2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

ay ne güzel ya, benim iş bayrama kalınca uzak kalmıştım topikten, şimdi yazanların hepsinde hamileliğimin şu haftasındayım yazıyor. İnşallah önümüzdeki ay ben de sizin gibi olcam. Çok sevindim hamile olabilen herkes adına kızlar. Bana dua edin lütfen bol bol. Anne adaylarının duası daha bi tutar herhalde :)

Bende o şişlik var normalde karnım hiç yoktur benim

hamile karnı gibi şişlik var
Benim hoşuma gidiyor
Hamile görünmek
Ama sen çok zayif san canım belki de bebistir

İlaçlardan dediler onun için sisiyormus
Bebisler 12. Haftada karın bölgesine çıkıyormuş normalde

Dualarımız senle canım inşallah hemen arkamızdan gell bekliyoruz hem tecrübe de ediniyoruz sana anlatırız herseyi :)

Evet canim ikisinede tek tek bakiyo. Kalplerine boy poslarina

kızlar keseyi vajinal muayene ile gören var mı? yani vajinal muayenin bir zararı var mı?
Benimki vajinal muayene ile bakıldı cnm. Zararı var dediler burda kızlar ama iyi bi doktora gidiyorum (prof bülent tıraş-acıbadem) 10.haftaya kadar vajinal muayene yapıcaz dedi. Bende tedirgin oldum sonradan ama heralde vardır bi bildiği

Ben geldimmmmmmmm..
Kesemi gördüm doktorum kalp atışları başlamış dedi ama ben duymadım tek kese vardı ve 5 hafta 6 günlük müş benim bitanem
Progestan iğneyi bugün oldum ve son iğnemdi yarından itibaren sabah akşam crinone jel kullanıcam 12 haftaya kadar estrofem,coraspin ve folbiole devam dedi...ben o kadar su içmeme rağmen idrar torbam şişmefi vajinal bakalım dedi direk bebeğe zararı olmazmı dedim hayır asla dedi doktorum ve artık başka doktora devam edicekmişim yani beni tüp bebeğe yonkendiren doktorum yine acıbadem hastanesi prof.dr ve perinatoloji uzmanı S.Cansun Demir hocama devam edicekmişim.rabbim herkese yaşatsın bu müthiş duyguyu :)

Hadi hayirli olsun minik kalbi de atıyor ya daha ne olsun :)
Maşallah ona

Benim tablo yanlış o zaman e ben şimdi 5 hafta 6 gunluğu nasıl hesaplıycam ?
minnosum coook sevindimm..bu durumda dogru tarihin canim.. Ben 5+4um ve beklenen dogum 9 mayis6.hafta lafina takiliyosan dogrusu o, 5 hafta ve 6 gundur hamis oldugundan 6.haftanin icindesin kuzum

Son düzenleme:
Kuzucum ben opu gunumde 2 haftalik oldugumu varsayarak excelde gun gun takvim hazirladim, onun disinda ipregnant uygulamasiyla yapabilirsin. Sen bugun 6+0 dasin yani yarin itibariyle 7. Haftana giriyosun canim..

Kizla

minnosum coook sevindimm..bu durumda dogru tarihin canim.. Ben 5+4um ve beklenen dogum 9 mayis6.hafta lafina takiliyosan dogrusu o, 5 hafta ve 6 gundur hamis oldugundan 6.haftanin icindesin kuzum

Tatlım 9 mayıstan 7 mayıs olarak düzelttim çünkü 7 mayıs tam 5 +6 olarak çıktı hesaba gore

Kuzucum ben opu gunumde 2 haftalik oldugumu varsayarak excelde gun gun takvim hazirladim, onun disinda ipregnant uygulamasiyla yapabilirsin. Sen bugun 6+0 dasin yani yarin itibariyle 7. Haftana giriyosun canim..
Canim benim nasil yaptin o hesabi iste simdi ben neye gore 6+0 haftanin belli bir gununu baz almiyor muyuz?Resmen sorularim zeka seviyemin cok asagidinda oldu ama anlamiyorum bu isi ((

:))) yalnız değilsin bende hiç anlamıyorum.
Ayy canim nasil sevindim bi kendimi saniyodum..sagolsun kese gormeye tup bebek doktoruma gittim o da hic bilgi vermedi kese var ilaclarini kullan dedi gonderdi biz de esimle hicbir sey sormayi akil edemeden ciktik kese dolu mu bos mu bile sormayi akil edemedik...eski kadin dogum doktorumq gitmeyi düşünüyorum valla ama kalp atisi icin de bi gideyim ne de olsa ucret almiyor bunlardan...

Kızlar benim bugün sol kasığıma bıçak saplanması gibi ağrılar giriyor ara ara. Biraz da bel ağrım var hafif. Normalmi bunlar? Her gün farklı bi semptomla karşılaşmak ne tuhaf.

K
Kalp atışı için gittiginde sor ama merak ettiklerini.Dünyanın parasını ödüyoruz tabiki soru sormak hakkımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…