2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

İkiz galiba seninkiler değer yüksek cünkü
Bana da öyle gibi geldi başta ama 5.gün embriyosuydu o yızden de yüksek olabilir diye düşündüm. Zaten 2 embriyoyu koydurmaya masada 30sn içinde karar verdim:) ben nasılsa yaştan dolayı konulamıyo diye bildiğim için hiç düşünmemiştim bile 2taneyi. Ama orda onlar 2 tane koyalım mı diyince. Bian inanamayıp tmm olur dedim:)

Doktorda bana sorduğunda ikiz olmasını çok istiyorum dedim onun için 2 tane olsun dedim hadi inşallah dedi doktorum ama ikiz değil galiba benimki

Transfer günün ne zamandı senin?
Ben ultrasona geç mi gidiyorum ya. 12ağustosta transferim yapıldı. 23 ve 25 ağustosta kan testlerim yapıldı. 12 gün sonra gel dedi haftasonuna geliyodu pazartesine kaldı 7 eylüle
7 ağustosta transferim oldu 19 ağustos da tahlil günümdü 27 Ağustos persembe de keseyi gördüm ayin 10 da kalp atışı için gidecem rabbim nasip ederse tabi

Transfer günün ne zamandı senin?
Ben ultrasona geç mi gidiyorum ya. 12ağustosta transferim yapıldı. 23 ve 25 ağustosta kan testlerim yapıldı. 12 gün sonra gel dedi haftasonuna geliyodu pazartesine kaldı 7 eylüle
Ben ikinci kan testimden 18 gun sonra gittim ilk muayeneme.ama cok sukur kese.bebis.kalp atisi. Hepsini gorduk duyduk cok sukur.. hepsini sirayla ogrenmeye gitseydim cok stres yapcaktim sanirim. Kese.varmi.icinde bebekk varmi. Kalp atisi varmi. Surec yoruyor insani. Gec olsun temiz olsun canim bosver ;-)

kizlar kan tahlili yaptirdim. degerim 22.4 cikti.hemsire gec tutua olmus olabilir. iki gun sonra tekrar bakariz katlanirsa iyi dedi yoksa kimyasal gebelik olabilirmiş. uzulmek icin de sevinmek icin de erken dedi ama uzulmemek elde değil...

Ay bende 2. Testten 13 gün sonra gitmiş oluyorum. İnternetten yaptığım hafta hesaplamadına göre tam 6 haftayı doldurmuş oluyo. Bende görürüm belki hem keseyi hem kalp atışını. Kalp atışı 6 haftalık duyulabiliyo diyolar

maşallah hayalini kurduğumuz en güzel görüntü rabbim isteyen herkese onlarla beraber bana da nasip etsin:)

Benim test öğleden sonra cikacak kizlar merak etmeyin...bacakalrim ağrıyorrrr sanki test cikmadan adet olucam..mhayirlisiyla haber veririm aksama..
iyi düşün iyi olsun canım kendini çok yıpratma bu süreçte inşallah pozitif sonuç alırsın da bir güzel kızarır sana:)

Hamişler şu hamilelik takvimini sizde yapın topik coşsun bilelim kimler hamis
Canim aslında çok istiyorum ben de ama cesaretim yok.. kalp atışından sonra yapayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…