- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #8.601
Ben yakın olsaydım getiririm sana
Bu ara hiç olmadığım kadar mutfakta yim bende :)
Zuzumm benden mi bahsediyo yoksa yaa?Benim kankam nerelerde yaaaapek sesi soluğu çıkmaz oldu
Canim hissettin demek yakınimda yemek yapabilen ler olduğu halde ben yapıyorum beraber takılıyoruzAyyyy canııım düşünmen yeter ne lezzetli olur yemeklerin
Evet tatlım her gün hemde
İnşallah canim :) pozitif düşün pozitif olsun dikkat et kendineMerhaba uzun zamandır sizleri takip ediyorum bir türlü yazamadımAllah herkesin gönlüne göre versin.. testleri pozitif olan arkadaşları tebrik ederim darısı başıma Transferim dün yapıldı 1 tane 5.gün embriyosu inşallah güzel haberlerle devam eder serüvenimiz
Zuzumm benden mi bahsediyo yoksa yaa?geldim hemeeen. Bu ara is cok yogun giremedim dogru durust zuzucum yaa..
Merhaba uzun zamandır sizleri takip ediyorum bir türlü yazamadımAllah herkesin gönlüne göre versin.. testleri pozitif olan arkadaşları tebrik ederim darısı başıma Transferim dün yapıldı 1 tane 5.gün embriyosu inşallah güzel haberlerle devam eder serüvenimiz
Merhaba hoşgeldin hayırlı olsun inşallah güzel haberini alırızMerhaba uzun zamandır sizleri takip ediyorum bir türlü yazamadımAllah herkesin gönlüne göre versin.. testleri pozitif olan arkadaşları tebrik ederim darısı başıma Transferim dün yapıldı 1 tane 5.gün embriyosu inşallah güzel haberlerle devam eder serüvenimiz
Cani benim ilk denememdi dondurulmus degildi yani 5. Gun embriyosuydu transferim 19 ağustostu 12. Gun 578 çıktı ama bariz tek keseydi hayirlsi olsun saglikli olsun da ins allah seninkini de hayirli ugurlu etsin...canım benim transferin 10. günü kan değerim 594 çıkmıştı fakat benimde tek kese gördün doktor ikizlerde genelde ikincisi biraz geriden geliyormuş kalp atışına geldiğinde ikincisi görünebilir dedi..benimde transfer 21 ağustosta oldu..senin dorurulmuşmuydu?
Cnm ben de anlamadim tup bebek doktoruma gittim o da biraz soguk doktor direkt kendimi catalda buldum ama sanirim kese net gorunsun diye...Canim ben de cumartesi gidecem neden alttan muayene ettiler ki korktum simdi karindan gorunmedi mi aramizda tam uc gun var ay bana da mi alttan muayene olacak yani
Artık çatal i görmek istemiyorum. .muayeneler artık karından olsun da rahatlayalim. .sabah 9 da bende kese göreceğim inşallahCnm ben de anlamadim tup bebek doktoruma gittim o da biraz soguk doktor direkt kendimi catalda buldum ama sanirim kese net gorunsun diye...
Kızlar günaydın bişey sorucam süt içebiliyo musınuz? İçiyosanız pastorize süt mü yoksa günlük süt mü içiyosunuz?
Kızlar günaydın ya dun doktoruma soramadim çıkınca hemsireye sordum kac haftalik diye son adet gununuw gore hesapiliyosun dedi ama tup bebekte farkli oluyor dedim hayir dedi...simdi benim adet tarihim 2 agustos 5. Gun blast embriyo transfer gunum 19 agustos neye hesaplicam anlamadim tam bilgi vermedileri zaman sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?