2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Aslinda ciddi bi sorun yok benim prolaktin yuksek cikti biraz esiminde sperm sayisi dusuk cikti 2 aydir stresden sanirim bizde asilamadan sora beklemek istemedik o yuzde 90 i renkli usg ceken doktor dedi bizde umutlanmamak icin sormadik
o zaman mutlu haberlerini bekliyoruz. kaç yumurta toplandı ve döllendi? 5. gün müydü

o zaman mutlu haberlerini bekliyoruz. kaç yumurta toplandı ve döllendi? 5. gün müydü
6 toplandi canim ve hepsi döllenmisti ama sora aradilar 1 tanesi 2. Kalite 2.gun transfer edicez digerlerini donduramayabioiriz dediler ama biri dondurulmus sansima...Neyse suan 2. Gun embriyosu 2. Kalite

Ben oldum. Transferden 4 gün sonra çatlatma iğnesi oldum. Bi de pozitifi öğrendiğm gün oldum

10 ayda 3 tüp bebek denemesi 3 farklı merkezde. Bir insanın elinden daha fazla ne gelebilir ki ben de insanım
canım benim bence epey ara vermen lazım bende senin gibi 1 yılda 3 tüp 3 aşılama yaptırdım mahvoldum enerjim kalmadı transferden 7 gün sonra adet oldum hiç test yaptırmaya gitmedim ben bağışıklık sistemim çöktü biri aksırsa hemen grip kapardım bekledim ama çok bekledim 5 yıl
geçen pazartesi opu oldum ve şimdi adetliyim normalde bu günlerde transferim olması lazım konsa nolucaktı adet olup düşücekti ama biz dondurduk sana tavsiyem rahmini dinlendir kaliteli yumurtan bile az çıkar benden söylemesi

Bende 1.64 boyunda 52 kiloyum bence az kiloda olmak gebelikte Alınacak kiloları düşünürsen avantaj ama öyle zor Kavuştuk ki onlara hiç bir şey önemli değil yeter ki sağlıkla gelsinler kucaklarımıza

Allahim bizimde yüzümüzü guldursun.benimde transferin 7. Günü kanamam başlamıştı bende test yaptirmaya bile gerek duymadım. 9 Gun boyunca kanamam oldu.aradan 7 gun geçtikten sonra yine kanamam başladı bugün 7. Gun hala kanamam az da olsa devam ediyor. Demem o ki rahmin hala kendine gelemedi. Eşim yine mi geçmedi hala mi oluyor diye sorup duruyor:) ilk denememdi. Herkeste mi böyle olur bilmiyorum tabi.. İnsallah bu sonucun yüzünü guldurur insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…