- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #9.021
benim de erkek görünüyor.sağlıklı olsun devam etsin de hiç farketmez.Hey yok mu çin takvimine başka bakan
çok teşekkür ederim..Yapma tatlım böyle bebeğin Allah korusun sağlıksız olsa şimdiye belirti verirdi yavaş büyüyordur kolaymı tatlım can sonuçta Allah onu yavaş yavaş buyutuyordur belkide bu senin sınavın iyi şeyler düşün lütfen bak uzulduğune değmicek inan bana :)
Teyzeler doktordan çıktım. 1 kese normal olarak gidiyor 5+6 kalp atışını da gördüm dedi Dr. Başka bir kese daha var ama o küçük kalmış. Belki canlanır belki kaybolur gider dedi. Haftaya kontrolümuz var
Canim benim Turkiye'deki forumlarda bu sikintiyi yasayanlAr yazmis ama sonunda ne oldu yazmamislar onun icin ozellikle Amerika'dan arastiriyorum hep, cok bilgililer..bir de vanishing twin sendromu var yani ilk ikisi tutunuyor sonra biri tutunamiyor ve degerlerin ikincisi gittigi icin az artiyor gorunuyor. Umarim seninki de oyledir. Hemen umutsuzluga kapilma canim, mumkunse de izin al git eve uyu, hic kiyamam sanaa..kanamam yok. progestanın etkisi mi acaba diye düşünmeden edemiyorum. gönderdiğin linke bakıyorum. ingilizce imiş ama % 80 anlıyorum. allahım yarıdm etsin. çok teşekkür ederim ilgine. bir dost eline o kadar muhtacım ki şu anda..
vajinal muayene mi oldun yoksa karından mı?Teyzeler doktordan çıktım. 1 kese normal olarak gidiyor 5+6 kalp atışını da gördüm dedi Dr. Başka bir kese daha var ama o küçük kalmış. Belki canlanır belki kaybolur gider dedi. Haftaya kontrolümuz var
Canim benim cok sevindiimm..insallah saglikla gelsin/gelsinlerTeyzeler doktordan çıktım. 1 kese normal olarak gidiyor 5+6 kalp atışını da gördüm dedi Dr. Başka bir kese daha var ama o küçük kalmış. Belki canlanır belki kaybolur gider dedi. Haftaya kontrolümuz var
benim de iki embriyo transfer edildi. bilemiyorum . ama dr. aramadıkça sinirlerim daha çok gerilmeye başladı. aynı kentte olmamak ne zor.işe bugün başladım. h.sonu evdeyim zaten. adli tatili bebiş işleriyle tükettim. evde kaldıkça daha çok kuruyorum diye bugün başladım.Canim benim Turkiye'deki forumlarda bu sikintiyi yasayanlAr yazmis ama sonunda ne oldu yazmamislar onun icin ozellikle Amerika'dan arastiriyorum hep, cok bilgililer..bir de vanishing twin sendromu var yani ilk ikisi tutunuyor sonra biri tutunamiyor ve degerlerin ikincisi gittigi icin az artiyor gorunuyor. Umarim seninki de oyledir. Hemen umutsuzluga kapilma canim, mumkunse de izin al git eve uyu, hic kiyamam sanaa..
Gözün aydın çok sevindim :)Teyzeler doktordan çıktım. 1 kese normal olarak gidiyor 5+6 kalp atışını da gördüm dedi Dr. Başka bir kese daha var ama o küçük kalmış. Belki canlanır belki kaybolur gider dedi. Haftaya kontrolümuz var
allah tamamına erdirsin inşallah hepsini.Teyzeler doktordan çıktım. 1 kese normal olarak gidiyor 5+6 kalp atışını da gördüm dedi Dr. Başka bir kese daha var ama o küçük kalmış. Belki canlanır belki kaybolur gider dedi. Haftaya kontrolümuz var
rüyalar da erkek görünse de benim içime hep kızdoğuyor :) sağlıklı olsun da cinsiyetin önemi yok..yaa bu prensipli haline bayılıyorumVay vay vay erkek anası he :) ara öğünleri atlarmıyız hiç ceviz kayısı bol su ananas üzüm armut yiyorum :)
duanızı eksik etmeyin ne olur.. dr. uma mesaj attım henüz dönmedi. bakalım ne diycek. yüreğim daralıyor
bu konuyu dr a sordum sorun yok dedi ama ben içim rahat etsin diye daha önce de kullandığım bitkisel ersağ ürünleriyle devam edicem galiba..Arkadaşlar beslenme konusunda dikkatliyiz de şu deterjan(çamaşır,bulaşık) , şampuan, sabun konuların da hangi ürünleri kullanıyorsunuz tavsiyelerinizi duymak isterim...
Hayırlı olsun canım kalp atışını da görmüş ne güzel ekranda görüntü olarak henüz dimiTeyzeler doktordan çıktım. 1 kese normal olarak gidiyor 5+6 kalp atışını da gördüm dedi Dr. Başka bir kese daha var ama o küçük kalmış. Belki canlanır belki kaybolur gider dedi. Haftaya kontrolümuz var
İnsqllah devamında katlanır canım üzme kendinibenim de iki embriyo transfer edildi. bilemiyorum . ama dr. aramadıkça sinirlerim daha çok gerilmeye başladı. aynı kentte olmamak ne zor.işe bugün başladım. h.sonu evdeyim zaten. adli tatili bebiş işleriyle tükettim. evde kaldıkça daha çok kuruyorum diye bugün başladım.
canım moralini bozarak bebeğini üzme..2 katına çıkması en güzeli ama bu şekilde de olabiliyor..geç tutunmuş olabilir..her yaptığında değer düşse o zaman üzül ama şimdi güçlü ol bebeğini hisset ve onunla konuş o annesine sıkıca sarılacaktır..12. gün 39
14.gün 55
16. gün 94
Benim ki de uzak durmalısın dedi canım özellikle söyledi hattabu konuyu dr a sordum sorun yok dedi ama ben içim rahat etsin diye daha önce de kullandığım bitkisel ersağ ürünleriyle devam edicem galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?