- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #9.001
Afiyet şifa olsun minnoşahayırlı haberlerini bekliyoruzSütlaç yedik teyzeleri enerji depoladık bombastik bir şekilde dr saatimizi bekliyoruz:)
bana da erkek çıktıHey yok mu çin takvimine başka bakan
benim son kan testimde değerim 1215 olunca bıraktırdı doktorum.transferin 18. günü bıraktım.tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar estrofem ilacını ne zaman kestiniz?
Canim merhaba. Umarim normale doner bir an once..benim de ilk gebeligimde degerlerim 44, 81, 126, 185 diye gitti sonra bir anda iki katina cikarak yukselmeye basladi ama sonunda bebegimi kaybettim ve yapilan genetik analizde bebekte kromozomal anomali oldugu belirlendi. O aralarda bu konuda o kadar cok arastirma yapmistim ve soyle bir sey okumustum, link bulursam yollarim, hamileliklerin %10unda hcg duzenli artmadigi halde bebek gayet saglikli olabiliyomus. Onun icin hic belli olmaz, sen hcg baktirmaya devam et ve bebegin saglikliysa seninle kalsin diye de dua et, ben de dua edecegim senin icin..12. gün 39
14.gün 55
16. gün 94
ay acaba bende mi yapsam yarın çok heyecanlı bir durum.9. Gün için fena değil değer canım
İki gün sonra değerin katlanmışsa hersey yolunda demektir
8. Gun 0.11 çıkıp 11. Gün pozitif cikanlar falan var o yüzden 9. Gun şaşırtıcı bir değer
Senin değerin 5 den yüksek şu An
Pozitif gorunuyor
allah razı olsun. moralim bozuldu baya baya.. hep hayırlısını istedim dualarımda. belirsizlik çok kötü ya.. negatiff olsa bugüne kadar alışmış olurdum ama imdi. hep elim yüreğimde. Allahtan ümit kesilmez. dua etmekten başka elimden gelen bişey yok.Canim merhaba. Umarim normale doner bir an once..benim de ilk gebeligimde degerlerim 44, 81, 126, 185 diye gitti sonra bir anda iki katina cikarak yukselmeye basladi ama sonunda bebegimi kaybettim ve yapilan genetik analizde bebekte kromozomal anomali oldugu belirlendi. O aralarda bu konuda o kadar cok arastirma yapmistim ve soyle bir sey okumustum, link bulursam yollarim, hamileliklerin %10unda hcg duzenli artmadigi halde bebek gayet saglikli olabiliyomus. Onun icin hic belli olmaz, sen hcg baktirmaya devam et ve bebegin saglikliysa seninle kalsin diye de dua et, ben de dua edecegim senin icin..
Canim bak su sayfada ve bunun forumlarinda ayni seyi yasamis yuzlerce insan var..annecikler merhaba. canım çok sıkkın. 16. gün 94 olmuş değer. yükseliyor ama çook yavaş..
bana da erkek çıktı
Canim benim seni inan o kadar iyi anliyorum ki..en kotusu belirsizlik, tam umudunu da kesemiyosun ne olacagini da bilemiyosun. Umarim bir an once ne olacaksa olur, benim 8 haftalik olana kadar netlesmemisti ama progestan kullanmama ragmen kanamam oluyodu, bir sikinti oldugunun farkindaydim. Gercekten yipratici bir surec, guclu olmaya calis, biz yanindayiz hep. Kanaman falan oluyo mu canim?allah razı olsun. moralim bozuldu baya baya.. hep hayırlısını istedim dualarımda. belirsizlik çok kötü ya.. negatiff olsa bugüne kadar alışmış olurdum ama imdi. hep elim yüreğimde. Allahtan ümit kesilmez. dua etmekten başka elimden gelen bişey yok.
Kiz senn doktorda degil misin minnosuuumm?Vay vay vay erkek anası he :) ara öğünleri atlarmıyız hiç ceviz kayısı bol su ananas üzüm armut yiyorum :)
hepinizden dua istiyorum lütfen..gözyaşlarıma hakim olmaya çalışıyorum. işyerindeyim ve ağlamaya utanıyorum.kimse bilmiyor tedavimi burda ve ağlamak istemiyorum. açıklama yapmak zorunda olmak istemiyorum. Allahım yardım et
Allah yardımcın olsun, çık bir 5 dk. temiz hava al alabiliyorsan, hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Dualarımız seninle. üzme kendini.hepinizden dua istiyorum lütfen..gözyaşlarıma hakim olmaya çalışıyorum. işyerindeyim ve ağlamaya utanıyorum.kimse bilmiyor tedavimi burda ve ağlamak istemiyorum. açıklama yapmak zorunda olmak istemiyorum. Allahım yardım et
Kiz senn doktorda degil misin minnosuuumm?
kanamam yok. progestanın etkisi mi acaba diye düşünmeden edemiyorum. gönderdiğin linke bakıyorum. ingilizce imiş ama % 80 anlıyorum. allahım yarıdm etsin. çok teşekkür ederim ilgine. bir dost eline o kadar muhtacım ki şu anda..Canim benim seni inan o kadar iyi anliyorum ki..en kotusu belirsizlik, tam umudunu da kesemiyosun ne olacagini da bilemiyosun. Umarim bir an once ne olacaksa olur, benim 8 haftalik olana kadar netlesmemisti ama progestan kullanmama ragmen kanamam oluyodu, bir sikinti oldugunun farkindaydim. Gercekten yipratici bir surec, guclu olmaya calis, biz yanindayiz hep. Kanaman falan oluyo mu canim?
bugün işlerime odaklanamadım. eşinle meslektaşız sanırım. ne duruşma ne işler aklım hep tlf. da dr. un aramasını bekliyorumAğlamak yok tatlım göreceksin bebeğin sağlıcakla sana doğru gelecek dualarımız seninle sende ağlayıp bebeğini uzmeki oda uzulmesin tutunsun
bugün işlerime odaklanamadım. eşinle meslektaşız sanırım. ne duruşma ne işler aklım hep tlf. da dr. un aramasını bekliyorum
kızlarrr sonucum 8,16 çıkmış ne demek oluyor şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?