2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

dimi? test yaptığın tarihten şaşmamandan belli. sende belirtiler neydi zuzu? @Uniqueness bu konuda aşmış kendini. sende de çok belirti oldu mu?

Benimden ilk günden itibaren kasıklarda ağrı özellikle oturup kalkarken,sürekli idrara çıkma isteği, 7-8 gün sonra göğüslerde hassasiyet oldu.Bende belirtiler sürekliydi ama hiç belirti olmadan hamile kalan arkadaşlarımız var canım.

Kızlar herkes test tekrarliyo ya ben 12. Gun yaptim bi daha yapmadim doktor da istemedi...simdi kafama takıldı acaba deger artiyor mu diye ama benimki yüksek cikmisti acaba o yuzden mi tekrar ettirmedi...

Sen dert etme haftaya kese görmeye gidip rahatlayacağız inşallah
Insallah canim bu hamilelik hepimizi panik yapti her an bi korku bi merak...sanirim tedaviyle oldugu icin cevremde dikkat ediyorum dogal yolla kalanlar ne rahat yasiyolar..yedigim en ufak seyi bebeğimi dusunerek yiyiyorum resmen cilt bakim ürünlerimi internetten arastirip kullanip kullanmayancağima baktim...zor olunca bu kadar kıymetli oluyor işte :))

Dimi o yapıyor sabah akşam alıyordum arada onu içmeye rağmen kayısı var yanında yinede sorunum canım ama komposto yapayım en iyisi evet o kadar ilaç birde o

Kızlar herkes test tekrarliyo ya ben 12. Gun yaptim bi daha yapmadim doktor da istemedi...simdi kafama takıldı acaba deger artiyor mu diye ama benimki yüksek cikmisti acaba o yuzden mi tekrar ettirmedi...
Canm benim normal test gunum bugundu bana da tekrarla demediler ben sabirsizligimdan oncesinde iki kez yaptirdim

Sende bendensin bebeğim için en iyisi neyse ona zarar vermeyecek neyse onu kullanacağım bugün oje sürerken kokusuna midem bulandı resmen ama süsümden vazgeçmiyciiiiiiim :)

Sende bendensin bebeğim için en iyisi neyse ona zarar vermeyecek neyse onu kullanacağım bugün oje sürerken kokusuna midem bulandı resmen ama süsümden vazgeçmiyciiiiiiim :)
Ben de ruj delisiyim ruj sürmeden cikamam dışarı her sabah surunce bi tujaf oluyorum icersinde kurşun var fln diyolar ama daynamiyorum bi o konuda ben de vazgecemem :)))

Ben her gün bebeğimle sohbet ediyorum keyif yaparken ben ona ninni dinletiyorum okşuyorum vivaldi dinletiyorum eşim diyor papucumuz dama atıldı :)

Ben de ruj delisiyim ruj sürmeden cikamam dışarı her sabah surunce bi tujaf oluyorum icersinde kurşun var fln diyolar ama daynamiyorum bi o konuda ben de vazgecemem :)))

Benim annem bana hamileykende çok bakımlıymış topuklu ayakkabısından vazgeçmemiş bende topuklu manyağıyım 9 ay giyerim kesin annem doğumdan sonra ameliyattan çıkınca saçlarını fonlemiş oje sürdürmüş:)))) kırmızı rujunuda sürdürüp hastaneye gelen misafirlerini ağırlamış:)))

Kesinlikle çok kıymetliler ne zor Kavuştuk onlara

kiwi kimsenin emegini gozardi etmeyi istemedim.hatta baska topik bile acilmasi konusuldu.ama herkesin tum surecleri burada yaziyordum.bu topigin bir uguru vardi.sayfalarda bilgi karmasasi oldugundan liste hazirladik.onu da ilk sayfaya koymamiz icin yonetici olmamiz gerekiyordu.yonetime mesaj attim.konu yoneticisi ben oldum.dilerseb kazene mesaj atip tekrar alabilirsin yoneticiligi

Papatya1655 teşekkür ederiz teyzesi senin doktorun istemiyormu tahlil benim ki istediği için yaptırıyorum 11-14 Eylül arası muayneye çağırdı hemşirem
İki kere istedi sonra tamam dedi ama ben dayanamadim 3. Yu de yaptırdim 575 di 14. Gün
Pazartesi burdaki kadın doğuma randevu aldım rapor alcam belki keseyi de görürüm sabırsız ben gene duramadım yoksa randevum 12 sinde daha
Belki gösterir minicigim kendini

Herkese merhabalar, maşallah hamişleri bol bir topikmis :) allah hepinize yavrularinizi kucağınıza almayı nasip etsin... ben de bugün 3. Tüp bebek hikayemi yazmaya başladım, adana acıbademde volkan hocayla çıktık yola, inşallah sonu bebişli olur.
Alice sen de volkan hocanın hastasısın okuduğum kadarıyla, görünce ben de daldım topige :)

Aynen canım vallahi normal hamile kalan arkadaşım var 8 haftalik o ne rahat biz böyle korkuyla
Sağlıcakla alalım da insllah kucağımiza keseyi kalp atışını duysak da biraz rahqtliycaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…