- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #8.701
Kızlar benim en büyük belirtim acıkmak oldu. 8. günün akşamı ve 9. gün 2 saatte bir acıkmaya başladım. Hala da öyleyim. Normalde çok iştahlı biri değilimdir. 2 lahmacunla doyarım mesela. tam dört lahmacun yedim ve aradan bir saat geçti yine acıktım hiçbir şey yememiş gibi. Hatta gece acıktım uyandım. Dedim ben yüksek ihtimal hamileyim. Ayrıca göğüsler çok fena. Kolumu kıpırdatsam ağrıyor. Böyle işte benim belirtiler...
Allaha Şükür bende de mide bulantisi yok olmasinda zor kokularà karşı hassasiyet varAlice in Wonderland G Germinal
sağol alicecim. ben de çok iştahlı değilim, eşim çok iştahlıdır benim de ama iştahım açılıverdiOhh yarasın lahmacun falanadanadayım cnm kebap bile istemiyor sebze istiyorum eşim etçi ben sebzeci bizimki kime çekicek kim bilir iştahsızım ben
bir belirti günlüğü tutuyordum onu paylaşıyorum:)tebrikler canım gözün aydın kaçıncı günün bugün bir de belirtin oldumu hiç
Bende sizi merak ediyordum gozukmuyorsunuz fazla 3 rakamının uğuruna inanırım :) inşallah güzel sonuçlar alırsınız açıkçası Volkan hocam bu işin uzmanı benimde yarın yani cuma günü 16:55 de kese kontrolüm var senin için dua edicem inşallah yumurtaların beklenen büyüklüğe gelip bir sürü olurda toplanır ve 5.güne kadar gider.bebişime iyi bakıyorum ama pek iştahım yok aslında:)
sağol alicecim. ben de çok iştahlı değilim, eşim çok iştahlıdır benim de ama iştahım açılıverdiböyle giderse kilolar yolda
1.gün normalMinik
bir belirti günlüğü tutuyordum onu paylaşıyorum:)
@matilda çalışıyormusun ?
Ay canımmm teşekkür ederim duaların için. İnşallah sen de sağlıkla keseyi görürsün sonra pıt pıtları duyarsın....Kucağına alana kadar bu bekleyişler hiç bitmeyecek :) Arada gelip bakıyorum takip ediyorum sizleri ama yazacak pek bir gelişmem yok henüz :) İştahının olmaması çok da kötü değil bence, gerekli besinleri al yeter, diğeri fazla kilo olarak yapışıyor bize
Çalışıyorum canım, sen evdesin sanırım
Hayırlı olsun allah kucagina almayi nasip etsin :)Kızlarrrrr bugün dayanamadım test yaptırdım sonuç 161 pozitif çıktı inanamıyorum hala:) heyecandan bayılacağım sandım :) çok uğurlu bir topic oldu burası hayırlısıyla hepimiz bebişlerimize kucağımıza alırız inşallah
Gözün aydın. Tebriklerrkızlaaaaaaaaaaaaaaaaar
beni merak eden yok bakıyorum
Hamileyiiimmmmmm180 çıktı değerim. Allahım hala inanamıyorum. Şükürler olsun.
Darısı bekleyen arkadaşlara. Sağlıkla devam eder inşallah.
TebriklerrrrHayırlı olsun allah kucagina almayi nasip etsin :)
Bizim hiç birimizin gelişmeleri yoktu ben tüp bebeğe başladı araştırırken burayı buldum her konuda bir birimize destek oluyoruz ama negatif ama pozitif sonuç alsakta negatif sonuç alan sayısı az uğurlu bir topik burası arada yaz uğuru sanada bulaşsın :) kaç yumurta toplandığını bizlere de bildir...kilo konusunda çok kilo almak istemiyorum 59 kiloydum şuan 60 kiloyum1.73 boyum bu arada adanada nerede oturuyorsun :)
Offfff iğne olmak istemiyorumiğne saatim geliyor
hımmm kilo boy yerinde maşallahYazarım dedim ya henüz bir gelişme yok git gel folikül boyutu ölçtürüyorum işte :9 pazartesinden sonra toplanan yumurta, döllenen yumurta, devam eden embriyo, yok 3. gün yok 5. gün heyecan başlayacak yani :) Ben mersinde oturuyorum canım
MEVANURRRR hayırlı olsun canım darısı bize inş..kalp atışı için ne zamana çağırdılar? Nevin hanımda mı devam ediceksin?? ve muayene ücreti aldı tabiki..160 mı?..ay çok sordum galiba :)[/QUOTE
Sağol canım teşekkür ederim. .kalp atışı içi Arefe gününe randevu aldık bayram sonuna kalmayalim diye..160 tl ödedik. .kalp atışında ücret ödenmeyecek ama istediği kan testleri var onlar yapılacak. .yarım gün orda olacağı için testleri yazdı sağlık ocağında yaptiricam. .giderken götürürum. .muhasebeyle doğum ücretini ve ödeme şeklini konuşup devam edip etmeyeceğime o şekilde karar veririm
Canim bugün utana sıkıla sordum Dr ilişki olabilir dedi. .ben yapabilir miyim birsey olur diye yapamam galiba :)Evet canim ins yoktur dun keseyi de gordum hani :) Beönce mide bulantisi bizde daha gec baslayacak yazariz buraya artik..ya bi de ayip olmazsa sana ve diger bayanlara sorayim esinizle yasak dimi biz yasakladik kalp atisini da duyana kadar korktuk çünkü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?