2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

çok teşekkür ederim..

kızlar en son kan testimden sonra doktor 15 gün sonra git demişti ultrasona. haftaya cumartesi gideceğim o zaman 6+6 oluyorum. şimdi 5+5 im kese görmek için gitmeli miyim sizce ne yapsam?

Âminn hepimizin evlatlarını inş
Öptüm teyzesi

Canim benim Turkiye'deki forumlarda bu sikintiyi yasayanlAr yazmis ama sonunda ne oldu yazmamislar onun icin ozellikle Amerika'dan arastiriyorum hep, cok bilgililer..bir de vanishing twin sendromu var yani ilk ikisi tutunuyor sonra biri tutunamiyor ve degerlerin ikincisi gittigi icin az artiyor gorunuyor. Umarim seninki de oyledir. Hemen umutsuzluga kapilma canim, mumkunse de izin al git eve uyu, hic kiyamam sanaa..

Canim benim cok sevindiimm..insallah saglikla gelsin/gelsinler

benim de iki embriyo transfer edildi. bilemiyorum . ama dr. aramadıkça sinirlerim daha çok gerilmeye başladı. aynı kentte olmamak ne zor.işe bugün başladım. h.sonu evdeyim zaten. adli tatili bebiş işleriyle tükettim. evde kaldıkça daha çok kuruyorum diye bugün başladım.

allah tamamına erdirsin inşallah hepsini.

duanızı eksik etmeyin ne olur.. dr. uma mesaj attım henüz dönmedi. bakalım ne diycek. yüreğim daralıyor

İnşallah seninle kalır bebeğin.Hepimizin yüreği ağzında ve yavaş yavaş alışıyoruz bu duruma, yok deger yok kese yok kalp atışı.Allah nasip ettiyse olacaktır üzme kendini bu kadar.

Arkadaşlar beslenme konusunda dikkatliyiz de şu deterjan(çamaşır,bulaşık) , şampuan, sabun konuların da hangi ürünleri kullanıyorsunuz tavsiyelerinizi duymak isterim...
bu konuyu dr a sordum sorun yok dedi ama ben içim rahat etsin diye daha önce de kullandığım bitkisel ersağ ürünleriyle devam edicem galiba..

Hayırlı olsun canım kalp atışını da görmüş ne güzel ekranda görüntü olarak henüz dimi
Bayagi rahatlamissindır
Hadi ikinci de gelsin annesine inşallah ikizde biri azcik geri de olurmuş zaten

İnsqllah devamında katlanır canım üzme kendini
Bebislere ıyu bakmaya devam et sen

12. gün 39
14.gün 55
16. gün 94
canım moralini bozarak bebeğini üzme..2 katına çıkması en güzeli ama bu şekilde de olabiliyor..geç tutunmuş olabilir..her yaptığında değer düşse o zaman üzül ama şimdi güçlü ol bebeğini hisset ve onunla konuş o annesine sıkıca sarılacaktır..

bu konuyu dr a sordum sorun yok dedi ama ben içim rahat etsin diye daha önce de kullandığım bitkisel ersağ ürünleriyle devam edicem galiba..
Benim ki de uzak durmalısın dedi canım özellikle söyledi hatta
Çamaşır suyu tuz ruhu Deodorant kokusuna çok maruz kalma kullanmamaya çalış dedi
Deterjanlar kokusuz olsun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…