- 22 Ağustos 2015
- 637
- 809
- 53
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #6.801
Yap canim cok zevkli oluyor ya, artik hobim olduOh oh ne güzel bayagi koyu bugün bende alıp yapcam hatta ahdim Var eve seri yapcam, az koyu ,koyu,çok koyu diye
tamam canım hatırladım dondurulmuştu değilmi çok mutluyum bizlere umut oluyorsunuzCanim bugun 9.gunum, 7'de vermistim kan, 69 cikmisti
benim olursa bende yapıcam ve ilerde çocuğum olursa büyüdüğünde ona göstericem ahdim var bak bu sensin ben seni ne kadar çok bekledim ahhh ahhhOh oh ne güzel bayagi koyu bugün bende alıp yapcam hatta ahdim Var eve seri yapcam, az koyu ,koyu,çok koyu diye
ayy orda bi kese gordum masallahhhhhhh
Yok canim benimki ilk seferdi..insallah topigimizde hamis olmayan kalmayacak, dualarim hepimizletamam canım hatırladım dondurulmuştu değilmi çok mutluyum bizlere umut oluyorsunuz
Aminnnnnnnn :)Ay hele bennn hic sormaa herseye agliorimm doktor ilk vesikaliklari dedi orda bi gulmusumm ama cok guzel bisey allahim tum isteyenlere nasip etsiinn
Benim regl günüm bugün yarın test günüm dü ama sabah regl öncesi olan lekelenmelerim başladı belim de ağrıyor test yaptırmak bile içimden gelmiyor.Canim benim akintida devam ediyor inşallah bebek işaretidir. .Bel ağrım dün başladı 11. Günde. .ve bugün evde test yaptım çıktı. .telefonla eklemeyi bilmiyorum yoksa eklerdim
Canim gunaydin, yerlesme kanamasi da olabiliyor, hemen moralini bozmadan once kan ver benceBenim regl günüm bugün yarın test günüm dü ama sabah regl öncesi olan lekelenmelerim başladı belim de ağrıyor test yaptırmak bile içimden gelmiyor.
Canim benim dualarim seninle, is cikisi da ben yapcam aynisini..Kızlar dua edin 2.kan tahlilimi yaptırıcam bugün değerlerim yukselmişmi diye bakıcaz şimdi gidiyorum
Canimm adet gunu benim.lekelenme seklindee kanamam oldu ve 3 gun surdu.ne olur moralini bozma hemen git testini yaptirr belki yerlesme kanamasidir bbenim.gibi bekleme hicBenim regl günüm bugün yarın test günüm dü ama sabah regl öncesi olan lekelenmelerim başladı belim de ağrıyor test yaptırmak bile içimden gelmiyor.
Ağladım bile halbuki moralim iyiydi hep ama olumsuzluk kapladı içimi aksami beklemeden tekde olsam vericem tahlili sanirimCanim gunaydin, yerlesme kanamasi da olabiliyor, hemen moralini bozmadan once kan ver bence
Bilmiyorum ki canım insaAllah öyledir yaptırıcam bakalım arayayim merkeziCanimm adet gunu benim.lekelenme seklindee kanamam oldu ve 3 gun surdu.ne olur moralini bozma hemen git testini yaptirr belki yerlesme kanamasidir bbenim.gibi bekleme hic
Ay canım maşallah ya çok duygulandım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere olsun bende ikiz çoook istiyorum inşallah o günleri de görürüm :)Eki Görüntüle 1619743 Eki Görüntüle 1619743 Kizlaarrr bakinn
Gözün aydin rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bebislerini bende çok istiyorum ikiz yaaEki Görüntüle 1619743 Eki Görüntüle 1619743 Kizlaarrr bakinn
Oyyyy maşallah. Hadi bunuda atlattık :))))Eki Görüntüle 1619743 Eki Görüntüle 1619743 Kizlaarrr bakinn
Olacak inşallah canım buraya ayak basan pozitifi görüyor :) bende bende neler diycem onabenim olursa bende yapıcam ve ilerde çocuğum olursa büyüdüğünde ona göstericem ahdim var bak bu sensin ben seni ne kadar çok bekledim ahhh ahhh
Çok guldum ya bugün deniycem insalalh ilkini hatta şimdi tiroid hastası olduğum için test vermeye gidiyorum sağlık ocağına bi tane daha kan testi yaptircam gitmişkenYap canim cok zevkli oluyor ya, artik hobim oldu
Güzel haberlerle gel bakalım bekliyoruz)Kızlar dua edin 2.kan tahlilimi yaptırıcam bugün değerlerim yukselmişmi diye bakıcaz şimdi gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?