2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Tebrikler canım. Çok sevindim. inşallah bizlerde bekleyenler olarak güzel haberler verebilelim.
Yarın pregesteron testi yaptırıcam doktor istedi. Çarşamba 16.sı da sonucu öğrenicem. Allah'tan çalışıyorumda çok aklıma gelmiyor gün içerisinde

Kızlar, kimler sonuç bekliyo benden başka. Benim 16.sında, 3.gün embriyosu acaba daha erken yapsammı diye düşünmüyo değilim

Transferden sonra denize giren var mı ? Dr havuz yasak dedi ama denizi sormadım ( hafta sonunu Antalya'da geçiricem ve denize girmeyi çok istiyorum.

Tatlım ben havuza giremedim ama denize girdim havuzun temiz olması çok önemli Allah korusun mantar oluşmasın enfeksiyon kapıp.deniz kendini yenilediği için sorun olmaz birde suya girdin çıktın hemen yedek mayo veya bikinini giy

Oleyyyyyy çok sevindim içim rahat etti. Teşekkürederim öptüm seni kocaman

hamisleri tebrik ederimmmmmm.kizlar ilk sayfada guncelleme gerekenler varsa bana bilgilerini iletebilirmi?benim tedavim bu ay sonuclanmayacagi icin cok fazla takilamiyorum araniza

Canim kusman ya da ogurmen var mi? Bir Arkadasima olmustu, asiri kusmaktan goz damarlari hafifce catlamis meger o da kanli gosterirmis gozleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…