- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #8.921
Kızlar benim kese görme günüm transferden tam 1 ay sonraya denk geliyor bence hersey yolundaysa kalp atışınıda duymam gerek
Aynen oyle canim ya, bugun de regl olacakmis gibi sancim var bir de iyice panik oldum, siz de var mi kuzular ya?3 gün daha büyüy ceklerse bence o doğru olsun
Biz nasıl 9 ay bekliycez bu heyecanla
Aramizda bi relax olan yok
neye 2 hafta 2 gün ekliyoruz canım anlamadım ben. benim transfer tarihim 1 eylül.Yok canım kesin bilgi transfer tarihi yalnız 5. Gün embriyosu nda 2 hafta 2 gün ekliyormussun
O kadar çok yerden baktım ki hep aynı şeyi söylemişler hesaplamalar var hepsi de aynı sonucu veriyor
Aynen oyle canim ya, bugun de regl olacakmis gibi sancim var bir de iyice panik oldum, siz de var mi kuzular ya?3 gün daha büyüy ceklerse bence o doğru olsun
Biz nasıl 9 ay bekliycez bu heyecanla
Aramizda bi relax olan yok
İnternette 6 haftadan itibaren duyulur diye okudum.Bugün senden anlarız artık :)))İnşallah canım benim de 7 haftalık gözüküyor takvimde kalp atışını duyarmıyım acaba?
o bekleyiş dünyanın en zor bekleyişi... inşallah harika bir sonuç alırsın.günaydın kızlar bugün benim 9. günüm dayanamadım sabah kan verdim sonuç bekliyorum ve şuan sebepsiz ağlıyorum kendimi tutamıyorum şu mübarek cuma günün de sizden dualarınızı istiyorum....
Yok kuzucum dr kontrolum yarinnn, cok heyecanliyimmm..Peki 9mayıs senin doktorunun söylediği tarih mi?
Çünkü benim bildiğim senin transferin 22 ağustossa 14 gün geri gidiceksin 8 ağustos. 5. Gün embriyosu olduğu için 2 gün daha gidiceksin 6ağustos senin sat. Yani bizimkilerin hesabına göre :) ama bebişini 3 gün küçültmek istemem zaten gün sayıyoruz
Aynen oyle canim ya, bugun de regl olacakmis gibi sancim var bir de iyice panik oldum, siz de var mi kuzular ya?
İnternette 6 haftadan itibaren duyulur diye okudum.Bugün senden anlarız artık :)))
Beklicez artık heyecanla napalımYok kuzucum dr kontrolum yarinnn, cok heyecanliyimmm..
Benim bir haftadir yoktu dunden beri var, korktumm..ohh zuzumm tatilde ne guzelll..kizin kac yasinda bu arada canimm?Canım bende oluyo özellikle sabahları...bir korkuyla tuvalete giriyorum bakıyorum hersey normal ))) Bu arada Antalyaya indim kızım ve bebişimle beraber ))
Yarin ben de oyle yapcammBayanlar bebeğimle tanışmaya gideceğim güzel gözükeyim bebeğime gideyim duş falan alıyım oje süreyim sonra kahvaltı yapıyım :)
Yok kuzucum dr kontrolum yarinnn, cok heyecanliyimmm..
Yarin ben de oyle yapcammdualarim seninle ve bebisinle alicecim
canım birkaç gündür bende de sabahları karın ağrısı oluyor sonra geçiyor. Korkacak birsey yok rahmimiz büyüyor bence ağrı ondanAynen oyle canim ya, bugun de regl olacakmis gibi sancim var bir de iyice panik oldum, siz de var mi kuzular ya?
Tamamdir zuzum cikar cikmaz hepsini gonderiyorum sanaaTransfer tarihimiz aynı seninle biliyorsun :)) gidince tüm detayları bekliyorum.
Konuşmaların başı vardı canım transfer tarihinden 2 hafta öncesini baz alıyorsun sat tarihini değilneye 2 hafta 2 gün ekliyoruz canım anlamadım ben. benim transfer tarihim 1 eylül.
Transfer tarihimiz aynı seninle biliyorsun :)) gidince tüm detayları bekliyorum.
Benim bir haftadir yoktu dunden beri var, korktumm..ohh zuzumm tatilde ne guzelll..kizin kac yasinda bu arada canimm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?