- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #8.721
bende de henüz yokAllaha Şükür bende de mide bulantisi yok olmasinda zor kokularà karşı hassasiyet varAlice in Wonderland @Germinal
Transferden sonra denize giren var mı ? Dr havuz yasak dedi ama denizi sormadım( hafta sonunu Antalya'da geçiricem ve denize girmeyi çok istiyorum.
Sürekli değil ama 3,4 oldumu uykum geliyorAynen kokuya karşı hassasım ama mide bulantısı yok ....peki uyku sürekli uykunuz geliyormu?
Sürekli değil ama 3,4 oldumu uykum geliyor
22 eylül canım benim test günüm sonuç güzel olur inşallahhKızlar, kimler sonuç bekliyo benden başka. Benim 16.sında, 3.gün embriyosu acaba daha erken yapsammı diye düşünmüyo değilim
Tatlım ben havuza giremedim ama denize girdim havuzun temiz olması çok önemli Allah korusun mantar oluşmasın enfeksiyon kapıp.deniz kendini yenilediği için sorun olmaz birde suya girdin çıktın hemen yedek mayo veya bikinini giy
Offfff iğne olmak istemiyorumiğne saatim geliyor
Ay benim canim zuzuuuuummm, geldiiimmmTabiki senden bahsediyorum :)))) sensiz tadı tuzu yok ama buraların
HoşgeldinnnnnAy benim canim zuzuuuuummm, geldiiimmm
Canim kusman ya da ogurmen var mi? Bir Arkadasima olmustu, asiri kusmaktan goz damarlari hafifce catlamis meger o da kanli gosterirmis gozleri...Kızlar bide benim 3 gündür tek gözüm kanlandı. Bgn hemşireyi arayıp sordum hibordan olabilir mi diye? Olabilir ama ilacı bırakmıycaz dedi. Eğer bikaç gün daha geçmezse göz doktoruna gidersin dedi. Böyle bişey yaşayan oldu mu
Biz de artik keselerimizi gorsek kankam ya, meraktan olcemmmHoşgeldinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?