcam ben.bana aşağıdaki bilgilerle dönüş yapar mısınız burdan.çünkü çok karışıklık oldu.toparlamış oluruz.

nick:
kaçıncı deneme:
merkez-doktor:
kaç yum toplandı:
kaç transfer,kaçıncı gün,dondurulmuş sayısı:
sonuç:

Canım ben yolladım ama sanırım nick yazmadım bi kontrol edermisin lütfen

ben yarin vericem ama sabahtan veremem.. yasadigim yer kücük bir ilce ve gebelikbtestleri iki sonra ogreniyorsun. il merkezine gidip verip ogrenene kadar aksami bulurum muhtemelen
Geç olsun güç olmasın diyelim canım yarına heyecanlı bir gün olacak bizlerde sevinelim insaAllah

Evet ben sabahtan gidip vericem...11. Gunum hic tahlil yapmadim belirtilerin var mi ben adet belirtilerim klasik bacaklarim agrir su anda agriyor...
Benimde 11.günüm yarın bende yapmadım tahlil hiç. Benim belim ağrıyor bugün birde akinti şeklindeki ıslaklık devam ediyor ben akşam eşim gelince gideriz diye düşünüyorum hayırlısı cumlemiz hakkinda

Ya bendeki bacak agrisi hep olumsuz düşündürüyor bi de benim yarin adet günüm sanki sabah kalkinca adet olucam bacaklarim fena sizliyor ve bacak agrisi benim belirtimdir....

!!!RABBİMİN İZNİYLE HEPİMİZ ANNE OLACAĞIZ!!!

Kûn feyekûn

(Kün, “Ol” demektir. “Emr-i kün feyekün”, “Allah’ın yaratmayı dilediği şeye, “ol” diye emretmesi ve böylece onun varlık sahasına çıkması” demektir)

Bizleri bu yolda mücadele etmeyen kimse anlamaz.Rabbim bu zorlu süreçte içimize ferahlık versin.En başta bizlere sonra eşlerimize sabır versin.Hayırlısı ile o kutsal anı bizler de yaşayacağız.

AĞUSTOS AYINDA TÜP BEBEK MACERASINA BAŞLAYANLAR

nick:Esma73
sebep:adet görememe
kaçıncı deneme:1.deneme
merkez-doktor:Diyarbakır Veni Vidi-Hakan Çoksuver

toplanan yumurta:10
tedavi detayı:3.gün embriyosu 2 transfer,2 dondurulmuş
SONUÇ:

nick:MEVANURRRR
sebep:Sebepsiz infertilite
merkez-doktor:Bursa Pembe Mavi-Nevin Özsaraç
toplanan yumurta:13
tedavi detayı:3.gün embriyosu 2 transfer,dondurulmuş yok

SONUÇ:

nick:
nazom_k

kaçıncı deneme:2.deneme
merkez-doktor:Ankara Medicana-Tolga Ecemiş
toplanan yumurta:7
tedavi detayı:5.gün embriyosu tek transfer,dondurulmuş yok

SONUÇ:TEST GÜNÜ BEKLENİYOR

nick:polyanna_30
merkez-doktor:Ege Ünv. Tıp Fak.-Ege Nazan Tranvergen
toplanan yumurta:10
tedavi detayı:3.gün embriyosu tek transfer

nick:zuzu3434
merkez-doktor:Bahçeci Tüp Bebek-Mustafa Bahçeci
toplanan yumurta:12
tedavi detayı:5.gün embriyosu tek transfer,1 dondurulmuş

Biride ben 10. Günüm o kadar gerginim ki eşim ikna edemedim iğne ye giderken eve döndüğümde de tamam hadi gidelim deyip sonra vazgeçip günü akşam ettik
Yarın iğneye gittigimde test mi alıp yapsam yada salı gününü mu bekliyim öf ya bilemedim şimdi bide benim hiç belirtim yok ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…