- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #8.621
Hesaplayinca arasinda iki gun fark oluyor bende mesela adet tarihine gore dogum 8 mayis transfere gore 6 mayis gorunuyorOnu bende çözemedim benimkide 5.gün blastokis embriyo son adet tarihim 3 ağustos transfer tarihim 17 ağustos şaştım kaldım
İnsaAllah canım karından muayeneleri geçelim artıkArtık çatal i görmek istemiyorum. .muayeneler artık karından olsun da rahatlayalim. .sabah 9 da bende kese göreceğim inşallah
Kızlar günaydın bişey sorucam süt içebiliyo musınuz? İçiyosanız pastorize süt mü yoksa günlük süt mü içiyosunuz?
6 hafta 1 günlük olunca otomatik olarak 7.hafta içinde oluyosun ama seninli biraz ilerde sanki. Benim son adet tarihim 25 temmuzdu transfer tarihim 12 ağustostu bana hemşire son adet tarihini 27 olarak alıcaz dedi. Yok 25 dedm. Ama biz 27 alıcaz dedi. Bnmde 5.gün embriyosu. Şuan doktorun söylediğine göre 6+3 teyimYa bu hamilelik takviminde bi yanlışlık var 7.haftayı gösteriyor bende cuma günü doktor en iyi bilgiyi verir inşallah
Bazılarımızın doktorları kullandırıyo ben günde 3 kullanıyorum sabah 2 akşam 2 kullanan da var günde 1 kullanan da hiç kullanmayan da. Sanırım herkesin durumuna göre belirliyolar.kızlar günaydın.. kanda pozitif gören arkadaşlar estrofem kullanıyor musunuz? ve günlük kaç tane kullanıyorsunuz? dünden beri fena aklıma takıldı bu ilaç
Canim kepek ekmeği yerine tam tahlili yada tam buğday ekmeği Yemeni öneririmVicdanım rahat olsun diye yumurta haşlıycam beyaz peynir,kaşar peynir,ceviz,süt,zeytin kepek ekmek ve çilek reçeli yiyeceğim bugün...
Pastorize sütler de çok fazla katkı maddesi var canımKızlar günaydın bişey sorucam süt içebiliyo musınuz? İçiyosanız pastorize süt mü yoksa günlük süt mü içiyosunuz?
Günde 6 tane içiyorum ben canım halakızlar günaydın.. kanda pozitif gören arkadaşlar estrofem kullanıyor musunuz? ve günlük kaç tane kullanıyorsunuz? dünden beri fena aklıma takıldı bu ilaç
Günde 6 tane içiyorum ben canım hala
Benim de kafama takıldı araştırdım bi sıkıntı yok genelde 10. Haftaya kadar yada kalp atışına kadar kullanılıyormuş
Biraktiran daha nadir
Aynen bana da tum ilaclar devambende günlük 6 tane kullanıyorum. dün çok aklıma takıldı hatta düşünmekten gece uykum kaçtı. bende biraz araştırdım ondan dolayı aklım çooookk karıştı.bana da kalp atışını duyana kadar ilaölar aynen devam dediler
Aynen bana da tum ilaclar devam
hatta erken çağırdı kalp atışına beni ilaçları bırakmamız lazım diye( 25. Günde ) ınsallaj duyarsak bjraktircakmis bırazini
Vardır bir bildikleri
Evet canim sende demi ben de mi yanlış hatırladım kicanım sen bursa da jinemed de mi tedavi görüyordun? yanlış mı hatırladım acaba
Evet canim sende demi ben de mi yanlış hatırladım ki
Canim benim o olayın farkında değil henüzKızlar aranızda da benim eşim gibi (çok pardon )kereste olan varmı çevremdeki herkes dikkat et ağır kaldırma kendini üzme diyor ama benim odun eşim den bunların hiçbirini duymadım sanki bebeğimiz normal yolla olmuş be adam biraz bana ilgi alaka göster ben başkaların dan değil senden bekliyorum beni üzme ne olur ...böyle olunca da bebeğim hissediyordur dimi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?