- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #7.721
dimi? test yaptığın tarihten şaşmamandan belli.sende belirtiler neydi zuzu? @Uniqueness bu konuda aşmış kendini. sende de çok belirti oldu mu?
Benim doktorum da istemedi canım ben 14. Gün kendim yaptırdımKızlar herkes test tekrarliyo ya ben 12. Gun yaptim bi daha yapmadim doktor da istemedi...simdi kafama takıldı acaba deger artiyor mu diye ama benimki yüksek cikmisti acaba o yuzden mi tekrar ettirmedi...
Ya simdi gidip yarin yaptirsam nerdeyse 16. Gun olacak kaldi artik haftaya gider kese görürüm bilmiyorum bi sorun olsa kanama fln olur herhalde degil miBenim doktorum da istemedi canım ben 14. Gün kendim yaptırdım
Bir sorun olduğu için değil canım ben sadece meraktan yaptırdım Artış miktarını merak etmiştimYa simdi gidip yarin yaptirsam nerdeyse 16. Gun olacak kaldi artik haftaya gider kese görürüm bilmiyorum bi sorun olsa kanama fln olur herhalde degil mi
Insallah canim bu hamilelik hepimizi panik yapti her an bi korku bi merak...sanirim tedaviyle oldugu icin cevremde dikkat ediyorum dogal yolla kalanlar ne rahat yasiyolar..yedigim en ufak seyi bebeğimi dusunerek yiyiyorum resmen cilt bakim ürünlerimi internetten arastirip kullanip kullanmayancağima baktim...zor olunca bu kadar kıymetli oluyor işte :))Sen dert etme haftaya kese görmeye gidip rahatlayacağız inşallah
Dimi o yapıyor sabah akşam alıyordum arada onu içmeye rağmen kayısı var yanında yinede sorunum canım ama komposto yapayım en iyisi evet o kadar ilaç birde oAa desene duphalac içtiğini. Evet o çok fazla yapıyo. Onu alışkanlık haline getirme. Sabahları 3-4 kuru kayısı bi bardak ılık su iç. Kesmiyosa kayısı kompostosu yap yemeklerin yanında da onu iç. Bol su iç ve kesinlikle hamur işi yeme. Ben çok zor durumda kalmadıkça içmiyorum duphalac. Çünkü zaten çok fazla ilaç alıyoruz bide onu içmek istemiyorum. Belki de hiç zararı yok bilmiyorum ama gazmana dönüyosun onu biliyorum
Sen içiyormusun peki duphalac i canimBende gece cok oluyor
Canm benim normal test gunum bugundu bana da tekrarla demediler ben sabirsizligimdan oncesinde iki kez yaptirdimKızlar herkes test tekrarliyo ya ben 12. Gun yaptim bi daha yapmadim doktor da istemedi...simdi kafama takıldı acaba deger artiyor mu diye ama benimki yüksek cikmisti acaba o yuzden mi tekrar ettirmedi...
Insallah canim bu hamilelik hepimizi panik yapti her an bi korku bi merak...sanirim tedaviyle oldugu icin cevremde dikkat ediyorum dogal yolla kalanlar ne rahat yasiyolar..yedigim en ufak seyi bebeğimi dusunerek yiyiyorum resmen cilt bakim ürünlerimi internetten arastirip kullanip kullanmayancağima baktim...zor olunca bu kadar kıymetli oluyor işte :))
Test gününü beklemenden anlamaliydimYok ben beklerim günümü çok prensipliyimdir
Ben de ruj delisiyim ruj sürmeden cikamam dışarı her sabah surunce bi tujaf oluyorum icersinde kurşun var fln diyolar ama daynamiyorum bi o konuda ben de vazgecemem :)))Sende bendensin bebeğim için en iyisi neyse ona zarar vermeyecek neyse onu kullanacağım bugün oje sürerken kokusuna midem bulandı resmen ama süsümden vazgeçmiyciiiiiiim :)
Ben de ruj delisiyim ruj sürmeden cikamam dışarı her sabah surunce bi tujaf oluyorum icersinde kurşun var fln diyolar ama daynamiyorum bi o konuda ben de vazgecemem :)))
Kesinlikle çok kıymetliler ne zor Kavuştuk onlaraInsallah canim bu hamilelik hepimizi panik yapti her an bi korku bi merak...sanirim tedaviyle oldugu icin cevremde dikkat ediyorum dogal yolla kalanlar ne rahat yasiyolar..yedigim en ufak seyi bebeğimi dusunerek yiyiyorum resmen cilt bakim ürünlerimi internetten arastirip kullanip kullanmayancağima baktim...zor olunca bu kadar kıymetli oluyor işte :))
İki kere istedi sonra tamam dedi ama ben dayanamadim 3. Yu de yaptırdimPapatya1655 teşekkür ederiz teyzesi senin doktorun istemiyormu tahlil benim ki istediği için yaptırıyorum 11-14 Eylül arası muayneye çağırdı hemşirem
Aynen canım vallahi normal hamile kalan arkadaşım var 8 haftalik o ne rahat biz böyle korkuylainşallah canım sağol son kez artık cumartesi yaptıracağım test 1000 geçmiş olur inşallah.içim rahatlar. tabi bundan sonrası hep bir telaş kese görelim, kalp atışını duyalım derken bu böyle devam eder. inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?