- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #6.821
Ver tabi en azından stresin biter hadi bekliyoruz.Ağladım bile halbuki moralim iyiydi hep ama olumsuzluk kapladı içimi aksami beklemeden tekde olsam vericem tahlili sanirim
Bebeiimm birakirmiyim hicc pesinden gelioruz bebelerimleee..aslanhome tebrik ederim arkadasim. Seninkilee minicik daha .ne tatlilar. Birde kalp atislarini duyunca.ne halr gelceksin dusunsene. Aglamamak elde degil inan. Banada doktor 3tane goruntu verdi. Birer tane tek te. Bi tanede yanyana verdi. Bizimkilere foto yolladim. Torunlariniz halay cekerken dye sonra tek tek olanlari attim. Bunlarda ilk vesikaliklari diye. Senin doktoeunda vesikalik dedi demek
Oohh ohhh gelsin bebisler cogalsin ikizler insallahhh. Yalnix birakmayin beni. Dogurmadan lohusa depresyonuna girerim yoksa
canım bozma moralini test ver hemen..Benim regl günüm bugün yarın test günüm dü ama sabah regl öncesi olan lekelenmelerim başladı belim de ağrıyor test yaptırmak bile içimden gelmiyor.
canım bende bugün 2.yi tekrarlıcam inşallah düzenli artış olur..Kızlar dua edin 2.kan tahlilimi yaptırıcam bugün değerlerim yukselmişmi diye bakıcaz şimdi gidiyorum
sende pozitif haberle döneceksin inşallah kuzum..boşyere üzüyorsun kendini..Benim test öğleden sonra cikacak kizlar merak etmeyin...bacakalrim ağrıyorrrr sanki test cikmadan adet olucam..mhayirlisiyla haber veririm aksama..
maşşalh değerin çok iyi canım bence ikiz :))Dün testimi tekrarladım aslında doktorum istememişti ama 2228 çıktı ilk değer 802 idi sizce ikiz midir arkadaşlar
dualarımız seninle canım..Kızlar kan vermeye gidiyorum dua edin
Allah yardimcin olsun caniim. Hayirli haberlerle gel insallahda miniklerimizin sayisi artsin allahin izniyleKızlar kan vermeye gidiyorum dua edin
Yaaa benimde haftaya pazartesi sabırsızlıktan ölücem. Tek embriyomu 2miydi canım? Bide benim 2 tane konuldu o yızden çok merak ediyorum ikiz mi diyeKizlarrr doktora gidiyorumminsallah bizimkiler gosterirler kendilerinii test ten daha heyecanliyim valla simdide keae goruncekmi stresi bastii
Benim belirtim yok sadece sıcak basması baş ağrısı varkızlar belirtileriniz başladı mı bu gece gögüs ağrısından uyuyamadım..adet olurken ki ağrı gibi değil bu şekilde dokunamıyorum..ve ağızda metalik tat derlerdi onu da bugün anladım :)
Çok gzlll hayırlı olsunEki Görüntüle 1619743 Eki Görüntüle 1619743 Kizlaarrr bakinn
Ne güzel bir görüntü Allah banada nasip etsin görmeyi tebrikler tatlım Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallahEki Görüntüle 1619743 Eki Görüntüle 1619743 Kizlaarrr bakinn
Güzel sonuçlarını bekliyoruz canım inşallah artmıştırKızlar dua edin 2.kan tahlilimi yaptırıcam bugün değerlerim yukselmişmi diye bakıcaz şimdi gidiyorum
Haydi hayırlısı mutlu haberi verirsin inşsllahBenim test öğleden sonra cikacak kizlar merak etmeyin...bacakalrim ağrıyorrrr sanki test cikmadan adet olucam..mhayirlisiyla haber veririm aksama..
Dualarım hep sizlerle arkadaşlar bugün de hamile haberleri olacak bence bol bol bekliyoruz sonuçlarıKızlar kan vermeye gidiyorum dua edin
Aaaa benimde haftaya pazartesi inşallah keseyi ya da keseleri görmeye gideceğiz senin test sonuçların nasıldı canımYaaa benimde haftaya pazartesi sabırsızlıktan ölücem. Tek embriyomu 2miydi canım? Bide benim 2 tane konuldu o yızden çok merak ediyorum ikiz mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?