2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

İnşallah canim :) pozitif düşün pozitif olsun dikkat et kendine

Merhaba, hoşgeldin aramıza.Hayırlı olsun transferin inşallah güzel sonuç alırsın.

Merhaba hoşgeldin hayırlı olsun inşallah güzel haberini alırız

Cani benim ilk denememdi dondurulmus degildi yani 5. Gun embriyosuydu transferim 19 ağustostu 12. Gun 578 çıktı ama bariz tek keseydi hayirlsi olsun saglikli olsun da ins allah seninkini de hayirli ugurlu etsin...

Canim ben de cumartesi gidecem neden alttan muayene ettiler ki korktum simdi karindan gorunmedi mi aramizda tam uc gun var ay bana da mi alttan muayene olacak yani
Cnm ben de anlamadim tup bebek doktoruma gittim o da biraz soguk doktor direkt kendimi catalda buldum ama sanirim kese net gorunsun diye...

Kızlar günaydın bişey sorucam süt içebiliyo musınuz? İçiyosanız pastorize süt mü yoksa günlük süt mü içiyosunuz?

Günaydın bayanlar....
Canım ben süt içiyorum sabah akşam günlük süt içiyorum sek sütün cam şişede olanını çok yumuşak içimi kokmuyorda bazı sütler kokuyor bunda koku da yok

Son düzenleme:
Kızlar günaydın ya dun doktoruma soramadim çıkınca hemsireye sordum kac haftalik diye son adet gununuw gore hesapiliyosun dedi ama tup bebekte farkli oluyor dedim hayir dedi...simdi benim adet tarihim 2 agustos 5. Gun blast embriyo transfer gunum 19 agustos neye hesaplicam anlamadim tam bilgi vermedileri zaman sinir oluyorum

Onu bende çözemedim benimkide 5.gün blastokis embriyo son adet tarihim 3 ağustos transfer tarihim 17 ağustos şaştım kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…