- 26 Şubat 2013
- 1.119
- 992
- 323
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #9.041
Bence sartlar uygunsa git canım çok var dahakızlar en son kan testimden sonra doktor 15 gün sonra git demişti ultrasona. haftaya cumartesi gideceğim o zaman 6+6 oluyorum. şimdi 5+5 im kese görmek için gitmeli miyim sizce ne yapsam?
gitmek istiyorum aslında ama kalp atışı duyulmazsa ki erken olabilir kalp atışı için ama duyulmazsa kafama takarım diye korkuyorum.Bence sartlar uygunsa git canım çok var daha
Ben gittim içim rahatladı
Yoksa bayagi merak falan oluşmuştu endişeyle beraber
5+5te duyulmuyor ama atış ekranda görülüyor sanırım doktor anlıyorgitmek istiyorum aslında ama kalp atışı duyulmazsa ki erken olabilir kalp atışı için ama duyulmazsa kafama takarım diye korkuyorum.
Gayet güzel besleniyor sun canımAyrica ara öğün soran arkadaslar ben de cerez türü yiyorum findik badem ceviz antep fıstığı :) aksamlari meyve yiyorum her çeşit genelde yedigim her seyi dusunerek yiyorum bol bol et tavuk balik yemeye çalışıyorum ama yine de ne yesem azmis eksik yiyomusum gibi geliyo tatli seyler de tuketiyorum bir de sür iciyorum ama yine de az geliyor beslenmem hep eksik geliyor :)
Yogurt da tuketiyorum cnm aksam yemeginde sanir bayagi pimpirikli takıntılı yapti bizi bu süreç :)))Gayet güzel besleniyor sun canım
Daha ne olsun ki
tatlıyi ne kadar az yersen o kadar iyi birtek
Bir de hir öğüne yoğurt eklemek lazım probiyotik olduğu için
Yogurt da tuketiyorum cnm aksam yemeginde sanir bayagi pimpirikli takıntılı yapti bizi bu süreç :)))
Maşallah bebislereKizlarr eve attim kendimi cok sukur. Hastanenin yaninda avm var her seferinde ugruyoruz. Bebis magazasina girmemek icin kendimi sikiyorum orda
Bebislerimde iyi cok sukur biri 9+0.
Digeri iki gun geride 8+5mis
Kagitta dogum tarihide yaziyordu.8+5 olan icin 17nisan
9haftalik olan icn 15nisan yaziyordu. Adetime.gore.hesaplayinca 17si cikiyor ayni burdaki takvimdeki gibi. cihazin hesabi boyle.
Opudan iki hafta geriye gidince tam cihazn olcusu cikiyor ama.karisik durumlar anlayacaginiz
Velhasil kelam bebislerimin hepinize selami var. Ellerinizden operler
alttan bakmak istedi görünmez dedi. Ben muayene olmaktan çok sıkıldım görünmese haftaya gelirim dedi. Idrara sıkışık gittim. Zaten zayifim hemen göründü kese aa bebek canlanmis dedi kendi kalp atışını gördüğünü söyledi.vajinal muayene mi oldun yoksa karından mı?
Aynen bulantı var bol bol ama kusma yok şükürBide benim midem bulandığı için hiç tatlı şeyler yiyemiyorum normalde hayali çikolatadan evde yaşamak olan bi insanım:) hep cnm tuzlu, katı, acı ve ekşi şeyler istiyo. Normalde hiç yemediğim şeylere gözüm dönüyo bayıldığım şeylere bakamıyorum içim ayağa kalkıyo. Ama öyle öğürme kusma fln yok. Sadece midem bulanıyo. Sizin de mi öyle?
Ben normalde de tatlı sevmem şimdi şekerli hiçbişey yemiyorum görünce bile midem bulaniyor ne yazikki canım hiçbişey istemiyor ogurup kusuyorumBide benim midem bulandığı için hiç tatlı şeyler yiyemiyorum normalde hayali çikolatadan evde yaşamak olan bi insanım:) hep cnm tuzlu, katı, acı ve ekşi şeyler istiyo. Normalde hiç yemediğim şeylere gözüm dönüyo bayıldığım şeylere bakamıyorum içim ayağa kalkıyo. Ama öyle öğürme kusma fln yok. Sadece midem bulanıyo. Sizin de mi öyle?
Ya bide çok enteresan bi şekilde resmen dün göbeğimde az bi büyüme oldu. Ama 1 gün içinde oldu annem bile hamilelik gelmiş üzerine dedi:) öyle şişmedim ama biraz göbeğim çıktı sanki. Kilo mu aldım yoksa olması gerektiği gibi mi bilmiyorumAynen bulantı var bol bol ama kusma yok şükür
Kraker le idare ediyorum şimdilik
Hiç tatlı isteğim yok ama eksi tuzlu acı yemek istiyorum
Bugün baktım birazcık ikizde daha fazla olurmuş bunlar :)
Ya bide çok enteresan bi şekilde resmen dün göbeğimde az bi büyüme oldu. Ama 1 gün içinde oldu annem bile hamilelik gelmiş üzerine dedi:) öyle şişmedim ama biraz göbeğim çıktı sanki. Kilo mu aldım yoksa olması gerektiği gibi mi bilmiyorumAynen bulantı var bol bol ama kusma yok şükür
Kraker le idare ediyorum şimdilik
Hiç tatlı isteğim yok ama eksi tuzlu acı yemek istiyorum
Bugün baktım birazcık ikizde daha fazla olurmuş bunlar :)
Geçmiş olsun zor bulantı tatlımHastaneden gelirken evin önünde bir bulantıyla ne var ne yok yine çıkardım. Benim hamilelik zor geçecek sanırım. Eve gelince geri gelen jel parçacıklarinin içinde ince uzun çizgi şeklinde kahverengi kan pihtilari vardi druma sordum. Takip edelim. Birsey olacağını sanmıyorum dedi. Estrofemi bırak dedi. Clexane crinone folbiol corasprin ve prolutona devam dedi. Proluton iğneyi 4 günde 1 den haftada 1 e çıkardı. Ek olarak yığınla test istedi. Benexol diye vitamin verdi birgün Benexol bir gün folbiol dedi. Estrofemi tüp bebek yapan druma sordum 1 hafta daha kullan dedi. Sanırım küçük kalan kesede kalp atışını beklemek istedi ben de burdaki druma söylemeden devam edecem esteofeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?