2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Yok canım kesin bilgi transfer tarihi yalnız 5. Gün embriyosu nda 2 hafta 2 gün ekliyormussun
O kadar çok yerden baktım ki hep aynı şeyi söylemişler hesaplamalar var hepsi de aynı sonucu veriyor
neye 2 hafta 2 gün ekliyoruz canım anlamadım ben. benim transfer tarihim 1 eylül.

günaydın kızlar bugün benim 9. günüm dayanamadım sabah kan verdim sonuç bekliyorum ve şuan sebepsiz ağlıyorum kendimi tutamıyorum şu mübarek cuma günün de sizden dualarınızı istiyorum....
o bekleyiş dünyanın en zor bekleyişi... inşallah harika bir sonuç alırsın.

Yok kuzucum dr kontrolum yarinnn, cok heyecanliyimmm..

Canım bende oluyo özellikle sabahları...bir korkuyla tuvalete giriyorum bakıyorum hersey normal ))) Bu arada Antalyaya indim kızım ve bebişimle beraber ))
Benim bir haftadir yoktu dunden beri var, korktumm..ohh zuzumm tatilde ne guzelll..kizin kac yasinda bu arada canimm?

Benim bir haftadir yoktu dunden beri var, korktumm..ohh zuzumm tatilde ne guzelll..kizin kac yasinda bu arada canimm?

Lise'ye gidiyor canım görsen kardeş sanıyorlar kimse inanmıyor :))) şimdi erken anne olmanın avantajlarını hissediyorum yeni yeni.Beraber alışveriş, sinema, sohbet hatta kıyafetlerimizi paylaşıyoruz.Çok değişik bir his :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…