2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Ohh yarasın lahmacun falan adanadayım cnm kebap bile istemiyor sebze istiyorum eşim etçi ben sebzeci bizimki kime çekicek kim bilir iştahsızım ben

Ohh yarasın lahmacun falan adanadayım cnm kebap bile istemiyor sebze istiyorum eşim etçi ben sebzeci bizimki kime çekicek kim bilir iştahsızım ben
sağol alicecim. ben de çok iştahlı değilim, eşim çok iştahlıdır benim de ama iştahım açılıverdi böyle giderse kilolar yolda

Ay canımmm teşekkür ederim duaların için. İnşallah sen de sağlıkla keseyi görürsün sonra pıt pıtları duyarsın....Kucağına alana kadar bu bekleyişler hiç bitmeyecek :) Arada gelip bakıyorum takip ediyorum sizleri ama yazacak pek bir gelişmem yok henüz :) İştahının olmaması çok da kötü değil bence, gerekli besinleri al yeter, diğeri fazla kilo olarak yapışıyor bize

Minik

bir belirti günlüğü tutuyordum onu paylaşıyorum:)
1.gün normal
2.gün normal hafif bel ağrı , iştah açılması
3.gün kasıklarda ara ara batma
4.gün mide bulantısı baş dönmesi kasıklarda ara ara batma
5.6.7. Gün sabah uyanınca regl ağrısı sonra geçiyor ateş basması ara ara
8.gün uyanınca regl ağrısı -halsizlik - jelin çok açık pembe olarak geri gelmesi
9.gün ara ara regl ağrısı ve hafif bir kasıkta iğne batması gibi bir sızı yine jelden dolayı gelen akıntının bir kısmı açık pembe

Bizim hiç birimizin gelişmeleri yoktu ben tüp bebeğe başladı araştırırken burayı buldum her konuda bir birimize destek oluyoruz ama negatif ama pozitif sonuç alsakta negatif sonuç alan sayısı az uğurlu bir topik burası arada yaz uğuru sanada bulaşsın :) kaç yumurta toplandığını bizlere de bildir...kilo konusunda çok kilo almak istemiyorum 59 kiloydum şuan 60 kiloyum 1.73 boyum bu arada adanada nerede oturuyorsun :)

Hayırlı olsun allah kucagina almayi nasip etsin :)

hımmm kilo boy yerinde maşallah Yazarım dedim ya henüz bir gelişme yok git gel folikül boyutu ölçtürüyorum işte :9 pazartesinden sonra toplanan yumurta, döllenen yumurta, devam eden embriyo, yok 3. gün yok 5. gün heyecan başlayacak yani :) Ben mersinde oturuyorum canım

Ay doğru mersin deydin bizde hafta sonları mersindeyiz genelde :) bekliyoruz güzel haberlerini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…