- 26 Şubat 2013
- 1.119
- 992
- 323
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #8.641
Beni de aslında geç çağırdılar 25. Gun keseye cagimislardi ama ben burda bi doktora gidince o da beni korkutunca aradım hemen çağırdılarevet canım ben de jinemeddeyim.demekki ikimizde o yüzden 6 tane kullanıyoruz bu ilacıseni kalp atşı için mi çağırdilar. ne güzel ben daha kese bile göremedim.haftaya perşembe çağırdılar28. günüm oluyor.sanırım değerim geç yükseldiği için böyle oldu.
Beni de aslında geç çağırdılar 25. Gun keseye cagimislardi ama ben burda bi doktora gidince o da beni korkutunca aradım hemen çağırdılar
Sonra gelecek hafta için salı günü çağırdılar ama eşimin gelmesi zordu p gün diğer cumartesi de geç olur diye bu cumartesiye aldılar
Yani durumlar farklı gelişti biraz
O gün hem keseyi hem kalp atışını ikisini birden göstersin bebisin yada bebislerin insalalh bi süpriz yapsın
kızlar günaydın.. kanda pozitif gören arkadaşlar estrofem kullanıyor musunuz? ve günlük kaç tane kullanıyorsunuz? dünden beri fena aklıma takıldı bu ilaç
Canim kepek ekmeği yerine tam tahlili yada tam buğday ekmeği Yemeni öneririm
Recellerde ev yapımı değilse tüketme bence
6 hafta 1 günlük olunca otomatik olarak 7.hafta içinde oluyosun ama seninli biraz ilerde sanki. Benim son adet tarihim 25 temmuzdu transfer tarihim 12 ağustostu bana hemşire son adet tarihini 27 olarak alıcaz dedi. Yok 25 dedm. Ama biz 27 alıcaz dedi. Bnmde 5.gün embriyosu. Şuan doktorun söylediğine göre 6+3 teyim
Kızlar aranızda da benim eşim gibi (çok pardon )kereste olan varmı çevremdeki herkes dikkat et ağır kaldırma kendini üzme diyor ama benim odun eşim den bunların hiçbirini duymadım sanki bebeğimiz normal yolla olmuş be adam biraz bana ilgi alaka göster ben başkaların dan değil senden bekliyorum beni üzme ne olur ...böyle olunca da bebeğim hissediyordur dimi ...
Kızlar aranızda da benim eşim gibi (çok pardon )kereste olan varmı çevremdeki herkes dikkat et ağır kaldırma kendini üzme diyor ama benim odun eşim den bunların hiçbirini duymadım sanki bebeğimiz normal yolla olmuş be adam biraz bana ilgi alaka göster ben başkaların dan değil senden bekliyorum beni üzme ne olur ...böyle olunca da bebeğim hissediyordur dimi ...
ben de cataldan tiksiniyorum artık. Sırf bu yüzden hala kese görmeye bile gitmedim.geç olsun karından baksın.Artık çatal i görmek istemiyorum. .muayeneler artık karından olsun da rahatlayalim. .sabah 9 da bende kese göreceğim inşallah
canım paketlenmiş herseyden uzak durmak lazım. Ben günlük süt alıp kaynatıp içiyorum. Sütten çok ev yapımı yoğurt tüketin probiyotik icerdigi için sütten daha faydalı. Ben yogurdun içine ceviz atıp yiyorum.Kızlar günaydın bişey sorucam süt içebiliyo musınuz? İçiyosanız pastorize süt mü yoksa günlük süt mü içiyosunuz?
son adet tarihimiz transfer tarihimiz bile aynı. . Benimki 3. Gün embriyosuOnu bende çözemedim benimkide 5.gün blastokis embriyo son adet tarihim 3 ağustos transfer tarihim 17 ağustos şaştım kaldım
günde 3 tane cnmkızlar günaydın.. kanda pozitif gören arkadaşlar estrofem kullanıyor musunuz? ve günlük kaç tane kullanıyorsunuz? dünden beri fena aklıma takıldı bu ilaç
canım iyi birseylerin habercisi olabilir. Ben hayatımda dış eti ağrısı çekmemistim hiç yara çıkmamışti. Ama transferden bir süre sonra dış etimde yara ciktigünaydın arkadaşlar bugün transferimin 8. günü birkaç gündür acayip diş eti ağrısı çekiyorum ilaçta kullanamıyorum malum acaba kan sulandırıcı iğnelerden mi oldu aranızda böyle olan var mı
valla ben düne kadar içiyrdum ama herşeyden tiksindim sabahtır beri mide bulantısı çekiyorum bulaşık makinasının kapanğını açtım bulaşıkları yerleştircektim hemen öğüre öğüre lavaboya kendimi zor attım anlaşılan zor geçicek ama katlancazKızlar günaydın bişey sorucam süt içebiliyo musınuz? İçiyosanız pastorize süt mü yoksa günlük süt mü içiyosunuz?
ayyy canım çok sevindim gözün aydın Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin...kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar
beni merak eden yok bakıyorum
Hamileyiiimmmmmm180 çıktı değerim. Allahım hala inanamıyorum. Şükürler olsun.
Darısı bekleyen arkadaşlara. Sağlıkla devam eder inşallah.
Canım bugün kese görmeye gittim Dr estrofemi kesti diğerlerine devam dedi..kızlar günaydın.. kanda pozitif gören arkadaşlar estrofem kullanıyor musunuz? ve günlük kaç tane kullanıyorsunuz? dünden beri fena aklıma takıldı bu ilaç
Çok şükür ki bugün karindan bakıldı pirinç kadar yavrum :)Ki
İnsaAllah canım karından muayeneleri geçelim artık
Arkadaşım açılmadan dolayi doğuma kadar alttan muayene oldu aralıklarla
hadi gözün aydın canım çok sevindim darısı test bekleyenlerekızlaaaaaaaaaaaaaaaaar
sağol canım aminnn. 10. gündü.ayyy canım çok sevindim gözün aydın Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin...maşallah kaçıncı gündü.
Sağol canım amin. nasıl rahatladım anlatamam. üzerimden yük kalktı sanki. sağlık sıhhatle hepimizinki devam etsin inşallahCanım bugün kese görmeye gittim Dr estrofemi kesti diğerlerine devam dedi..
Çok şükür ki bugün karindan bakıldı pirinç kadar yavrum :)
hadi gözün aydın canım çok sevindim darısı test bekleyenlere
çok güzel maşallah o zaman aramıza hoşgeldin :)sağol canım aminnn. 10. gündü.
Amin inşallah canım yaa..Bugün kesesi görünce olmayanlara çökmüş ettim. .Rabbim bu duyguyu annelik hasreti çeken herkese yaşatsınSağol canım amin. nasıl rahatladım anlatamam. üzerimden yük kalktı sanki. sağlık sıhhatle hepimizinki devam etsin inşallah
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallahkızlaaaaaaaaaaaaaaaaar
Hayırlı olsun canım hadi kalp atışını da duyalim ınsallah :)Amin inşallah canım yaa..Bugün kesesi görünce olmayanlara çökmüş ettim. .Rabbim bu duyguyu annelik hasreti çeken herkese yaşatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?