2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Birde dun hastaneden mesaj geldi 16:55 Prof.Dr. Volkan Noyan rendevunuzu unutmayın diye kalbim yerinden çıktı resmen

Arkadaşlar doğumunuzu tüp bebek doktorunuzamı yaptırmayı düşünüyorsunuz beni tüp bebeğe yönlendiren doktorumda adana'da en iyi kadın doğum doktoru ikiside acıbadem'de zaten Volkan hocam ben doğuma girmiyorum derse Prof.Dr ve perinatoloji uzmanı S.Cansun Demir hocama devam edicem...

Peki 9mayıs senin doktorunun söylediği tarih mi?
Çünkü benim bildiğim senin transferin 22 ağustossa 14 gün geri gidiceksin 8 ağustos. 5. Gün embriyosu olduğu için 2 gün daha gidiceksin 6ağustos senin sat. Yani bizimkilerin hesabına göre :) ama bebişini 3 gün küçültmek istemem zaten gün sayıyoruz

Canim evde bir kaç bardak iç merkeze gidene kadar sıkısıyorsun zaten. .ordada birkaç bardak icersin olur..ben sıkışık gidince kese çok netti pirinç gibi :) dünden beri bakıp seviyorum mucizemi

Oy yerim o mercimeği :) olur canım evde içerim bir kaç bardak zaten merkez çok yakın evime 15 dk arabayla
Tatlım ilk ultrason resmini veriyorlar mı peki?

Hahah :) şuan resmen bizim durumumuz canlandı gözümde. Bizde aramızda yastıkla yatıyoruz yoksa benim üstüme çıkıcak diye korkuyorum:) canım hayırlı haberlerle gel dualarımız seninle tabiki iyi haberlerle geliceksin. Pozitif düşünceyi aklından çıkarma!

Yok canım kesin bilgi transfer tarihi yalnız 5. Gün embriyosu nda 2 hafta 2 gün ekliyormussun
O kadar çok yerden baktım ki hep aynı şeyi söylemişler hesaplamalar var hepsi de aynı sonucu veriyor
Canim ben de cok yerden baktim, hep benim dedigim gibi cikiyor onlarda da, yarin ogrenirim doktordan zaten..

Dedigin gibi olursa beklenen tarihlerin 3er gun kaymasi lazim..

Amerika ve ingiltere siteleri de yumurta toplama gununu hamileligin 2. Haftasi olarak varsayiyo..

http://www.fertilityfriends.co.uk/index.php?ac=ivf

İyi yapmışsın Canim 3 gün daha korkarak beklemektense
Güzel haberlerini bekliyoruz

3 gün daha büyüy ceklerse bence o doğru olsun
Biz nasıl 9 ay bekliycez bu heyecanla
Aramizda bi relax olan yok

ya ben odaları ayırmayı düşündüm eşim yavrumu benden ayıramazsın enerji veriyor bana uyurken diyor bundan 1 sene önce eşim rüyasında yılan görmüş yılan diye bana vuruyordu yatakta yani o derece

Bi ara düşündüm ama çok yogunlar yeterince ilgelenemeyebilirler diye vazgeçtim açıkcası.

Bi ara düşündüm ama çok yogunlar yeterince ilgelenemeyebilirler diye vazgeçtim açıkcası.

Kesinlikle benim doktorum transfer olduğum gün dinlenmek için odana çıkıyorsun ya hani benim dinlendiğim katta doğum katı bir sürü doğum yapan bayan vardı doktorum 1 saat sonra geldi benim odama çok yoğunlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…