2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Oooo masallah hamisler keseler almis basini gidiyor sanirim. Hayirli olsun annisler.
Ben transferimin 34.gunu falan gitmistim ilk muayneme. Kese bebek kalp hepsi gorunmustu cok sukur. 6+6 idim sanirim o sirada. Bu zamanlarda giden gorur ins. Icinizi ferah tutun.cumanin mubarekligine inaniyorum. .bugunde guzel haberler gelcek ins.
Benimde ogleden sonra muayenem var.gecen sefer heyecandan aglamaktan kalp sesini kaydetmeyi unutmustuk. Leyla gibi bakiniyorduktaikiz oldugunu bir hafta kabullenememistik hatta.
Bu sefer kaydetmeyi dusunuyorum allahin izniyle. Dua edin kizlar. Bend eguzel haberlerle geleyim ins.

kızlarrr sonucum 8,16 çıkmış ne demek oluyor şimdi
9. Gün için fena değil değer canım
İki gün sonra değerin katlanmışsa hersey yolunda demektir
8. Gun 0.11 çıkıp 11. Gün pozitif cikanlar falan var o yüzden 9. Gun şaşırtıcı bir değer
Senin değerin 5 den yüksek şu An
Pozitif gorunuyor

bilgiler için teşekkürler bir de transfer gününü de sayıyormuyuz ben o günüde saydım sayılmıyorsa 8. günüm oluyor

Rica ederim tatlım beraber paylaştıkça çoğalıyoruz rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın sakın ağır kaldırma çalışıyorsan ani hareket yapma bir yere uzanma kimyasal her turlu temizlik malzemelerinden uzak dur...

beni de ayın 21'inde çağırdı kese için. bakalım iki mi tek mi çok merak ediyorum.
Benim tek kese göründü sağlıklı olsun tek çift önemli değil. .sen de görürsün insallah

kızlarrr sonucum 8,16 çıkmış ne demek oluyor şimdi
Canim annesine gec tutunduysa olabilir merak etme. .2 gün sonra testi tekrarlarsin inşallah artar

BUGÜN 7. GÜN SABAH İDRAR TESTİ YAPTIM AMA ÇIKMADIBİRAZ ERKEN Mİ YAPTIM ACABA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…