2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Beni de aslında geç çağırdılar 25. Gun keseye cagimislardi ama ben burda bi doktora gidince o da beni korkutunca aradım hemen çağırdılar
Sonra gelecek hafta için salı günü çağırdılar ama eşimin gelmesi zordu p gün diğer cumartesi de geç olur diye bu cumartesiye aldılar
Yani durumlar farklı gelişti biraz

O gün hem keseyi hem kalp atışını ikisini birden göstersin bebisin yada bebislerin insalalh bi süpriz yapsın

anladım canım senin durumun karışmış biraz. aayyyy inşallah ikisini de görüp duyarım bende öyle umut ediyorum

Pufff çok karışık kafam basmıyor :)

Canım erkekler babalık duygularını geç farkederlermiş birde sorumluluğum arttı diye psikolojisi bozulan varmış eşini karşına alıp konuşmalısın onunlada ilgilenmelisin benim eşim çok hareketli deli dolu biri bir ilgilenmiyim yüzü düşüyor hemen bebeğimiz geldi papucum dama atıldı diyor ben konuştum seni seviyorum sadece yorgunum dedim onu arada öp bebeğinizle konuşun sen napıyorsan eşinide yanına al bebeğinizi birlikte okşayıp sevin eşin olayın daha çabuk farkına varır ben bu çocuğun babasıyım değip ikinizi de koruma altına alacaktır:)

ben varım. Benimki de iş yemek bekliyo evde olduğu halde bi işin ucundan tutmaz üstüne üstlük karnımın üstüne uyuduğumda da bebeğe zarar vercen deyip uyandırır

günaydın arkadaşlar bugün transferimin 8. günü birkaç gündür acayip diş eti ağrısı çekiyorum ilaçta kullanamıyorum malum acaba kan sulandırıcı iğnelerden mi oldu aranızda böyle olan var mı

Artık çatal i görmek istemiyorum. .muayeneler artık karından olsun da rahatlayalim. .sabah 9 da bende kese göreceğim inşallah
ben de cataldan tiksiniyorum artık. Sırf bu yüzden hala kese görmeye bile gitmedim.geç olsun karından baksın.

Kızlar günaydın bişey sorucam süt içebiliyo musınuz? İçiyosanız pastorize süt mü yoksa günlük süt mü içiyosunuz?
canım paketlenmiş herseyden uzak durmak lazım. Ben günlük süt alıp kaynatıp içiyorum. Sütten çok ev yapımı yoğurt tüketin probiyotik icerdigi için sütten daha faydalı. Ben yogurdun içine ceviz atıp yiyorum.

Onu bende çözemedim benimkide 5.gün blastokis embriyo son adet tarihim 3 ağustos transfer tarihim 17 ağustos şaştım kaldım
son adet tarihimiz transfer tarihimiz bile aynı. . Benimki 3. Gün embriyosu

kızlar günaydın.. kanda pozitif gören arkadaşlar estrofem kullanıyor musunuz? ve günlük kaç tane kullanıyorsunuz? dünden beri fena aklıma takıldı bu ilaç
günde 3 tane cnm

canım iyi birseylerin habercisi olabilir. Ben hayatımda dış eti ağrısı çekmemistim hiç yara çıkmamışti. Ama transferden bir süre sonra dış etimde yara cikti

Kızlar günaydın bişey sorucam süt içebiliyo musınuz? İçiyosanız pastorize süt mü yoksa günlük süt mü içiyosunuz?
valla ben düne kadar içiyrdum ama herşeyden tiksindim sabahtır beri mide bulantısı çekiyorum bulaşık makinasının kapanğını açtım bulaşıkları yerleştircektim hemen öğüre öğüre lavaboya kendimi zor attım anlaşılan zor geçicek ama katlancaz

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar
beni merak eden yok bakıyorum
Hamileyiiimmmmmm 180 çıktı değerim. Allahım hala inanamıyorum. Şükürler olsun.
Darısı bekleyen arkadaşlara. Sağlıkla devam eder inşallah.
ayyy canım çok sevindim gözün aydın Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin...maşallah kaçıncı gündü.

kızlar günaydın.. kanda pozitif gören arkadaşlar estrofem kullanıyor musunuz? ve günlük kaç tane kullanıyorsunuz? dünden beri fena aklıma takıldı bu ilaç
Canım bugün kese görmeye gittim Dr estrofemi kesti diğerlerine devam dedi..

Ki

İnsaAllah canım karından muayeneleri geçelim artık
Arkadaşım açılmadan dolayi doğuma kadar alttan muayene oldu aralıklarla
Çok şükür ki bugün karindan bakıldı pirinç kadar yavrum :)
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar
beni merak eden yok bakıyorum
Hamileyiiimmmmmm 180 çıktı değerim. Allahım hala inanamıyorum. Şükürler olsun.
Darısı bekleyen arkadaşlara. Sağlıkla devam eder inşallah.
hadi gözün aydın canım çok sevindim darısı test bekleyenlere

Sağol canım amin. nasıl rahatladım anlatamam. üzerimden yük kalktı sanki. sağlık sıhhatle hepimizinki devam etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…