- 13 Ağustos 2015
- 22
- 46
- 88
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #8.681
MEVANURRRR hayırlı olsun canım darısı bize inş..kalp atışı için ne zamana çağırdılar? Nevin hanımda mı devam ediceksin?? ve muayene ücreti aldı tabiki..160 mı?..ay çok sordum galiba :)Amin inşallah canım yaa..Bugün kesesi görünce olmayanlara çökmüş ettim. .Rabbim bu duyguyu annelik hasreti çeken herkese yaşatsın
Evet canim ins yoktur dun keseyi de gordum hani :) Bence mide bulantisi bizde daha gec baslayacak yazariz buraya artik..ya bi de ayip olmazsa sana ve diger bayanlara sorayim esinizle yasak dimi biz yasakladik kalp atisini da duyana kadar korktuk çünkü :)
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar
beni merak eden yok bakıyorum
Hamileyiiimmmmmm180 çıktı değerim. Allahım hala inanamıyorum. Şükürler olsun.
Darısı bekleyen arkadaşlara. Sağlıkla devam eder inşallah.
Evet canim ins yoktur dun keseyi de gordum hani :) Bence mide bulantisi bizde daha gec baslayacak yazariz buraya artik..ya bi de ayip olmazsa sana ve diger bayanlara sorayim esinizle yasak dimi biz yasakladik kalp atisini da duyana kadar korktuk çünkü :)
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar
Maşallahkızlaaaaaaaaaaaaaaaaar
Kızlarrrrr bugün dayanamadım test yaptırdım sonuç 161 pozitif çıktı inanamıyorum hala:) heyecandan bayılacağım sandım :) çok uğurlu bir topic oldu burası hayırlısıyla hepimiz bebişlerimize kucağımıza alırız inşallah
Miniğim için yoğurt vakti :)
tebrikler canım gözün aydın kaçıncı günün bugün bir de belirtin oldumu hiçKızlarrrrr bugün dayanamadım test yaptırdım sonuç 161 pozitif çıktı inanamıyorum hala:) heyecandan bayılacağım sandım :) çok uğurlu bir topic oldu burası hayırlısıyla hepimiz bebişlerimize kucağımıza alırız inşallah
Kızlarrrrr bugün dayanamadım test yaptırdım sonuç 161 pozitif çıktı inanamıyorum hala:) heyecandan bayılacağım sandım :) çok uğurlu bir topic oldu burası hayırlısıyla hepimiz bebişlerimize kucağımıza alırız inşallah
Merhaba canım, maşallah iyi bakıyorsun bebişineBen de yumurtalarıma iyi bakmaya çalışıyorum :) cumartesine kadar büyütmeye devam edicem, cmt kontrolüm var sanırım o gün çatlatma iğnemi yaparım ve bir aksilik çıkmazsa pazartesi opu olacak. Sen 3 ağustosta başlamışsın tedaviye ben 3 eylülde dilerim sonu seninki gibi olur bebeklerimizin arasında 1 ay olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?