2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Annemle ben gibi desene annem anneannemi olcam diye tribe bağladı ablanne desin bana diyor Allah bağışlasın zuzum :)

Beni 25. Gun kalp atışına çağırdı doktor ben duyacaksam eğer bugün gidecek arkadaşlarında duyması lazım Zuzu senin kesin duyman lazım 1 ay sonraya denk geliyor
Hadi inşallah hem keseyi görün hem atışı duyun ikisi bir arada inşallah

Ben merkezde devam etmeye karar verdim bu arada hem çift de görününce kimseye güvenemem kendi doktoruma çok güveniyorum
Bir sürü yer araştırdim çok guvenebileceğim kimseyi bulamadım

canım bende o şekilde gittim ama neyse ki karından baktı dr um..senin bebek biraz daha önde gittiğinden bence karından bakılır..benimki 5+3 karından göründüğüne göre senin de görünür..

Ayyy inşallah tatlım ya aslında doğru söylüyorsun çünkü alttan baktığında kesinlikle idrarın olmaması gerekiyormuş hemşire wc biz varsa yspın lütfen diyordu ultrasonda karından bakıcağı zaman idrsra sıkışık istiyorlar tıpkı transferde olduğu gibi mantıklı tatlım dediğin:)

Yaaa ne kadar guzel canim, simdi senin bebisin de minik Annesi olur, yerim onuuuu. Zuzum bu arada baktim, senin transfer benim opu gununde yani 17 agustosta olmus yani benden 5 gun ilerdesin caniiim, bu durumda beklenen dogum tarihin 4 mayis ve bugun itibariyle 6 hafta 2 gunluk hamilesin

Maşallah cnm Allah bağışlasın

İnşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…