2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kızlar ben fiziksel olarak hissetsem de duygusal olarak hiç hissetmiyorum bu hamileliği ( acaba daha kese ve kalp atışı var henüz kesin değil diye mi
Aynen ben de zuzum, bir de hala ne oluyor ne bitiyor bilmedigimden yoksa dis gebelik mi falan diye kendi kendime bunalima giriyorum arada, cook endiseliyim, biraz aligim sanirim

tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar estrofem ilacını ne zaman kestiniz?
Canim benim ikinci kan testimdeki artis da olmasi gereken gibi olunca doktorum kes estrofemi dedi ki ben gunde 3 tane kullaniyodum. Sonra baktim genelde kalp atisiyla birlikte yavas yavas kesmis doktorlar. Ben de oyle olunca ikiye dusurdum, kese gorulunce de 1e dusurcem. Doktorum duysa cok kizar ama napiyim kanama falan olur diye korktummm

Bende ara ara bayginlik oluyor bas donmesi oluyor uzaninca genelde
herkezde olmayabilir bulanti vs ama terslikmi var diye panik oluyoruz dimi:)
Bende de yok kizlar bulanti ama ara ara regl sancilari, asiri gaz, mide yanmasi, asiri koku hassasiyeti ve uyku vaaar

Aynen ben de zuzum, bir de hala ne oluyor ne bitiyor bilmedigimden yoksa dis gebelik mi falan diye kendi kendime bunalima giriyorum arada, cook endiseliyim, biraz aligim sanirim

Ya bende çok tedirginim sürekli kuruyorum ya kese yoksa ya boş gebelikse off ya paranoya yaptım.Allahtan çalışıyorum da çok yalnız kalmıyorum. Belirtilerime gelince kasıklarımda ara ara batma oluyor ama gögüsler şişti acıyorlar da.Yürüdüğümde ve ayakta kaldığımda ki benim işimde ayakta olmam gerekiyor belim ağrıyor ve çok yoruluyorum enerjim çok düştü.Sen de ne var ne yok ?

Doktoruna söylicen mi ben ilacı kesmedim diye

Iste kankam tam.. Dis gebelik disinda ara ara da bos gebelik mi bu yoksa diye giriyorum tribeben oncelikle feci gazliyim, gece uykudan uyaniyorum gaz sancilariyla. Ayrica kokulardan tiksiniyorum ve her kokuyu duyuorum..ara ara da kasik agrilarim ve regl sancilarim oluyor, bir de midem yaniyoreger hic bi belirtim olmazsa noluyo ya diye yine bunalima giriyorummmgelecek cumartesiye kadar rahat yok bana

Yok kiz kestim tabi dicemama kocamda beni ispiyonlama potansiyeli var ondan korkuyorumm
merhaba; iki gündür bende de alerjiye benzer kırmızı sivilceler oldu, kolumda ve bacağımda..bugün doktoru aradım kes dedi ama, kanda östrojen seviyesine baksaydı daha iyi olurdu.. çünkü şuan akşama doğru sönüyorlar gibi geliyor bana.. devam etsem mi? akşam arayıp söndüler desem mi bilemedim =(bende tutunmasında sorun olur diye korkuyorum =( haftaya salı keseleri görmeye gideceğiz inşallah...

Canim bence sen de aniden kesmek yerine yavas yavas doz azaltsan? Ya bu doktorlari da anlamiyorum, hormon seviyesi bir anda dusurulur mu? Regl'den once de ostrojen dusuyor bi anda, kanama olursa diye bu da oyle kesilmeli bence. Sivilceye mi sebep olurmus ya, bende olmadi hic? Birseylere alerjin olabilir mi?

alerji de olabilir, kestiremiyorum ki =((

İnşallah görücez bebişleri )

Kaçıncı günün canım? Varmı belirtilerin? Benim daha çok erken 3. Günüm mecbur bekliycem.. Sonu güzel olsun inşşş rabbim nasip etsin inşallahh
Sabirsizligimi bilmeyen arkadaslar icin paylasayim tekrar ben predictor earlyle 5.gun baslamistim testlere

Eklentiler

• image.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…