2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Oh oh ne güzel bayagi koyu bugün bende alıp yapcam hatta ahdim Var eve seri yapcam, az koyu ,koyu,çok koyu diye
benim olursa bende yapıcam ve ilerde çocuğum olursa büyüdüğünde ona göstericem ahdim var bak bu sensin ben seni ne kadar çok bekledim ahhh ahhh

Ay hele bennn hic sormaa herseye agliorimm doktor ilk vesikaliklari dedi orda bi gulmusumm ama cok guzel bisey allahim tum isteyenlere nasip etsiinn
Aminnnnnnnn :)
Ama şimdi o goruntuye aglanir da biz bu kadar duygulandiysak canımcim
Bizxx ne zaman görcez ki tabi inşallah allahım hersey yolundadır herkes için
Görelim keseler imisı duyalim atışlarımizi

Canim benim akintida devam ediyor inşallah bebek işaretidir. .Bel ağrım dün başladı 11. Günde. .ve bugün evde test yaptım çıktı. .telefonla eklemeyi bilmiyorum yoksa eklerdim
Benim regl günüm bugün yarın test günüm dü ama sabah regl öncesi olan lekelenmelerim başladı belim de ağrıyor test yaptırmak bile içimden gelmiyor.

Benim regl günüm bugün yarın test günüm dü ama sabah regl öncesi olan lekelenmelerim başladı belim de ağrıyor test yaptırmak bile içimden gelmiyor.
Canimm adet gunu benim.lekelenme seklindee kanamam oldu ve 3 gun surdu.ne olur moralini bozma hemen git testini yaptirr belki yerlesme kanamasidir bbenim.gibi bekleme hic

aslanhome tebrik ederim arkadasim. Seninkilee minicik daha .ne tatlilar. Birde kalp atislarini duyunca.ne halr gelceksin dusunsene. Aglamamak elde degil inan. Banada doktor 3tane goruntu verdi. Birer tane tek te. Bi tanede yanyana verdi. Bizimkilere foto yolladim. Torunlariniz halay cekerken dye sonra tek tek olanlari attim. Bunlarda ilk vesikaliklari diye. Senin doktoeunda vesikalik dedi demek
Oohh ohhh gelsin bebisler cogalsin ikizler insallahhh. Yalnix birakmayin beni. Dogurmadan lohusa depresyonuna girerim yoksa

benim olursa bende yapıcam ve ilerde çocuğum olursa büyüdüğünde ona göstericem ahdim var bak bu sensin ben seni ne kadar çok bekledim ahhh ahhh
Olacak inşallah canım buraya ayak basan pozitifi görüyor :) bende bende neler diycem ona
Yap canim cok zevkli oluyor ya, artik hobim oldu
Çok guldum ya bugün deniycem insalalh ilkini hatta şimdi tiroid hastası olduğum için test vermeye gidiyorum sağlık ocağına bi tane daha kan testi yaptircam gitmişken
ayy görmemişe döndum resmen ama gerçekten çok bekledim mmm napimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…