- 19 Temmuz 2011
- 1.074
- 959
- 133
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #6.841
Aa aynı günmüşüz inşallah güzel haberler veririz. Benim 12.gün 518di 14.de 1413 dü cnm. Senin nasıldı sonuçlarınAaaa benimde haftaya pazartesi inşallah keseyi ya da keseleri görmeye gideceğiz senin test sonuçların nasıldı canım
Bunu ultrasondan sonra yapıyım diyorum ben çünkü hesaplama işini yanlış yaparım diye. Sen kendi hesabına göre mi yaptın doktorun söylediğine göre mi cnmHamişler şu hamilelik takvimini sizde yapın topik coşsun bilelim kimler hamis
İkiz galiba seninkiler değer yüksek cünküAa aynı günmüşüz inşallah güzel haberler veririz. Benim 12.gün 518di 14.de 1413 dü cnm. Senin nasıldı sonuçların
Doktor 5 haftalik dedi ben transfer gününe göre yaptim aynı oldu tahminlerBunu ultrasondan sonra yapıyım diyorum ben çünkü hesaplama işini yanlış yaparım diye. Sen kendi hesabına göre mi yaptın doktorun söylediğine göre mi cnm
Canm ben bugun tekrar kan verdim ama saglik ocaginda yarin belli OlacakmisCanim bugun 9.gunum, 7'de vermistim kan, 69 cikmisti
Canim bugun 9.gunum, 7'de vermistim kan, 69 cikmisti
Bana da öyle gibi geldi başta ama 5.gün embriyosuydu o yızden de yüksek olabilir diye düşündüm. Zaten 2 embriyoyu koydurmaya masada 30sn içinde karar verdim:) ben nasılsa yaştan dolayı konulamıyo diye bildiğim için hiç düşünmemiştim bile 2taneyi. Ama orda onlar 2 tane koyalım mı diyince. Bian inanamayıp tmm olur dedim:)İkiz galiba seninkiler değer yüksek cünkü
Doktorda bana sorduğunda ikiz olmasını çok istiyorum dedim onun için 2 tane olsun dedim hadi inşallah dedi doktorum ama ikiz değil galiba benimkiBana da öyle gibi geldi başta ama 5.gün embriyosuydu o yızden de yüksek olabilir diye düşündüm. Zaten 2 embriyoyu koydurmaya masada 30sn içinde karar verdim:) ben nasılsa yaştan dolayı konulamıyo diye bildiğim için hiç düşünmemiştim bile 2taneyi. Ama orda onlar 2 tane koyalım mı diyince. Bian inanamayıp tmm olur dedim:)
Transfer günün ne zamandı senin?Doktor 5 haftalik dedi ben transfer gününe göre yaptim aynı oldu tahminler
7 ağustosta transferim oldu 19 ağustos da tahlil günümdü 27 Ağustos persembe de keseyi gördüm ayin 10 da kalp atışı için gidecem rabbim nasip ederse tabiTransfer günün ne zamandı senin?
Ben ultrasona geç mi gidiyorum ya. 12ağustosta transferim yapıldı. 23 ve 25 ağustosta kan testlerim yapıldı. 12 gün sonra gel dedi haftasonuna geliyodu pazartesine kaldı 7 eylüle
Ben ikinci kan testimden 18 gun sonra gittim ilk muayeneme.ama cok sukur kese.bebis.kalp atisi. Hepsini gorduk duyduk cok sukur.. hepsini sirayla ogrenmeye gitseydim cok stres yapcaktim sanirim. Kese.varmi.icinde bebekk varmi. Kalp atisi varmi. Surec yoruyor insani. Gec olsun temiz olsun canim bosver ;-)Transfer günün ne zamandı senin?
Ben ultrasona geç mi gidiyorum ya. 12ağustosta transferim yapıldı. 23 ve 25 ağustosta kan testlerim yapıldı. 12 gün sonra gel dedi haftasonuna geliyodu pazartesine kaldı 7 eylüle
Biber tursusu ,yeşil biber taze deli gibi yiyorum ikisini ama c vitaminine mi ihtiyacım vardır nedir o kadarını bilemiyorumCanım bide ayran istiyor normalde sevmem limon da arinizda canı birseyler isteyen varmi
Benimde salatalık turşusu istediBiber tursusu ,yeşil biber taze deli gibi yiyorum ikisini ama c vitaminine mi ihtiyacım vardır nedir o kadarını bilemiyorum
Ay bende 2. Testten 13 gün sonra gitmiş oluyorum. İnternetten yaptığım hafta hesaplamadına göre tam 6 haftayı doldurmuş oluyo. Bende görürüm belki hem keseyi hem kalp atışını. Kalp atışı 6 haftalık duyulabiliyo diyolarBen ikinci kan testimden 18 gun sonra gittim ilk muayeneme.ama cok sukur kese.bebis.kalp atisi. Hepsini gorduk duyduk cok sukur.. hepsini sirayla ogrenmeye gitseydim cok stres yapcaktim sanirim. Kese.varmi.icinde bebekk varmi. Kalp atisi varmi. Surec yoruyor insani. Gec olsun temiz olsun canim bosver ;-)
İnsaAllah canım 2 de çıkacak sonucumDualarım hep sizlerle arkadaşlar bugün de hamile haberleri olacak bence bol bol bekliyoruz sonuçları
maşallah hayalini kurduğumuz en güzel görüntü rabbim isteyen herkese onlarla beraber bana da nasip etsin:)Eki Görüntüle 1619743 Eki Görüntüle 1619743 Kizlaarrr bakinn
iyi düşün iyi olsun canım kendini çok yıpratma bu süreçte inşallah pozitif sonuç alırsın da bir güzel kızarır sana:)Benim test öğleden sonra cikacak kizlar merak etmeyin...bacakalrim ağrıyorrrr sanki test cikmadan adet olucam..mhayirlisiyla haber veririm aksama..
Canim aslında çok istiyorum ben de ama cesaretim yok.. kalp atışından sonra yapayım diyorumHamişler şu hamilelik takvimini sizde yapın topik coşsun bilelim kimler hamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?