2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Desteğiniz için teşekkürler bende bgnden itirbaren jele başlıcam, diğer iğnelerim ve ilaçlara devam, vitamin takviyeside alıyorum ona da devam artık beklemedeyim. 2 gün yat sonra günlük hayatına geç dedi doktor, bemde öyle yapıcam,

Kizceler yapmayın böyle havuzu denizi dert edecek pozisyonda değiliz. Bu Bebisler için o kadar zor süreçlerden geçtik, o kadar sabrettik mükafatını aldık şükür. Bebeği gelsin de ömür boyu havuza denize girmeyeyim diyecek insan o kadar çokki. Elimizdeki nimetin değerini bilelim. Seneye yavrularla gireriz

Aynen, ben bayramda evde oturmaya, havuza denize girmemeye razıyım. Hayatımın en güzel bayramı olur hatta. Ciddiyim.

ben de başkent üniversitesinde tedavi oldum çok şükür pozitif. seninki gibi bir durumum yoktu. İnşallah senin de tedavin olumlu sonuçlanır.

Kuzucum ne denizi ne havuzu dert edecek degilim, bebegim icin bu kadar ugrasmasam bile umrumda olmazdi yine. Ama tatili ayarlayali aylar oldu, iptal sansimiz yok. havuza zaten hayatta girmem, deniz sakincaliysa onu da bileyim ona da girmeyim diye sordum. Kontrolde doktoruma da soracagim zaten, progestan fitil akar gider, o da endiselendirir beni..

Canim hayirli olsun oncelikle. Benim doktorum mutlaka hareket et evde de, en istemedigim sey kabizlik, sakin ikinma bir de uzanma ve agirlik kaldirma dedi. Ben hep ac karnina erik ve ananas yedim. Bir de asiri barbunya tukettim. Kabiz olmadim ama neredeyse ishal olacaktimguzelce dinlen, tv izle, keyif yap, pozitif dusun, bebisin gelecek hayirlisiyla onu dusun, ilaclarini zamaninda ic, gerisini Allah'a birak, bol bool dua et

Ben sizin gibi düşünmüyorum banane havuzda istiyorum denizde bebişimle yazın keyfini çıkarmak istiyorum o yüzden inşallah biran önce izin verirler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…