- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #8.901
Peki 9mayıs senin doktorunun söylediği tarih mi?Kuzular ya bence transfer degil, opu (yumurta toplama) baz alinmali ve ondan 14 gun oncesi son adet tarihi olmali sankiii. Transfer yapildiginda hele bir de 5.gun transferiyse bebis baya bi yoldan gecmis oluyor zaten, o hesap yanlis oluyor bence. Benim son adetim 31 temmuzdu, 17 agustosta yumurta toplandi, transferim de 22sinde yapildi..tup bebek olayini anneler disinda kimse bilmedigi icin son adet tarihi sorulunca 3 Agustos diyorum, beklenen dogum tarihi olan 9 mayisla da uyumlu oluyor
Canim evde bir kaç bardak iç merkeze gidene kadar sıkısıyorsun zaten. .ordada birkaç bardak icersin olur..ben sıkışık gidince kese çok netti pirinç gibi :) dünden beri bakıp seviyorum mucizemi
Evet canım veriyorlar. .telefonla eklemeyi bilmiyorum yoksa eklerdimOy yerim o mercimeği :) olur canım evde içerim bir kaç bardak zaten merkez çok yakın evime 15 arabayla
Tatlımbilk ultrason resmini veriyorlar mı peki?
Hahah :) şuan resmen bizim durumumuz canlandı gözümde. Bizde aramızda yastıkla yatıyoruz yoksa benim üstüme çıkıcak diye korkuyorum:) canım hayırlı haberlerle gel dualarımız seninle tabiki iyi haberlerle geliceksin. Pozitif düşünceyi aklından çıkarma!Günaydın anne ve anne adayları...
16:55 de bebeğimin kesesini görmeye gidicez eşimle çok korkuyorum aklıma geldikçe bazı şeyler delleniyorum... dualarınızı bekliyorum bu zamana kadar hep pozitif düşündüm pozitifi gördüm ama bu başka bir şey bazı arkadaşların durumunu okuyunca acabalar sarıyor kafamı...birde benim eşim yatakta çok hareketli resmen karete yapıyor sırf bebeğimi korumak için karnıma yastık koyuyorum annelik şimdiden boyleyse doğduktan sonra nasıl kim bilir ?
Canim ben de cok yerden baktim, hep benim dedigim gibi cikiyor onlarda da, yarin ogrenirim doktordan zaten..Yok canım kesin bilgi transfer tarihi yalnız 5. Gün embriyosu nda 2 hafta 2 gün ekliyormussun
O kadar çok yerden baktım ki hep aynı şeyi söylemişler hesaplamalar var hepsi de aynı sonucu veriyor
İyi yapmışsın Canim 3 gün daha korkarak beklemektenseGünaydın kızlar. . Ben kese görmeye gitmemistim pazartesi hem kese hem kalp atışı için gidecektim ama sürekli aklıma boş gebelik dış gebelik geliyor ve korkuyorum. Bugün 3te muayene olacam. Umarım hersey yolundadır sanırım bu korku hepimizde var. Allah sevincimizi yarım birakmasin.
Evet canım veriyorlar. .telefonla eklemeyi bilmiyorum yoksa eklerdim
3 gün daha büyüy ceklerse bence o doğru olsunCanim ben de cok yerden baktim, hep benim dedigim gibi cikiyor onlarda da, yarin ogrenirim doktordan zaten..
Dedigin gibi olursa beklenen tarihlerin 3er gun kaymasi lazim..
Amerika ve ingiltere siteleri de yumurta toplama gununu hamileligin 2. Haftasi olarak varsayiyo..
http://www.fertilityfriends.co.uk/index.php?ac=ivf
Hahah :) şuan resmen bizim durumumuz canlandı gözümde. Bizde aramızda yastıkla yatıyoruz yoksa benim üstüme çıkıcak diye korkuyorum:) canım hayırlı haberlerle gel dualarımız seninle tabiki iyi haberlerle geliceksin. Pozitif düşünceyi aklından çıkarma!
Canim ben de cok yerden baktim, hep benim dedigim gibi cikiyor onlarda da, yarin ogrenirim doktordan zaten..
Dedigin gibi olursa beklenen tarihlerin 3er gun kaymasi lazim..
Amerika ve ingiltere siteleri de yumurta toplama gununu hamileligin 2. Haftasi olarak varsayiyo..
http://www.fertilityfriends.co.uk/index.php?ac=ivf
Birde dun hastaneden mesaj geldi 16:55 Prof.Dr. Volkan Noyan rendevunuzu unutmayın diye kalbim yerinden çıktı resmen
Arkadaşlar doğumunuzu tüp bebek doktorunuzamı yaptırmayı düşünüyorsunuz beni tüp bebeğe yönlendiren doktorumda adana'da en iyi kadın doğum doktoru ikiside acıbadem'de zaten Volkan hocam ben doğuma girmiyorum derse Prof.Dr ve perinatoloji uzmanı S.Cansun Demir hocama devam edicem...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/uniqueness.700712/
Aaaa bunu da ilk defa duydum. Demek ki daha rahat görüyorlar.
Arkadaşlar cuma günün yüzü suyu hürmetine Allah kimsenin beklentilerini boşa çıkarmasın...
Bi ara düşündüm ama çok yogunlar yeterince ilgelenemeyebilirler diye vazgeçtim açıkcası.
Gözyaşların sevinç gözyaşları olur inşallahgünaydın kızlar bugün benim 9. günüm dayanamadım sabah kan verdim sonuç bekliyorum ve şuan sebepsiz ağlıyorum kendimi tutamıyorum şu mübarek cuma günün de sizden dualarınızı istiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?