- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #8.941
Zuzum iyi tatiller canım kızınla beraber dediklerimi unutma suya girerken dikkatli ve ağır hareket et yavaş bırak suya kendini :)
canım bende o şekilde gittim ama neyse ki karından baktı dr um..senin bebek biraz daha önde gittiğinden bence karından bakılır..benimki 5+3 karından göründüğüne göre senin de görünür..Galiba çataldan bakıcikler puff
Güle güleeeeeeeeee...çok heyecanlandım çabuk gel :)))Görüşürüz kızlar:)
Lise'ye gidiyor canım görsen kardeş sanıyorlar kimse inanmıyor :))) şimdi erken anne olmanın avantajlarını hissediyorum yeni yeni.Beraber alışveriş, sinema, sohbet hatta kıyafetlerimizi paylaşıyoruz.Çok değişik bir his :))
Tesekkürler )Annemle ben gibi desene annem anneannemi olcam diye tribe bağladı ablanne desin bana diyorAllah bağışlasın zuzum :)
canım bende o şekilde gittim ama neyse ki karından baktı dr um..senin bebek biraz daha önde gittiğinden bence karından bakılır..benimki 5+3 karından göründüğüne göre senin de görünür..
Galiba çataldan bakıcikler puff
Yaaa ne kadar guzel canim, simdi senin bebisin de minik Annesi olur, yerim onuuuu. Zuzum bu arada baktim, senin transfer benim opu gununde yani 17 agustosta olmus yani benden 5 gun ilerdesin caniiim, bu durumda beklenen dogum tarihin 4 mayis ve bugun itibariyle 6 hafta 2 gunluk hamilesinLise'ye gidiyor canım görsen kardeş sanıyorlar kimse inanmıyor :))) şimdi erken anne olmanın avantajlarını hissediyorum yeni yeni.Beraber alışveriş, sinema, sohbet hatta kıyafetlerimizi paylaşıyoruz.Çok değişik bir his :))
Lise'ye gidiyor canım görsen kardeş sanıyorlar kimse inanmıyor :))) şimdi erken anne olmanın avantajlarını hissediyorum yeni yeni.Beraber alışveriş, sinema, sohbet hatta kıyafetlerimizi paylaşıyoruz.Çok değişik bir his :))
Cnm su içip gel dediklerine göre karından bakacaklardır bence
Zuzum bi de sen de benim gibi gunes gorunce malak gibi yatanlardansan onu sakin yapma, yuzmekte sikinti yokmus ama eskisi gibi cilginca guneslenmek yasakKızımın henüz süreçten haberi yok :)) allahtan teyzesi yanımızda onunla coşsunlar ben ağır takılıcam :)))
Zuzum bi de sen de benim gibi gunes gorunce malak gibi yatanlardansan onu sakin yapma, yuzmekte sikinti yokmus ama eskisi gibi cilginca guneslenmek yasak
İnşallah :))Beni 25. Gun kalp atışına çağırdı doktor ben duyacaksam eğer bugün gidecek arkadaşlarında duyması lazımZuzu senin kesin duyman lazım 1 ay sonraya denk geliyor
Hadi inşallah hem keseyi görün hem atışı duyun ikisi bir arada inşallah
Ben merkezde devam etmeye karar verdim bu arada hem çift de görününce kimseye güvenemem kendi doktoruma çok güveniyorum
Bir sürü yer araştırdim çok guvenebileceğim kimseyi bulamadım
Yaaa ne kadar guzel canim, simdi senin bebisin de minik Annesi olur, yerim onuuuu. Zuzum bu arada baktim, senin transfer benim opu gununde yani 17 agustosta olmus yani benden 5 gun ilerdesin caniiim, bu durumda beklenen dogum tarihin 4 mayis ve bugun itibariyle 6 hafta 2 gunluk hamilesin
Yok yok güneşlenmem ) koruyucu sürücem tabi.Aaaa kesinlikle doğru diyor muhakkak yüzüne koruyucu sur hamilelik lekeleri için önlemini al :)
Transferden 14 gün geri git 18ağustos eğer 5.gün embriyosuysa 2 gün daha geri git 16 ağustos senin son adet tarihin kabul ediliyoneye 2 hafta 2 gün ekliyoruz canım anlamadım ben. benim transfer tarihim 1 eylül.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?