- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #8.961
beni de ayın 21'inde çağırdı kese için. bakalım iki mi tek mi çok merak ediyorum.canım bende o şekilde gittim ama neyse ki karından baktı dr um..senin bebek biraz daha önde gittiğinden bence karından bakılır..benimki 5+3 karından göründüğüne göre senin de görünür..
dediğin gibi yaptım takvimi canım, teşekkür ederim. sana da teşekkürlerTransferden 14 gün geri git 18ağustos eğer 5.gün embriyosuysa 2 gün daha geri git 16 ağustos senin son adet tarihin kabul ediliyo
9. Gün için fena değil değer canımkızlarrr sonucum 8,16 çıkmış ne demek oluyor şimdi
kızlarrr sonucum 8,16 çıkmış ne demek oluyor şimdi
Alicecim bu arada dun cin takvimi diyodun ya baktim kiz cikti, sen yaptin mi?benim ablamda da arkadaslarimda da tutmadi ama
Transfer günü sayılmaz.bilgiler için teşekkürlerbir de transfer gününü de sayıyormuyuz ben o günüde saydım sayılmıyorsa 8. günüm oluyor
bu arada hamileysem ilk size söylemiş oluyorum aileme eşime bile henüz söylemedim ne kadar değişik bir durum
Benim tek kese göründü sağlıklı olsun tek çift önemli değil. .sen de görürsün insallahbeni de ayın 21'inde çağırdı kese için. bakalım iki mi tek mi çok merak ediyorum.
Canim annesine gec tutunduysa olabilir merak etme. .2 gün sonra testi tekrarlarsin inşallah artarkızlarrr sonucum 8,16 çıkmış ne demek oluyor şimdi
erken olabilir. bhcg herkeste aynı sürede idrara geçmeyebilir.. 12. günü bekle istersen...BUGÜN 7. GÜN SABAH İDRAR TESTİ YAPTIM AMA ÇIKMADIBİRAZ ERKEN Mİ YAPTIM ACABA
bence erken. benim 10. günde bile kopkoyu değildi çizgi.BUGÜN 7. GÜN SABAH İDRAR TESTİ YAPTIM AMA ÇIKMADIBİRAZ ERKEN Mİ YAPTIM ACABA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?