2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Ben buğday tenliyim eşim esmer inşallah bebeğim ten rengini annesinden alır
biz 2 mizde açık tenliyiz hatta eşim sarışın bende sarışına yakınım geçen gün geyik yaptık çocuklar esmer doğarsa o doktoru vururum diyo:)) karadenizlide kendisi. vurdi vurdi vuruldi:))

Sen valla en önden gidensin topikte ilk sen doğurucan zaten :) yok yok seninki de doğru sab:ırsızlanma cnm
Valla ben transferim agustosun basinda olur.diye tahmin ederekten bu topige gelmistimkiiii. Ilerlemeler hizli olunca 27temmuzda transfer oldu
yanlis gelincede caktirmadim yoksa bir sonucumu agustosta ogrendim ben

Oyyy oyyy annemi aradım uykum bölünüyor gece uyuyamıyorum dedim annem senin bebek çok hareketli olacak doğduğunda seni uyutmayacak dedi böyle sakin bir anneye babası gibi yaramaz bir bebek hiç şaşırmadım
Bende tatil okunca 9bucuk 10da zor uyaniyorum.ama gece mesaisi yapiyorum bi yandanda kardesim sabah isyan ediyordu.o saate kadar yatilirmi diye. Savunmamda hazir tabi:ben 3kisilik uyuyorum

Valla ben transferim agustosun basinda olur.diye tahmin ederekten bu topige gelmistimkiiii. Ilerlemeler hizli olunca 27temmuzda transfer oldu
İyi ki gelmişinn ne güzel işte sen bizden önde olucağın için bizde senin tecrübelerinden faydalanırız

35e bile cok iyi diyorlar canim ikiz icin. Bilemeyiz ama 37hayal gibide geliyor .allahim hayirlisini versinde. Ay dur bismillah yav. Cinsiyeti ogreneden dogurduk biz heyecanlandim valla

biz 2 mizde açık tenliyiz hatta eşim sarışın bende sarışına yakınım geçen gün geyik yaptık çocuklar esmer doğarsa o doktoru vururum diyo:)) karadenizlide kendisi. vurdi vurdi vuruldi:))

Bende sarışınım canım bebekkende isveçli bebeklere benzetirlermiş beni hep annem sokağa çıkarmaya korkarmış beni nazar değecek diye aman sağlıklı olsunlar yeter

35e bile cok iyi diyorlar canim ikiz icin. Bilemeyiz ama 37hayal gibide geliyor .allahim hayirlisini versinde. Ay dur bismillah yav. Cinsiyeti ogreneden dogurduk biz heyecanlandim valla
Hahah ya napıyım heycanlanıyorum bebek arabalarına yatak odalarına bile bakıyorum:)) ikizlerin cinsiyeti kaç haftada belli olur acaba. Galiba biraz daha geç gösteriyolarmış

bende kendi kendime diyordum ki agustosun hangi zamannda oldu da bu kadar onden gidiyor diye

35. Hafta olursa diye şimdi takvimden baktımda mart sonu oluyo. Amanıınnn. Ay hemen geçsin su gibi günler

Hahah ya napıyım heycanlanıyorum bebek arabalarına yatak odalarına bile bakıyorum:)) ikizlerin cinsiyeti kaç haftada belli olur acaba. Galiba biraz daha geç gösteriyolarmış
Cinsiyet ogrenmeden bakasim bile gelmiyor canimm .ama esime dalga gecip duruyorum. Falancada puset var falancada araba. Birerde biz aliriz fakan diyip guluyorum saskinlgimdan
Kucuk kardesim uni.ye basladi bu yil. 8 9bin yurda yatirdilar.8+8 anaammmm battik biz diyo. Bizim bebeler dogdularda uni.ye bile basladilar simdiden
Bir aya kadar ogrenirim tahmin ediyorum canim ben bakalim nolcak

35. Hafta olursa diye şimdi takvimden baktımda mart sonu oluyo. Amanıınnn. Ay hemen geçsin su gibi günler
Bizim kapicinin karisida tup yaptirdi canim. Onun tek tuttu. Bir ay sonra dogumu var. 38de alirim demis doktor. O hesaba gore bile bizimki erken olur. Ben kendimi marta ayarlamaya.calisyorum valla

Canim hayatim boyunca gece lavaboya kalktgimi hatirlamam :) deliksiz uyurum genelde su an da oyleyim cok şükür gece uyanmiyorum ama sabah kalkar kalkmaz kosmam gerekiyor tuvalete :)beni b7 bulantilar korkutuyor bakalim artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…