- 16 Haziran 2014
- 1.191
- 1.294
- 158
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #6.861
Canim ilk kan değeri 20 çıkıp güzel gebelik elde eden 2 kişi tanıyorum o yüzden en azından şimdilik içini ferah tut. Allahtan ümit kesilmez. Dua edelim bol bolkizlar kan tahlili yaptirdim. degerim 22.4 cikti.hemsire gec tutua olmus olabilir. iki gun sonra tekrar bakariz katlanirsa iyi dedi yoksa kimyasal gebelik olabilirmiş. uzulmek icin de sevinmek icin de erken dedi ama uzulmemek elde değil...
İnsaAllah canım bu kez görürüm pozitifi lekelenmem olmuyor ama bilmiyorummmAllah yardimcin olsun caniim. Hayirli haberlerle gel insallahda miniklerimizin sayisi artsin allahin izniyle
Sen gönlünü ferha tut canım. Burda çok insanın çok düşük değerle başlayıp tuttğu oldu.kizlar kan tahlili yaptirdim. degerim 22.4 cikti.hemsire gec tutua olmus olabilir. iki gun sonra tekrar bakariz katlanirsa iyi dedi yoksa kimyasal gebelik olabilirmiş. uzulmek icin de sevinmek icin de erken dedi ama uzulmemek elde değil...
Off 1 gun de cokmus canim ya hastanede verseydin keske. Ben de aksam is cikisi gidecegim canimmCanm ben bugun tekrar kan verdim ama saglik ocaginda yarin belli Olacakmis
Canim insallah gec tutunmustur bebisin, uzulup onu da uzme. dualarim hepimizle..kizlar kan tahlili yaptirdim. degerim 22.4 cikti.hemsire gec tutua olmus olabilir. iki gun sonra tekrar bakariz katlanirsa iyi dedi yoksa kimyasal gebelik olabilirmiş. uzulmek icin de sevinmek icin de erken dedi ama uzulmemek elde değil...
hayırlı olsun arkadaşım darısı başıma, adet gününden sonra mı test yaptın ? Baya beklemişsin.Canimm adet gunu benim.lekelenme seklindee kanamam oldu ve 3 gun surdu.ne olur moralini bozma hemen git testini yaptirr belki yerlesme kanamasidir bbenim.gibi bekleme hic
Evet cnm benim de aynı normal zaten takilma:)Hamis kizlar bir sey sorcam ya, ara ara yogun adet kramplari yasayan var mi aranizda???bugun 9.gunum, pozitifi de gordum ama bugun baya sancim var, bu ne kiiii
Canik benim 7 değerle bebisi olan var ikinci testi görmeden sıkma canini hiçkizlar kan tahlili yaptirdim. degerim 22.4 cikti.hemsire gec tutua olmus olabilir. iki gun sonra tekrar bakariz katlanirsa iyi dedi yoksa kimyasal gebelik olabilirmiş. uzulmek icin de sevinmek icin de erken dedi ama uzulmemek elde değil...
Olmaz mı canım her sabah her sabah olduHamis kizlar bir sey sorcam ya, ara ara yogun adet kramplari yasayan var mi aranizda???bugun 9.gunum, pozitifi de gordum ama bugun baya sancim var, bu ne kiiii
ben de de oldu 7. günden itibaren ara ara özellikle gece ve sabahları adet sancısı gibi ağrılarım oldu adet oldum diye tuvalete gidiyordum hep. hala ara ara oluyor.Hamis kizlar bir sey sorcam ya, ara ara yogun adet kramplari yasayan var mi aranizda???bugun 9.gunum, pozitifi de gordum ama bugun baya sancim var, bu ne kiiii
canım sen kese görmeye gittin miCanim insaallah bu yerleşme kanamasıdir. .moralini bozma senin güçlü ve tevekkül sahibi oluşunu takdir ettim. .kendini yorma ilaçlarına dikkat et..
Biraz erken yaptım ama tatmak istedim bu duyguyu
Bende jel kullaniyorumm jel tortulari geri gelirken kahve ve pembe renkli gelmisti bi ara. Ama pozitif cok sukur. Dua et bolbol. Meryem suresi oku canim.ins. iyi olurİnsaAllah canım bu kez görürüm pozitifi lekelenmem olmuyor ama bilmiyorummm
Ben tam 7.haftayi doldurdugum gun gitmistimAy bende 2. Testten 13 gün sonra gitmiş oluyorum. İnternetten yaptığım hafta hesaplamadına göre tam 6 haftayı doldurmuş oluyo. Bende görürüm belki hem keseyi hem kalp atışını. Kalp atışı 6 haftalık duyulabiliyo diyolar
Pozitif cikmasindan ziyade katlanarak artmasi daha onemli canim. Ins. Ikinci kan testinde bebisin ben burdayim annecim diye seslenir sanakizlar kan tahlili yaptirdim. degerim 22.4 cikti.hemsire gec tutua olmus olabilir. iki gun sonra tekrar bakariz katlanirsa iyi dedi yoksa kimyasal gebelik olabilirmiş. uzulmek icin de sevinmek icin de erken dedi ama uzulmemek elde değil...
Hamile olunca ama adet gunun gelince vucut yine adet olacakmis gibi hissediyormus ve o belirtileri gosteriyormus.Hamis kizlar bir sey sorcam ya, ara ara yogun adet kramplari yasayan var mi aranizda???bugun 9.gunum, pozitifi de gordum ama bugun baya sancim var, bu ne kiiii
Benimde 12. Gün 802 14. Gün 2228 seninse değerlerin çok güzelAa aynı günmüşüz inşallah güzel haberler veririz. Benim 12.gün 518di 14.de 1413 dü cnm. Senin nasıldı sonuçların
Kalp atışlarını duyunca yapayım diyorum şimdi kese bile görmedikHamişler şu hamilelik takvimini sizde yapın topik coşsun bilelim kimler hamis
Benim adetlerim normaldede ağrılı olmaz hatta hissetmem bile o Yüzden bilemeyeceğim ama hamilelikte ilk birkaç ay adet günlerine denk gelen Günler'de bu ağrıları yaşayanlar var ondandırHamis kizlar bir sey sorcam ya, ara ara yogun adet kramplari yasayan var mi aranizda???bugun 9.gunum, pozitifi de gordum ama bugun baya sancim var, bu ne kiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?